DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
STERLIN 41,8107 % 1.05
FRANG 35,9177 % 0.16
ALTIN 2.326,05 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31

“Türk Milleti Geleceğine Sahip Çıkacaktır”

Yayınlanma Tarihi :
“Türk Milleti Geleceğine Sahip Çıkacaktır”

Aralarında Türkiye Kamu-Sen’in de bulunduğu ve 70 Sivil Toplum Kuruluşunun oluşturduğu Türk Dayanışma Konseyi son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkanımız İsmail Koncuk başta olmak üzere, Türk Dayanışma Konseyine üye Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri katıldı. 
Türk Dayanışma Konseyi adına açıklamayı Türk Dünyası Kadınları Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Şenol Bal yaptı.  Bal, “Yaşanan süreçte Anadolu’nun dört bir tarafındaki baba ocaklarına düşen ateşin Türk milletinin bağrına bıçak gibi saplandığını  ifade ederken,  haince ve kahpece şehit edilen vatan evlatları toprağa verilirken, sözde aydın ve akil kişilerin doğrudan Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef aldıklarını söyledi. 
Son 13 yılda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kutsal değerlerinin ayaklar altına alındığı belirtilen açıklamada, mevcut iktidarın bugün yeniden tek başına iktidara gelebilmek adına terörle mücadele ediyormuş gibi davranıp kaldığı yerden devam etmeye çalışıldığına vurgu yapıldı.
Türk Dayanışma Konseyi tarafından yapılan açıklamada, “Analar ağlamayacak, terör bitecek” gibi aldatmacalarla kamuoyu yanıltılırken, atı alanlar Üsküdar’ı geçmiştir” denildi.
Açıklamada, Türk milletinin ve Türk Dayanışma Konseyi’nin bedeli ne olursa olsun, egemenlik ve haklarına sonuna sahip çıkacağına kararlılıkla vurgu yapıldı. 
TÜRK DAYANIŞMA KONSEYİ’nin basın açıklamasında 
şu ifadelere yer verildi;
Aziz türk milleti; 
Türk Dayanışma Konseyi olarak, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’de hızlanan terör olayları ve Türkiye’nin gündemini değerlendirdiğimiz görüşlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz!
Türk milletinin, Cumhuriyetimizin ve Devletimizin bekası ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için hakka yürüyen tüm vatan evladı şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. 
Yaşadığımız bu kanlı süreçte her gün Anadolu’nun dört bir yanından ocaklarda yükselen feryatlar, acı, gözyaşı ve hüzün bağrımıza bir bıçak gibi saplanıyor.
Ülkemizi bu kanlı ve karanlık bataklığa sokan, teröre meşruiyet kazandıran, teröristlere taviz üstüne taviz veren, onlarla pazarlık yapan, Türkiye Cumhuriyeti devletini “çadır devleti anlayışı” ile yöneten AKP iktidarının yöneticileri “terörle mücadele edeceğiz, çözüm süreci bitmiştir” gibi güne ve olaylara göre ikircikli açıklamaları inandırıcılıktan uzaktır.
 pkk’nın hain ve kahpece şehit ettiği vatan evlatları birer birer toprağa verilirken,  dışarıdan kurmalı “sözde aydınlar, sözde akil kişiler” de doğrudan Türkiye cumhuriyeti devletini hedef alarak, silahların susması ve çatışmasızlık ortamının oluşturulmasını isteyen laflarıyla, bölücü teröre açıkça destek vermektedirler.
Bilinmelidir ki, bu güruhlar Türkiye cumhuriyeti devleti ile terör örgütünü savaşan iki eşit taraf olarak lanse etmenin ne manaya geldiğini bile idraktan yoksundurlar.
Bunlar terörü kınamayanlardır. 
Bunlar vatan, millet ve devlet kavramlarının ne manaya geldiğini bilmeyen kulakları sağır, kalpleri mühürlü, dilleri çatal mankurtlaşmış bedbahtlardır. 
Bunlar Çanakkale’de, kurtuluş savaşında düşmanla işbirliği edenlerin fikri ve fiili torunlarıdır. 
Bilinmelidir ki, tarih ve bu aziz millet bunları asla affetmeyecektir!
Yine bilinmelidir ki, kalbi bu cennet vatan için çarpmayan, aklı ve vicdanı bu ülkenin geleceğine hizmet etmeyen satılık kalemler ve düşünce fukaraları unutmasınlar ki, bu ülkenin gerçek evlatları bir gün onları tarihin kirli çöplüğünde tükürükleriyle boğacaklardır. 
Aziz Türk milleti; 
Ortadoğu’nun haritasını kendi çıkarlarına hizmet edecek şekilde yeniden çizmeye çalışan ve bölge halklarını birbirine vahşice kırdıran küresel güç odakları, ülkemizi ırak, Suriye, Lübnan ve Libya’ya dönüştürmek için kirli oyunlarını, kanlı provokasyon senaryolarını acımasızca sahneye koymuşlardır.
Türk dayanışma konseyi olarak milletin ve devletin birliğini, vatanın bütünlüğünü korumakla görevli olan iş başındaki iktidar sahiplerine sesleniyoruz! Biliniz ki sözümüz esas sizedir!
Sizler… 
Ülkemizi, icat ettiğiniz stratejik derinliğinizin dibinde boğuyorsunuz! 
Sizler…
Küresel güçlerin programı kabul ederek, Ortadoğu’da uzunca bir süredir sahnelenen ve taşeronluğunu üstlenerek elinize yüzünüze bulaştırdığınız kaos ve karmaşa ortamının en büyük mimarlarısınız.
Sizin döneminizde, bir yandan sözde İslam adına vahşetin en acımasızlığını ortaya koyan ve ülkemizi yolgeçen hanına çeviren cani örgüt Işid, diğer yanda kalleşçe, adice evlatlarımızı katleden kirli ve kiralık terör çetesi pkk,  aldıkları görev gereği silahlarını aziz milletimize çevirmiştir.
Bu çerçevede Şanlıurfa ilimizin Suruç ilçesinde meydana gelen 32 kişinin ölmesine sebep olan kanlı terör saldırısı başka türlü nasıl izah edilebilir? Akabinde onlarca vatan evladının pkk tarafından katledilmesi ve ülkenin her yerinde patlayan bombalar ve eylemler, esasınsa şer güçler tarafından ülkemizde ne yapılmak istendiğinin kanlı kanıtlarıdır.
Bu karanlık tablonun acı ve gözyaşının sorumlusu sizlersiniz!
Türk dayanışma konseyi olarak diyoruz ki;
Devlette çok ciddi bir istihbarat ve güvenlik zaafı olduğu açıktır!
 
