DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
STERLIN 40,9761 % 0.21
FRANG 35,9171 % 0.13
ALTIN 2.325,61 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161

Hangi illerde okullar tatil? 16 Ocak Çarşamba okullarda kar tatili

Okullar tatil mi? Yoğun kar yağışının etkisini arttırmasıyla birçok ilde bugün eğitime ara verildi. Valiliklerden yapılan kar haberini bekleyen milyonlarca öğrenci ‘okullar tatil edildi mi’ sorusunun yanıtını bekledi. İşte 16 Ocak 2019 Çarşamba okulların tatil edildiği iller…

Yayınlanma Tarihi :
Hangi illerde okullar tatil? 16 Ocak Çarşamba okullarda kar tatili

Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün birçok il ve ilçede eğitime bir günlük ara verildi. İşte 16 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edildiği iller.

16 OCAK ÇARŞAMBA HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

BİNGÖL

Bingöl’de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde  eğitime yarın (bugün) ara verildiği bildirildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, ilde olumsuz hava koşullarının devam  etmesi nedeniyle il merkezi ve tüm ilçelerde okulların yarın (bugün) tatil edildiği  belirtildi.

Açıklamada, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de yarın (bugün) idari  izinli sayılacağı kaydedildi.

BİTLİS

Bitlis merkez ve bağlı köylerde eğitime bir gün ara  verildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar  nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki okullarda yarın (bugün) eğitime ara verildiği  bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli  personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

MUŞ

Muş’ta merkez ve Hasköy ilçesindeki okullarda yarın (bugün) eğitime  ara verildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, kentte yoğun kar yağışı, buzlanma,  fırtına ve tipi beklendiği belirtildi.

Eğimi fazla olan bölgelerde çığ tehlikesi riskinin değerlendirildiği  kaydedilen açıklamada, “İl İdaresi Kanunu çerçevesinde 16 Ocak 2019 Çarşamba günü  Muş merkez ve bağlı köyler ile Hasköy ilçe merkezi ve bağlı köylerinde eğitime 1  gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir. Diğer ilçelerimiz ve bağlı  köylerinde eğitim-öğretim devam etmektedir.” denildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de  idari izinli sayılmalarına karar verildiği bildirildi.

BİLECİK

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde eğitime bir gün ara  verildi. 

Pazaryeri Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı  nedeniyle yarın (bugün) ilçe merkezi ve taşımalı eğitim kapsamındaki tüm okulların tatil  edildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli  personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Bilecik’in Gölpazarı  ilçesinde okullar bir günlüğüne tatil olurken,  Osmaneli ve İnhisar ilçelerinde de taşımalı eğitime bir günlüğüne ara verildi.

ADANA TUFANBEYLİ

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde kar nedeniyle yarın (bugün) okullar tatil edildi. 

Tufanbeyli Kaymakamı Ferhat Atar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle ilçedeki okullarda 16 Ocak Çarşamba  günü eğitime ara verildiğini belirtti.

Atar ayrıca, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın (bugün) idari izinli  sayılacağını kaydetti.

UŞAK

Uşak’ta, etkili olan kar ve olumsuz hava koşulları  nedeniyle eğitime yarın (bugün) ara verildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, akşam saatlerinde başlayan ve il  genelinde etkili olan kar ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla Milli Eğitim  Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime yarın (bugün) ara verileceği bildirildi.

Öğrencilerin sağlığı ve ulaşım güvenliği için alınan kararın resmi ve  özel tüm eğitim kurumlarını kapsadığı ifade edilen açıklamada, kamu kurum ve  kuruluşlarında görev yapan hamile, engelli, diyaliz hastaları, kanser ve kronik  ağır hastalığı olan personelin de yarın (bugün) idari izinli sayılacağı belirtildi.

ESKİŞEHİR

Eskişehir’de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava  koşulları nedeniyle eğitime yarın (bugün)  ara verilecek.  Valilik’ten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent  genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon  merkezlerinde 16 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, bu kapsamda engelli ve hamile kamu görevlilerinin de idari  izinli sayılacağı kaydedildi.

DÜZCE VE BOLU’DA OKULLAR TATİL

Düzce ve Bolu’da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime  ara verildi. 

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte akşam saatlerinde yoğun  kar yağışının başladığı belirtildi.

Açıklamada, “Yoğun kar yağışı sonrasında ulaşımda yaşanabilecek  aksaklıklar göz önünde bulundurularak 16 Ocak Çarşamba günü Düzce genelinde  okullarımızda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve  hamile personel idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  yoğun kar yağışı ve sabah saatlerinde yaşanması muhtemel buzlanmaya bağlı olarak  ulaşımda yaşanabilecek aksamalar sebebiyle il genelinde ilk ve orta dereceli  okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

Vali Ümit ayrıca engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli  sayılacağını kaydetti.

KOCAELİ

Kocaeli’de, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime  bir gün ara verildi. 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı  açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle, Kocaeli genelinde okul öncesi,  ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve  öğretime yarın (bugün) ara verildiğini ifade etti.

Vali Aksoy, kamuda çalışan engelliler ve hamilelerin de idari izinli  sayılacağını kaydetti.

Kocaeli Üniversitesi

Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ) eğitime bir gün süreyle  ara verildiği bildirildi. 

Üniversitenin internet sitesinden yapılan açıklamada, olumsuz hava  şartları, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime 16 Ocak Çarşamba ara verildiği  kaydedildi.

Açıklamada, hamile ve engelli personelin de yarın (bugün) idari izinli  sayılacağı belirtildi.

KARABÜK

Karabük’te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle  eğitime ara verildi.   

Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada, kentte akşam saatlerinde  yoğun kar yağışının başladığı belirtildi. 

Açıklamada, “Yoğun kar yağışı sebebiyle 16 Ocak 2019 Çarşamba günü  Karabük genelinde okullarımızda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuda  çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.” ifadesi  kullanıldı.

İZMİR TİRE

İzmir’in Tire ilçesinde kar yağışı nedeniyle 6  mahalledeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. 

Tire Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçedeki kar yağışının  hayatı olumsuz etkilediği belirtildi.

İlçenin yüksek rakımlı Çeriközü, Büyükkömürcü, Küçükkömürcü,  Büyükkemerdere, Küçükkemerdere ve Dündarlı mahallelerinde eğitime ara verildiği  aktarılan açıklamada, taşımalı sistemde yer alan öğrencilerin de yarın (bugün) izinli  sayılacağı kaydedildi.

ADIYAMAN

Çelikhan ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle  eğitim öğretime 1 gün ara verildi.  

İlçe Mili Eğitim Müdürü Resul Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yarın (bugün) ilçe merkeziyle köylerdeki tüm okullarda  eğitime ara verildiğini bildirdi.

TUNCELİ

Tunceli Valiliği yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle  merkez ve 3 ilçede eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Tunceli  merkez ve bazı ilçelerde yoğun kar yağışı ve buzlanma uyarısının yapıldığı  belirtildi.

Mağduriyet yaşanmaması için her türlü tedbirin alındığı ifade edilen  açıklamada, Tunceli merkez, Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerimizde kreş,  anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde 16 Ocak Çarşamba eğitim öğretime ara  verildiği bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, kamuda görevli hamileler ile engelli çalışanların da  belirtilen tarihte izinli sayılacağı kaydedildi.  

DENİZLİ

Denizli’de 7 ilçe ile Pamukkale ve Honaz ilçelerindeki  bazı mahallelerde, ayrıca Babadağ ilçesinde taşımalı eğitim kapsamındaki  öğrenciler için eğitime bir gün süreyle ara verildi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Baklan, Bekilli,  Buldan, Çal, Çivril, Güney ve Serinhisar ilçelerinde yoğun kar yağışının etkili  olduğu belirtildi.

Söz konusu ilçelerde eğitime bir gün süreyle ara verildiği aktarılan  açıklamada, ayrıca, “Pamukkale ilçesinde Gözler, Belenardıç, Uzunpınar,  Güzelpınar, Akdere ve Cankurtaran mahalleleri ile Babadağ ilçesinde taşımalı  eğitim kapsamındaki öğrencilere, Honaz ilçesi Akbaş ve Karaçay mahallelerindeki  okullar ve bu mahallelerden taşımalı eğitimle gelen öğrencilere bir gün süreyle  okullar yarın (bugün) tatil edilmiştir.” ifadesi kullanıldı.

SİVAS

SİVAS’ta ilk ve orta dereceli okullar, yarın (bugün) başlaması beklenen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildi.

Meteoroloji verilerine göre, Sivasta yarın (bugün) sabah saatlerinde başlaması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Sivas Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sivas Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda 16.01.2019 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı, kuvvetli buzlanma – don olayı ve yüksek kesimlerde şiddetli rüzgar beklendiğinden öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için; ilimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmi – özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının, 16.01.2019 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir. Ayrıca kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan kamu görevlileri de bir gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.”

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar merkez ve bazı ilçelerde eğitime  bir gün ara verildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar  nedeniyle il merkezi ve İhsaniye, İscehisar, Emirdağ, Bayat ve Sinanpaşa  ilçelerinde 16 Ocak Çarşamba eğitime ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli  personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

MANİSA

Manisa’nın bazı ilçelerinde ve mahallelerinde okullar  yarın (bugün) tatil edildi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar  yağışı ve aşırı buzlanma nedeniyle Demirci, Kula ve Selendi ilçelerinde yarın  (bugün) eğitim yapılmayacak.

Sarıgöl, Gördes ve Salihli ilçelerinde ise bazı mahallelerde ve  taşımalı eğitim verilen okulların tamamında eğitime bir gün ara verildi.

BURSA

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, olumsuz hava koşulları  nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi. 

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye  göre, ilçede yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime 16 Ocak  Çarşamba ara verildi.

KASTAMONU

Kastamonu’da akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar, kenti beyaza bürüdü. Kar nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kent merkezi ve bağlı köylerde yarın (bugün) için okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı.

ÇANKIRI’DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Çankırı’da ise akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar, hayatı olumsuz etkiledi. Ulaşımda aksamalar meydana gelirken, valilikten yapılan açıklamada, okulların yarın (bugün) bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Çankırı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski ile buna bağlı muhtemel sağlık vakalarının önüne geçmek maksadıyla Çankırı ili genelinde tüm resmi ve özel okullarımızda yarın (bugün) eğitime bir gün ara verilmiştir. Hamile ve engelli kamu personeli aynı süre içerisinde idari izinli olacaktır.”

GÜMÜŞHANE’DE TAŞIMALI EĞİTİME KAR ENGELİ

Gümüşhane’de olumsuz hava koşulları nedeniyle il  genelinde taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. 

Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik  verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, Gümüşhane ve çevresinde bu  gece geç saatlerden itibaren kuvvetli kar yağışı beklendiği belirtildi.

Kuvvetli yağış nedeniyle herhangi bir olumsuzluk ve mağduriyete meydan  verilmemesinin amaçlandığı vurgulanarak, “Tüm il genelinde taşıma yoluyla eğitime  erişimi sağlanan öğrencilerin eğitim-öğretimine, 16 Ocak Çarşamba günü bir gün  süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.” ifadesine yer verildi.

SAKARYA

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent genelinde  etkisini devam ettiren kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitimin tatil  edilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Bu kapsamda Akyazı, Hendek, Taraklı ve Karapürçek ilçelerinde eğitime  bugün ara verildiği kaydedildi.

Açıklamada, diğer ilçelerde ise eğitimin devam ettiği aktarıldı.

Dün yapılan açıklamada, Akyazı ve Hendek ilçelerinde taşımalı eğitime  bir gün ara verildiği bildirilmişti.

NEVŞEHİR

Nevşehir merkez ve ilçelerinde, gece beklenen kar yağışı ve yollardaki olası buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.  Valilikten yapılan yazılı açıklamada, beklenen yoğun kar yağışı ve beraberinde getireceği diğer olumsuz hava şartları nedeniyle 16 Ocak Çarşamba il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.  Hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı belirtilen açıklama, “Son meteorolojik veriler doğrultusunda gece başlayacak kuvvetli kar yağışının gün boyunca devam edeceği tahmin edilmektedir. Bu nedenle il genelindeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verilmiştir.” ifadesi kullanıldı

KAYSERİ

Kayseri’de kar yağışı beklentisi nedeniyle eğitime ara  verildi. 

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji Bölge  Müdürlüğü tahminlerine göre bugün beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle il  genelindeki ilköğretim ve ortaöğretim okulları tatil edildi.

Açıklamada ayrıca hamile ve engelli personelin de aynı gün idari  izinli sayılacağı kaydedildi.

ORDU’DA OKULLAR TATİL

Ordu’nun Gölköy ve Gürgentepe ilçelerinde, yoğun kar ve  şiddetli rüzgar nedeniyle okullar tatil edildi. 

Gölköy Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, ilçede olumsuz hava  koşullarından dolayı eğitim öğretime bugün ara verildiği belirtildi.

Gürgentepe Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise şiddetli rüzgar ve  devam eden yoğun kar nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği  kaydedildi.

BALIKESİR

Balıkesir’de gece beklenen kar yağışı ve yollardaki olası buzlanma nedeniyle eğitim ve  taşımalı eğitime bir gün ara verildi.  

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, Balıkesir’in  Dursunbey ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime ara  verilirken, Selimağa, Akbaşlar, Kavacık, Hamzacık, Süleler, Şabanlar, Odaköy,  Mıcırlar, Gökçedağ ve Durabeyler mahalle okulları da günlüğüne tatil edildi.

MUĞLA

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde eğitime bugün ara verildiği bildirildi. 

Kavaklıdere Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kavaklıdere  ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle bugün eğitime ara  verildiği belirtildi.

Belediye ekipleri ilçede kar kürüme çalışması yürütüyor. Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, akşam saatlerinde etkisini  artıran kar yağışı nedeniyle ekiplerin yoğun çaba göstererek yolları ulaşıma  açmaya çalıştıklarını ifade etti.

Demir, çalışmaların sabaha kadar süreceğini kaydetti.

MANİSA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

İki ilçede tüm okullarda, 9  ilçede ise taşımalı eğitim yapılan mahallerde eğitime ara verildi

Manisa’nın 11 ilçesinde ve mahallelerinde eğitime bir  gün süreyle ara verildiği bildirildi.   

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 11 ilçede gün boyu etkili  olan kar yağışı sonrası olumsuz hava şartları ve buzlanma tehlikesi nedeniyle  yarın (bugün) eğitime ara verildi.

Açıklamada, Demirci ve Kula ilçesindeki tüm okullar, Selendi ilçe  genelinde taşımalı eğitim yapan okullar ve ilçe merkezi dışında kalan  mahallelerdeki okullar, Kırkağaç’ta taşımalı eğitim yapılan okullar, Gördes ilçe  merkezi dışında kalan okullar ve Sarıgöl’de 5 ayrı taşıma bölgesindeki okullarda  bir gün süreyle eğitime ara verildiği belirtildi.

Taşımalı eğitimin uygulandığı Ahmetli’de 3, Turgutlu’da 13, Salihli’de  13, Şehzadeler’de bir, ve Alaşehir’de de 19 mahalleden taşınan öğrencilere  yönelik yarın eğitim yapılmayacağı kaydedildi.

KONYA

Konya’nın 13 ilçesinde, etkili olan kar yağışı, buzlanma  ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda eğitime bugün ara verildi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiyi göre, yoğun kar yağışı,  tipi ve buzlanma nedeniyle Seydişehir, Derbent, Bozkır, Ereğli, Karapınar, Hüyük,  Ahırlı, Emirgazi, Güneysınır, Yalıhüyük, Çumra, Hadim ve Taşkent ilçelerindeki  okullarda bugün eğitim yapılamayacak.

Altınekin, Derebucak ve Doğanhisar ilçelerinde ise taşımalı eğitim  gören öğrenciler için bir gün tatil kararı alındı.

AKSARAY

Aksaray’da yoğun kar ve olumsuz hava koşulları  nedeniyle il genelinde bugün eğitime ara verildi. 

Aksaray Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde kar nedeniyle  eğitime bir gün ara verilmesi kararının alındığı bildirildi.Açıklamada,  “Kar yağışı buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Aksaray merkez ve  merkeze bağlı kasaba ve köylerde eğitime 16 Ocak Çarşamba günü (1 gün) ara  verildi. Hamile ve engelli kamu çalışanları ise 1 gün idari izinli sayılacak.”  ifadesi yer aldı.

KARAMAN

Bu arada Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada da  il merkezi ile merkeze bağlı köy ve kasabalarda kar ve olumsuz hava koşulları  nedeniyle taşımalı eğitime bugün ara verildiği belirtildi.

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbistrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomvenüsbethilbetjasminbetpiabetartemisbetmaltcasinoasyabahisbetorspinbettiltmarkajbetbetkombelugabahisrestbetbetpercasibom
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort