ÜlkücüMilliyetçiTürkçüTürkeşÜlkü OcaklarıdövizakpchpmhpAhmet b.karabacakhasan külünk
DOLAR
27,4794
EURO
28,8376
ALTIN
1.607,24
BIST
8.486,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
ÜÇ HİLAL'İN HİKAYESİ Ahmet B. Karabacak

Akşener: Onlar Bolu beyi ise biz de Köroğlu’yuz!

MHP Genel Başkan adayı Akşener, Mersin’de konuşuyor…

Akşener: Onlar Bolu beyi ise biz de Köroğlu’yuz!
19.03.2017
1.358
A+
A-

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, referandum kapsamında gerçekleştirdiği toplantılarına Mersin’de devam ediyor.

İşte Akşener’in konuşmalarından öne çıkanlar:

Size soruyorum. Şu anda yanınıza oturanlara bakın, komşularınızı düşünün, akrabalarınızı düşünün, 15 yıldır bir akrabanıza borç verebildiniz mi? Borç alabildiniz mi? Kredi çekmeden evladınızı everebildiniz mi? Hayır. Bu yüzden ülkede huzur ve birlik yok.

Başbakan ‘terörist’ dedi. Şimdi size soruyorum; bu salonu şereflerin sizlerin arasında teröristbaşına ‘sayın Öcalan’ diyen var mı? Habur’da davul zurnayla terörist karşılanırken orada olan var mı? O teröristlerin affını sağlamak için çadır mahkemeleri kurdurup sonra teröristler rahatsız olmasın diye Atatürk resmini ve şerefli Türk bayrağını çadır mahkemesinden çıkartan iradenin yanında olan var mı? Diyarbakır’da newrozda Apo’nun mektubu okunurken orada olan var mı? Yok. Sayın Başbakan burada terörist yok. Bu ‘terörist’ sözünü size misliyle iade ediyorum.

İnsanlar zor şartlar altında çocuklarını dershanelerde okuttu. 85 alanlar var sınavlarda. Çalınmış sorularla 100 üzerinden 100 yapanlar var. FETÖ’cülerle mücadele edilirken bu soruları çalanlarla mücadele edilmiyor. Buna karşılık hakkını hukukunu kaybetmiş gençlerimizin hakkını hukukunu iade edecek bir tavırda da bulunulmuyor. Peki bu haksızlıkların yanında olan var mı? Hayır.

Demek ki sayın Başbakan bu salonda terörist veya FETÖ’cü yok. 

Enver Paşa’nın bir sözü var. Diyor ki; ‘Hainler korkak olur’

Burada korkak var mı? Hayır.

Bolu’ya gitti. Bolululara ‘Bolu beyinin torunu’ dedi. Bolu beyi zalim bir insandır ve zalim insanlar için ‘Bolu beyi’ denir. Mademki bu insanlar Bolu beyi imiş, e o zaman biz de Köroğlu oluruz.

Başbakan geçtiğimiz günlerde ‘abidik gubidik’ açıklaması yaptı. Soruyorum sayın Başbakan; Abdullah Gül ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan nasıl geçti? Ama Binali Yıldırım nasıl geldi ben biliyorum. Davutoğlu’nu siz yolladınız, öbürünü getirdiniz. Başladınız ‘Başbakan Meral’ diye bağırmaya. Biri gitti, biri geldi. Şimdi onu da yollaycaksınız. 

2005’ten itibaren başlayan, Dolmabahçe’de verilen resme, Oslo’da yapılan görüşmelerde ‘kafanı çevir’ denen Valiler, hendek kazılırken kafasını çeviren güvenlik güçleri, Suriye sorunu, Kerkük’ün içinde bulunduğu durum, Barzani ile yaşanan rezalet… Barzani buraya ‘evet’ çalışması yapmak için gelmiş, oturmuş masaya hem Barzani’nin bulunduğu bölge Barzani’ye peşkeş çekilmiş. Peki biz ne yapacağız? 16 Nisan’da gideceğiz sandık başına, ‘hayır’ diyeceğiz!

Kerkük, Musul Türk yurdudur. Allah’ın izniyle biz var olduğumuz sürece Türk yurdu olarak kalmaya devam edecektir.

Bu arada sayın Cumhurbaşkanı da geziyor. “Dikili ağaçları yok” dedi bizler için. Doğrudur. Benim oğlum maaşlı çalışan. Gemicikleri yok. Daha da önemlisi, Hollanda’da şirketleri yok. 

Köprüler yaptın Allah razı olsun. Ama 35 dolar, bir geçiş 35 dolar. Bu arada o köprülerin de enteresan bir şekilde Almanlar ve Almanların görüştüğü köprüler. 320 milyon euroya mal olması gereken hizmet, 1 milyar 200 milyon euroya mal oluyor. Dolayısıyla yaptığınız hizmetlere teşekkür ederiz ama o paraları bu millet ödeyecek. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.