Ülkemizin canlı veya cansız bomba cehennemine çevrilmesine, etnik ve mezhepsel kırşkırtıcılık yaparak insanların ayrışmasına sebep vermekten her yönüyle 13 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP iktidarı mes’üldür.
Türk dayanışma konseyi olarak diyoruz ki;
Ey AKP yöneticileri; 
 “analar ağlamayacak, terör bitecek, bayrağa sarılı tabutlar gelmeyecek” diyordunuz. Türk milletini yalan ve istismarlarınız ile aldatırken ve açılım süreci, çözüm süreci gibi aldatmacalarla ülke oyalanırken, atı alan Üsküdar’ı geçti! Hala görmüyor musunuz?
AKP hükümeti olarak başından beri teröre karşı gevşek tutumunuz, terör örgütleriyle şaibeli, iç içe, kol kola at pazarlığı diyaloglarınız ve ilişkileriniz Türkiye’nin elini zayıflattı, korumasız, sahipsiz ve güvencesiz bir ülke haline gelmesine hizmet etti. Hala anlamıyor musunuz?
Hiçbir ciddi devlette asla olmaması gereken bu ilişkiler, bölücü terör örgütünün, imkân ve kabiliyetini artırmasına, fütursuzca eylem ve silahlı saldırı kapasitesini daha da güçlendirmesine, siyasallaşıp palazlanıp meşrulaşmasına sebep oldu! Hala idrak etmiyor musunuz?
Geçtiğimiz 28 Şubat’ta Dolmabahçe’de pkk terör örgütünün siyasal uzantısı yöneticileriyle toplanıp İmralı canisinin on maddelik ihanet metnini yol ve müzakere haritasını deklere ederken yüzünüzde güller açıyordu! Hala uyanmıyor musunuz?
Ne Habur rezaleti, ne terör örgütüne taviz üstüne taviz verdiğiniz Oslo’daki sızan görüşmeler sizleri hiç utandırmadı, ama Türk milliyetçileri sizin hakkınızdaki görüşler konusunda hiç yanılmadı! Hala bilmiyor musunuz? 
Ey iktidarı elinde bulunduranlar; 
Dolmabahçe mutabakatını inkâr edip tevil yoluna gitmenize artık kimse inanmıyor! 
On üç senedir Türkiye cumhuriyeti devletinin vidaları yerinden sökülmeye çalışıldı.  Omurgasıyla oynandı. Tüm kutsal değerler ayaklar altına alındı! 
Bugün tek başına iktidara gelebilmek uğruna terörle mücadele ediyormuş görünüyorsanız ve milliyetçi oyları alıp, kaldığınız yerden devam edeceğinizi sanıyorsanız bilin ki, büyük bir yanılgı içindesiniz! 
Türk milliyetçileri sizin ne yapmak istediğinizi hissediyor ve biliyor. On üç senedir bu ülkeyi yöneten sizler, başınız sıkıştığında aldatıldığınızı, kandırıldığınızı milletin gözünün içine baka baka söylüyorsunuz. Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır! 
Varsayalım eğer öyle ise, sizlerin bir daha aldatılmayacağınızdan kim emin olabilir? 
Ey iktidar sahipleri: 
Devlet yönetmek şirket yönetmek değildir. Türkiye cumhuriyeti devleti birilerinin şirketi de değildir.
Devlet yönetmek ciddiyet, kararlılık, tarihin kodlarını geleceğe taşıyabilen ufuk ve fedakârlık ister!
Sizin bundan sonra yapacağınız Türk milletinden özür dilemek ve gereğini yapmaktır.
Yine bu yolla, ülke yöneticilerinin boğazına kadar yolsuzluk iddialarına battığı bu kokuşmuş sürecin üstünü örtmeye, kapatmaya çalışıyorsanız nafiledir. Bu kirli süreci, şehit kanları üzerinden de temizleyemezsiniz!
Türk dayanışma konseyi olarak tekrar sesleniyoruz.
Ey şiddete bulaşanlar, terörü politika vasıtası yapanlar, bölünmeyi çözüm sananlar, pazarlık masalarına oturup Türkiye’nin parçalanmasına açıktan hizmet edenler sözümüz sizleredir. Aklınızı başınıza devşirin! Bilin ki, sonunuz hüsrandır! 
Ey sözde aydınlar, bazı liberal olduğunu söyleyen sahte misyonlar, her devrin adamları, satılık kalemler, yatlarda, yalılarda oturdukları yerde ahkâm kesenler; terör örgütünün siyasal uzantısını barış güvercini yapıp tepelerine çıkartanlar;  kim olursanız olun, neye inanırsanız inanın, hangi bahaneyi ortaya atarsanız atın, akan kandan, bu vatan evlatlarının katilinden sizlerde sorumlusunuz!
Bilindiği gibi, Türk dayanışma konseyini oluşturan 70 sivil toplum kuruluşu olarak defaaten uyardık gidilen yolun yol olmadığını, tarihi gerçeklerle uyuşmadığını, ülkenin bölünmez bütünlüğünün tehlikede olduğunu tüm basın açıklamalarımızda duyurduk! 
Bu gün geldiğimiz süreçte yeniden tekrar ediyoruz! 
1  Çözüm süreci adı altındaki çözülme süreci tamamen bitirilmeli, kürt kökenli vatandaşlarımız pkk’nın esaretinden, baskısından, hamiliğinden bir an evvel kurtarılmalıdır. Türkiye cumhuriyeti devletinin otoritesini, gücünü ve şefkatini gösterecek önlemler hızla hayata geçirilmelidir.
 
2  Hangi siyasi görüşten olursa olsun, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açanlara, bölücü örgütle kol kola olanlara, onlara övgüler düzenlere unvanı, statüsü ne olursa olsun, haklarında hukuki işlemler biran önce başlatılmalıdır. Operasyonlara son sürat devam edilmeli, tüm yetkiler kullanılmalı ve kanunlar uygulanmalıdır.
 
3  Milli güvenliğimiz küresel güçlerin, iznine ve müsahamasına bırakılmayacak kadar ciddi, vahim ve son derece önemli bir haldedir. ABD’nin, AB’nin orantısız güç kullanılıyor açıklamalarına asla prim verilmemelidir. Bu ülkenin tertemiz evlatlarına kahpece pusu kuranların, ellerindeki orantısız silahların sahiplerinin bu ülkeler oldukları da asla unutulmamalıdır!
 
4  Tüm siyasi partilere de sesleniyoruz, milli iradenin tecelli ettiği bu seçim sonrası millet iradesine saygı göstererek güçlü bir hükümet oluşturma yollarını bulmalısınız. Ülkeyi bu karanlık ve kaos ortamından bir an önce kurtaracak formüle odaklanmalısınız! Hukuk devletini bir an önce hayata geçirmelisiniz!
 
5  Koalisyon hükümeti kurulması çalışmalarında,  hiçbir makam milli iradenin temsilcileri olan siyasi partilerin iç işlerine karışmamalıdır. Her makam anayasal sınırlarına uygun hareket etmelidir.
 
6  Pkk, Işid ve diğer terör örgütlerine karşı yürütülecek samimi mücadele konusunda Türk dayanışma konseyi olarak desteğimiz tamdır. Eğer bu görünür mücadele zamana oynayıp, ülkeyi erken seçime götürüp şehit kanları üzerinden oy devşirme hesaplarıysa, bu vebalin altından kimse kalkamayacaktır. Türk milleti artık bu tuzağa düşmeyecektir. Bilinmelidir ki bundan sonra meydana gelecek daha vahim gelişmelerin sorumlusu geçmiş ve bugünkü geçici AKP hükümetleri olacaktır. 
 
Türk dayanışma konseyi olarak inanıyoruz ki; her şeye rağmen bedeli ne olursa olsun Türk milleti ve Türkiye; egemenlik haklarına sonuna kadar sahip çıkacaktır! Ve yine inanıyoruz ki; “Türkiye cumhuriyeti devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür” ilkesine sahip olanlar bu marazi odakların üstesinden gelmesini bileceklerdir.   

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur!

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbistrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkom
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort