DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
STERLIN 40,9378 % 0.06
FRANG 35,8918 % 0.06
ALTIN 2.321,86 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388

Başbakan, devlete ve millete ihanet ediyor

Yayınlanma Tarihi :

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “AKP hükümeti, milli mücadelenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir. Türkiye’ye işgal ordularının bile veremeyeceği tahribatı bizzat Başbakan ve işbirlikçi iktidar kadroları 11 yıldır vermiştir” dedi. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AKP hükumeti, milli mücadenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir” dedi. Bahçeli, belediye başkanları aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, kente çok önem verdiklerini, buradan doğacak milli iradenin tüm yurda örnek teşkil edeceğini söyledi.

Kastamonu’nun milli emanetlere dokundurtmadığını anlatan Bahçeli, “İnebolu’dan Ankara’ya Türk milletinin özlemleri, rahmetle yad ettiğimiz nesiller tarafından taşınmıştır. Dikkat edin o tarihlerde İnebolu’dan kalkan tırlar yoktur.

 

Başkalarının yararına çalışan, terör gruplarının imdadına yetişen, yolları silah cephaneliğine çeviren karanlık emeller yoktur. Ne komplo ne paralel şarlatanlık ne de komşu ülkelere gizli operasyon hedefleri olmamıştır” diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy’un 19 Kasım 1920’de Nasrullah Camisi’nde verdiği mesajların halen tazeliğini koruduğunu dile getiren Bahçeli, şunları kaydetti:

“Sevr Anlaşması’ndan bir süre sonra bu ilimize gelen Merhum Akif, herkesi birliğe davet etmiş, tefrikayı kâğıt parçası gibi yırtıp atmıştır.

Yankısı çok fazla olan bu hitap, aynı zamanda Kastamonu’yu milli mücadele kararına tümüyle ortak etmiştir. Ölüm vesikası olan Sevr paçavrasına buradan en üst düzeyde tepki gösterilmiştir. Türk milletini dağıtıp parçalamayı hedefleyen plan, proje ve niyetler merhum şairimizin muhteşem üslup ve belagatiyle anlatılmıştır.

Teşhisteki isabet, sözlerdeki ahenk, disiplin ve içtenlik; yorumlardaki derinlik ve tutarlılık merhum vatan şairimizin haklılığını ortaya koymuştur.

 

DÜNKÜ BOZGUNCULUK BUGÜN DE VARDIR

Akif’in 94 yıl evvel buradaki konuşmasında şu ifadeler özellikle dikkat çekicidir: ” Düşmanların bugün bizden istedikleri ne filan vilayet, ne filan sancaktır; doğrudan doğruya başımızdır, boynumuzdur, hayatımızdır, devletimizdir.

Şimdi vicdan sahibi her kardeşime soruyorum;

l Bugün de istenen başımız değil midir?

l Bugün de istenen boynumuz değil midir?

l Bugün de istenen hayatımız, milletimiz ve devletimiz değil midir?

Şüphe yok ki, bu sorulara hayır cevabını vermek imkansızdır. Dünkü miskinlik bugün de vardır.

Dünkü bozgunculuk bugün de vardır. Dünkü bölücülük bugün de misliyle etkindir. Hatta dünkü gaflet, dünkü delalet, dünkü hıyanet bir fazlasıyla bugüne hakimdir. Tek eksik fiili işgalin olmamasıdır. Tek eksik alenen topraklarımızda düşman postallarının bulunmamasıdır. Fakat bunu aratmayacak, düşmanı bile hayret ettirecek kadar suça ve hainliğe batmış bir yönetim bugün işbaşındadır.

AKP hükümeti milli mücadelenin intikamını almak için aramıza sokulmuş, milli bünyemize sızdırılmış provokatör gibidir. AKP hükümeti milletin kutlu varlığına kök söktürmek, zehir katmak için yetkilendirilmiş azılı suçlu gibidir. Türkiye’yi yönetmiş hiçbir iktidar bu kadar bayağılaşmamıştır.

Ülkemizin başına gelmiş hiçbir iktidar bu kadar pisliğin içine batmamıştır.

 

AKP’NİN TEK BİLDİĞİ VATANDAŞTAN ALIP YANDAŞA VERMEKTİR

İç ve dış politikada bitmiş, tükenmiş hiçbir iktidar bu denli yüzsüz, bu denli küstah, bu denli pişkin olmamıştır. Türk milleti tarihin en kötü siyasi yönetimiyle karşı karşıyadır. Ekonomi tüm mevzilerde kaybetmektedir. İşsiz kalan Kastamonulu kardeşimin İstanbul’a göçü durmamaktadır. Yoksulluk pimi çekilmiş bir bomba gibi herkesin hanesindedir.

Başbakan kendi evlatlarına gemiler alıp, kamu arazilerini kapatıp yağma düzenini genelleştirirken, Kastamonu’nun gençleri çay içecek, yuva kuracak para bulamamaktadır. AKP’nin tek bildiği vatandaştan alıp yandaşa vermektir. Dış politika fos çıkmıştır. İç siyasi denge fiyaskodur. Başbakan millete musallat olmuş kayıp ve sanal kişiliktir.

Başbakan devlet ruhunun celladı, gelecek ideallerimizin katili, bin yıllık kardeşlik duygusunun hasmıdır. Türkiye Başbakan’ın elinde can çekişmektedir. Türkiye Başbakan’la şok geçirmektedir. Türkiye demokrasi rotasından çıkmakta, otoriterlik patikasına sapmaktadır. AKP hükümeti istikrarsızlığın asıl kaynağıdır. Bugün yaşadığımız sorunların müsebbibi AKP hükümetidir. Türk milletinin asırlar içinde yoğurduğu milli ve manevi değerleri saldırıların hedefindedir.

Başbakan Erdoğan istiklalimizi tırpanlamakta, istikbalimizi karartmaktadır. Kastamonu bu zihniyete sessiz kalmayacak, kalamayacaktır. Türk milleti vahim gidişata daha fazla tahammül edemeyecektir.

Tesellimiz, bunun işaretlerinin çok yoğun olarak alınıyor olmasıdır. Geleceğimizden tasarruf edemeyeceğimize, varlığımızdan ödün veremeyeceğimize göre AKP’nin sandıkta devrilmesi şarttır, mecburidir, ikamesi olmayan zorunluluktur.

 

FELAKET KAPIDA

AKP’nin cezalandırması için kestirme yollara hiç aldırış etmeden, sandıkta son vuruşu yapmak lazımdır. Yoksa felaket kapıdadır. Gölgesiyle bile kavga eden Başbakan milleti birbirine düşürecektir.

“Artık Yeter” demek, bu kadarı da fazla diyerek Başbakan ve zihniyetine ders vermek hepimizin boynunun borcudur. Zira bugünkü iktidar günah çukuruna düşmüştür. AKP’nin her tarafı kire bulanmıştır.

Başbakan’ın her sözü fitneyi alevlendirmekte, gıybet, dedikodu, kötü zannı kurumsallaştırmaktadır.

Barış kılığında gezen barbarlık Kastamonu’yu bunaltmıştır. Özgürlük kılığında gezen zorbalık Kastamonu’yu öfkelendirmiştir. Milli irade kılığında gezen ahlaksızlık, diktatörlük ve anormallik Kastamonu’yu yormuştur. Türkiye’ye, işgal ordularının bile veremeyeceği tahribatı bizzat Başbakan, bizzat işbirlikçi iktidar kadroları 11 yılda vermiştir.

 

Başbakan Erdoğan ve hükümeti;

– Milliyetçiliği ayaklar altına alarak millet düşmanlarına hizmet etmiştir.

– Türklüğü inkar ederek soysuzluğa çanak tutmuş, haçlı heveslerini umutlandırmıştır.

– Andımızı kaldırarak milli yeminleri çiğnemiş, milli ülkülere nefret saçmıştır.

– Türk milletini yok sayarak tarihe, gerçeğe, kültüre, asırlarca yaşanmış onca milli hatıraya sırt çevirmiştir.

Bu kapsamda sizlere hatırlatmak isterim ki;

– PKK muhatap alınarak çözüm ve barış propagandasıyla Türkiye terörle pazarlığa çekilmiştir.

– ABD destekli, AB icazetli, İmralı canisi onaylı, Barzani şahitli çözülme ve çöküş süreci; sözde demokratikleşme, özgürlük, kardeşlik propagandasıyla, barış gelsin, analar ağlamasın ambalajıyla toplumun tüm gözeneklerine şırınga edilmiştir.

– Böylelikle terörle mücadele toptan reddedilmiş ve kanlı terör dayatmalarının hak arama çabası olarak takdim ve propagandası yapılmıştır.

– Türk milleti, Dolmabahçe’de temellendirilen ve 63 sözde akilin görevlendirildiği acımasız ve vicdansız bir psikolojik hareketin hedefi yapılmıştır.

– Ve netice olarak da PKK’nın silahla yapamadığı ne varsa, süreç ihaneti parantezine alınmış ve il il gezilerek toplumsal dokuya baldıran zehri gibi enjekte edilmek istenmiştir.

Son 11 yıldır süren ve geçtiğimiz yıl hızlanan gelişmeler çerçevesinde;

– Türkiye Cumhuriyeti’nin ilke ve esasları sorgulanmış, ana fikri yargılanmıştır.

– Üniter devlet yapısı sulandırılmış, milli devleti tasfiye etme kampanyası yoğunlaşmıştır.

– Etnik ve mezhep ayrımcılığı kışkırtılmış ve Türk milletinin ayrışması tahrik edilerek farklı aidiyet merkezleri teşvik edilmiştir.

– Bölücülük Başbakan ve hükümeti kanalıyla siyasete iyice yerleşmiş, terörist dayatmalar meşruiyet zemini bulmuştur.

– Oslo’dan İmralı’ya kadar yürütülen müzakereler, özellikle geçtiğimiz Nevruz Bayramı’nda Diyarbakır’da sahnelenen ayaklanma hazırlıkları canibaşını yeniden örgüt lideri mertebesine çıkarmıştır.

 

TÜRKİYE HEM İÇTE HEM DE DIŞTA SIKIŞMIŞTIR

AKP hükümetinin bölücülüğe ve bölücü teröre gösterdiği hoşgörü, verdiği cesaret rekor üstüne rekor kırmıştır. PKK’yı masumlaştırmak, Türk milletini birbirine düşürmek ve 36 etnik parçaya ayırmak amacıyla tezgahlanan süreç rezaleti ne kadar lekeli vicdan, ne kadar bedbaht ve ne kadar kifayetsiz muhteris varsa alayını derlemiş, toplamış ve aynı melanet gayeye sevk etmiştir.

Para ve mevkii peşinde koşanlarla; vatan, bayrak ve millet davasına ihanet için çırpınanlar Başbakan Erdoğan ve İmralı canisinin eş-şefliğinde idare edilen hainler korosunda şevkle, hırsla ve hınçla yer almışlardır.

AKP iktidarıyla birlikte;

Millet aleyhtarı çevreler huzur ve esenliğimizin kanına girmiştir. Devlet karşıtı cephe umutlarımızın canına okumuştur. PKK severler sıra sıra dizilmişler, bölücü odaklar akın akın birikmişler Türkiye ve Türk milletine suikast düzenlemişlerdir.

Türkiye hem içte hem de dışta sıkışmıştır. Milli güvenliğimiz tehdit altındadır. Başbakan Erdoğan yolsuzluklardan kurtulmanın derdine düşmüşken, sınırlarımızın hemen dibinde PKK’nın yan kolu PYD Suriye’nin kuzeyindeki Cezire’de özerklik ilan etmiştir.

 

PKK-PYD BİLDİĞİNİ OKUMAKTADIR

Suriye’nin Kamışlı ve Haseke şehirlerini içine alan Cezire’nin petrol rezervi bakımından zengin bir yer olması ayrıca dikkate değerdir. Terör örgütü etrafımızı çembere almaktadır. Tehlikeler gün geçtikçe fazlalaşmaktadır. Dışişleri Bakanı’nın “ateşle oynuyorlar, meşru görülemez” sözlerini ortada takan kimseler yoktur.

 

 

PYD öncülüğünde teşekkül ettirilen sözde yasama meclisi, bu ayın başında Amude şehrinde toplanarak bir anayasa hazırlamış, Cezire, Afrin ve Kobani bölgelerinden meydana gelen 3 ayrı kanton yönetimi oluşturulmuştur. Cezire’den sonra diğer iki kantonun özerk yönetimi ilan etmesi an meselesidir. Başbakan Erdoğan’ın, 2011 yılında, “PYD provokasyonuna izin vermeyiz, müdahale ederiz” sözü yerle bir olmuştur.

Başbakan’ın diklenmeleri sonuç vermemiştir. PYD’yi değişik tarihlerde Türkiye’de ağırlayan Başbakan ve hükümeti esasında özerk yönetimin önündeki son engelleri de kaldırmış, bu konuda millete karşı başka, müzakere odalarında başka konuşmuştur. AKP hükümeti bölücü terör örgütüne kol kanat germiş, etrafımızdaki kuşatmaya göz yummuştur. Bu durum Türkiye için çok büyük badirelere yol açacaktır. Bölücü mihraklar Türkiye’de de bir özerklik peşindedir. Bunu hedef olarak belirlemişlerdir.

 

ÖZERKLİK PROVALARI YAPILIYOR

30 Mart’ı Kürt kökenli kardeşlerim için referandum olarak gören Meclis’teki PKK maşaları, sözde Kürt sorununun çözümü için demokratik özerkliği iyice gündemlerine almışlardır. Başbakan’ın müzakere dostları Türkiye’nin idari yapısının, toprak bütünlüğünün, kardeşlik ve birlik harcının alt üst edilmesini amaçlamaktadır.

Ancak hükümet bu tehdidi kulak arkası yapmaktadır. Sınırlarımızın hemen dibindeki bölücü terör yapılanması Türkiye’yi içine çekecek düzeyde bir girdaptır. Maalesef Başbakan Erdoğan ve hezimetin insan hüviyetine bürünmüş hali olan Dışişleri Bakanı ya bunun farkında değildir, ya da ihanete birinci dereceden iştirak etmektedir.

 

BAŞBAKAN PKK’YA AF VAAD EDİYOR

İkaz ve önemle söylüyorum Türkiye; parçalanmaya, hükümetin yardım ve yataklığıyla üniter yapısından vazgeçmeye doğru sürüklenmektedir. Başbakan’ın Kürdistan ifadesi ve affı vaat etmesi bunun ispatıdır.

Suriye’deki terör örgütleri, bozgundan nemalanmaya, kendilerine yerleşim yerleri açmaya, özerk yapılar kurmaya, hakimiyet alanlarını genişletmeye canice gayret etmektedir. Esad yönetiminin yaptığı söylenen ve fotoğraflarla Cenevre öncesinde basına sızdırılan vahşet ve işkence görüntüleri şu an her şeyi perdelemiştir. Şiddetin izahı yoktur.

Canavarca insan canına kast etmenin bahanesi olamaz. Orantısız güç gösterisiyle savunmasız ve masum insanların öldürülmesi insanlığa topyekûn vurulmuş bir darbedir. Suriye’deki soykırımı aratmayan kanlı olayları, kimden gelirse gelsin vicdanları kanatan vandallıkları geçiştirmemiz, görmezden gelmemiz mümkün değildir. Ülke ve dünya kamuoyuna yansıyan ve görenleri çileden çıkaran katliam fotoğrafları insanım diyen herkesi infiale sevk edecektir. Suriye’deki sistematik ve toplu kıyımı şiddetle lanetliyorum. Suçsuz, günahsız sivillere yönelik cinayetlerin cezasız bırakılmamasını, uluslararası toplumun duyarlı ve insaflı hareket etmesini temenni ediyorum. Zalim Esad yönetiminin sığınacağı gerekçesi elbette kalmamıştır.

 

SURİYE’YE AYAR VERMEYE KALKANLAR AKAN KANI DURDURAMAYACAKLARDIR

Ancak Suriye muhaliflerinin estirdiği terör rüzgarını da yok saymak aklın ve mantığın inkarı olacaktır. Cenevre’de buluşup sadece top çevirenler, bölgesel dinamikleri hesaba katmadan buyurgan bir tavırla Suriye’ye ayar vermeye kalkanlar akan kanı durduramayacaklardır.

Cenevre’nin şu günkü tablosuyla arzulanan sonuca kapı aralaması abartılı bir değerlendirme olacaktır. Öte yandan AKP hükümetinin bizatihi Suriye tarafından, konferansa katılan ülkelerin huzurunda teröre destek veren bir ülke olarak suçlanması Türkiye’nin düşürüldüğü hazin durumu açıkça resmetmektedir. Anlayamadığımız taraf, Cenevre Konferansı Türkiye’nin azar yiyeceği, eleştiri alacağı bir yer midir, yoksa Suriye’deki kaosun çözüleceği bir platform mudur? Ne acıdır ki, Başbakan ve hükümetinin politikaları sayesinde Türkiye’nin caydırıcılık vasfı kalmamıştır.

 

BAŞBAKAN MUHALİFLERİN GELECEĞİNİ DEĞİL, TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMELİDİR

Eli kanlı Esad yönetiminin Suriye’nin içler acısı halini AKP’ye faturalandırması, terör örgütlerine verilen destekleri ifşa etmesi son derece uyarıcıdır.

Başbakan Erdoğan ve hükümeti Cenevre’de Suriye muhaliflerinin tarafında değil, Türkiye’nin yanında durmalıdır. Muhaliflerin geleceğini değil, Türkiye’nin geleceğini düşünmelidir. Acaba Dışişleri Bakanı, PYD’nin özerklik kararından duyduğu rahatsızlığı, buna karşı uluslararası toplumun gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini vurgulamış mıdır? Başbakan’ın tek kaygısı El Kaide’nin alan üstünlüğü, muhaliflerin başarı kazanması mıdır?

 

BAŞBAKAN MİT’İ KARGO ŞİRKETİNE ÇEVİRDİ

Yakın gelecekte, El Kaide Türkiye’nin herhangi bir yerinde saldırı düzenlerse veya sınır hattımızdaki il yada ilçelerimizde alçakça hak iddia ederse TIR’cılar ne yapacak, MİT’i kargo şirketine, nakliye firmasına çeviren Başbakan ne diyecektir?

Bugün terör örgütlerine verilen silahlar, sağlanan imkanlar yarın Türkiye’ye karşı kullanılırsa Başbakan ve hükümeti bunun altından nasıl kalkacaktır?

Suriye’deki vahşet görüntülerini günlerdir manşetlerine taşıyan boyalı ve yandaş basın, mesela Reyhanlı’daki menfur saldırıda toprağa verdiğimiz 54 cana bu kadar üzülmüş, bu kadar kahretmiş midir? Brüksel’de, yandaş işadamlarını barındıran bir kuruluşun toplanması için ön ayak olduğu gurbetçileri Rabia işaretiyle selamlayan Başbakan, Türk milletinin sesine kulak vermek yerine, kafa kesenlerin, insan eti yiyenlerin oyuncağı olduğunu anladığında nereye kaçacaktır?

Yalakaları, taklacıları, parti içi soytarıları tarafından, haşa, Allah’ın vasıflarını taşıdığı iddia edilen ve şirke kayması an meselesi olan Başbakan’ın sonu iyi olmayacaktır. Şunu biliniz ki, dinimizi siyasete alet eden, çıkarları uğruna inançlarımızı istismara yeltenen batıl zihniyetlerin iki dünyası da karanlık, iki dünyası da cehennemliktir. AKP’ye oy veren muhterem ve mütedeyyin kardeşlerim bu olanları görmeli, art niyetlilerin gerçek yüzünü deşifre ederek hadlerini bildirmelidir. Bu inançlarımıza sadakatin ve imanımıza hürmetin bir gereğidir.

 

ALIN TERİ AYAKKABI KUTULARINDAN ÇIKMIŞTIR

Sizler burada yok ve yoksulluk içindeyken Başbakan ve hükümeti devlet hazinesine dadanmış, durmadan sizlerin parasını kendi hesaplarına geçirmiştir.

Kastamonulu kardeşimin alın teri ayakkabı kutularından çıkmıştır. Kastamonulu fukara kardeşim başını sokacak bir göz ev bulamazken, bakan çocuklarının yatak odalarında para kasaları bulunmuştur. Sizler cüzdanınıza koyacak paradan mahrumken, bakan çocukları evlere para sayma makinesinden şantiyeler kurmuştur. Çünkü elle saymak günleri, haftaları, belki de ayları alacak kadar çok çalıntı para evlere yerleştirmişlerdir. Başbakan Karunlaşmış, milletin malına, mülküne, helaline el uzatmış ve direkt cebine ulaşan hortum bağlamıştır. Sizler bir lokmayı zor bulurken, bunların yediği önünde yemediği arkasındadır. Rüşvet ve yolsuzluk operasyonları 4 bakanı koltuğundan indirmiştir.

Kamuoyuna yansıyan görüntüler, ses kayıtları, ilişki ağları hırsızlığı delillendirmiştir.

 

BU NASIL BİR RİYAKÂRLIK VE NANKÖRLÜKTÜR

Buna rağmen Başbakan yaklaşık 40 gündür rüşveti ve yolsuzluk haberlerini inkarla vakit geçirmektedir.

Diyor ki, olanlar komplodur. Diyor ki, olanlar küresel saldırıdır. Diyor ki, olanlar paralel devletin, bir örgütün işidir. Diyor ki, rüşvet yalandır, asılsızdır, uydurmadır. Diyor ki, yolsuzluk kisvesi altında Türkiye’ye, Türk milletine, demokrasimize, istiklalimize, geleceğimize tuzak kurulmaktadır.

Diyor ki, yaşananlar en büyük darbedir. Casuslar, ajanlar, hainler, haşhaşiler, virüsler devrededir.

Peki casus varsa, ajan varsa ve bugüne kadar yapılan en büyük darbe söz konusuysa failler nerededir? Devlet ve millet aleyhine casusluk suçtur. Darbe suçtur, ajanlık suçtur, vesayet düzeni kurmak suçtur.

 

BAŞBAKAN ERDOĞAN, DEVLETE VE MİLLETE ALANEN İHANET EDİYOR

Başbakan ve hükümeti bu casusları, devlet içinde yuvalanmış çete mensuplarını, suikast düzenleyen örgüt yanlılarını ne zaman adalete teslim edecek, lider kadrosunu hukukun önüne hangi gün çıkaracaktır? Başbakan aleyhe çalışan casusları biliyor da gereğini yapmıyorsa, devlete ve millete alnen ihanet ediyor demektir. Henüz paralel devlet diye yaygarası koparılan yapının hiçbir ferdi mahkemeye çıkartılmamıştır.

Türkiye’yi ajanlar sarmışsa, casuslar her tarafa sirayet etmişse, devlet çetelerin güdümüne girmişse, soruyorum, bu esnada Başbakan ve hükümeti neyle meşgul olmuştur?

Başbakan “ne istedilerse verdik” dediklerine, şimdi kalkıp casus mu demektedir?

Bu nasıl bir iştir? Bu nasıl bir riyakârlık ve nankörlüktür?

O zaman Başbakan Türkiye’yi satmış, şimdi düşman olarak ilan ettiklerine yargı ve emniyet başta olmak üzere devletin kritik yerlerini kiralamaktan utanmamıştır. Başbakan’ın sözlerinden bu anlaşılmaktadır.

Dünyanın neresine giderseniz gidiniz, yabancı taşeronlarına, casuslara, örgütlere, yer altı yapılanmalara ülkesini peşkeş çeken bir iktidar, bir Başbakan kesinlikle ayakta kalamayacak ve demir parmaklıkları boylayacaktır. Başbakan Erdoğan sürekli konuşmakta ve hırsızlığı gizlemeye çalışmaktadır.

Savcı ve hakimlere toplu yer değiştirmelerle şu kış gününde zulüm yapmaktadır. Binlerce polisi görevden almakta, sürgüne göndermektedir.

Savcılar, polisler, hakimlerle ilgili idari tasarrufun gayesi nedir?

Bunlar şayet örgüt mensubuysa, o zaman haklarında hukuki takibat başlatmak için neyin olması beklenmektedir?

Başbakan gemilerle oynayan evladına ve kendisine dayanan yolsuzluk iddialarından aşırı korkmuş, can havliyle karşı saldırıya geçmiştir.

 

BAŞBAKAN, 12 EYLÜL REFERANDUMUNDA MİLLETİ ALDATTI

HSYK’yı anayasaya aykırı şekilde tanzim etme hazırlığının sebebi de budur. 12 Eylül Referandumuna evet diyen 21 milyon 787 bin 610 kişi kandırılmış, aldatılmıştır. Fakat Başbakan Erdoğan Brüksel’de sorgu odasına alınınca HSYK’yla ilgili düzenlemeyi tekrar gözden geçirmek durumunda kalmıştır. AB komiserleri rüşvet ve soygun düzenin mimarı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesini almış, gerekli talimat listesini kendisine vermişlerdir.

Yolsuzluğu gizlediğiyle ilgili iddialara ses çıkaramayan Başbakan, “şu an iki bakanın oğlu hapiste” diyerek vaziyeti kurtarmaya çalışmıştır. Şimdi sırada muhtemelen ABD ziyareti vardır.

Bu ülke nezdinde yapılacak girişimler ihtimaldir ki, örgüt olarak lanse edilenlere kadar ulaşabilecektir. Doğrudur iki eski bakanın oğlu içerdedir.

Gelin görün ki görev yeri değişen savcının 25 Aralık’ta ifadeye çağırdığı Başbakan’ın oğlu ise gövde gösterisi yaparcasına dışarıda koruma ordusuyla gezmektedir. Asıl savcılar görevden el çektirildikten, yol temizliği yapıldıktan, tüm riskler en aza indirildikten yaklaşık bir ay sonra Başbakan’ın arazi düşkünü evladı avukatı aracılığıyla ifadeye hazır olduğunu duyurmuştur. Nasılsa güvenlik sağlanmış, hukukta geçiş üstünlüğünü elde etmiştir.

 

BÜYÜK YOLSUZLUK ÖRTÜLMEKTEDİR

Başbakan oğlunu ve kendisini aklamak için soruşturma dosyaları üzerinde tahrifat yapmaktadır.

Suç saklanmaktadır. Büyük yolsuzluk örtülmektedir. Tetikçiler, adrese teslim iş yapan görevliler Başbakan’ı kurtarmak için kendilerini feda etmeye hazırlardır. Başbakan haşhaşi olarak suçladıklarına karşı özenle beslediği bu devrin cavlakilerini seferber etmiştir. Ancak ne yaparsa yapsın rüşvet kapatılamayacak, yolsuzluk damarı saklanamayacaktır. Kastamonulu kardeşlerim şunu iyi biliniz, “Ankara’da Hırsız” vardır. Unutmayın, hırsızlar Ankara’da köşe başları tutmuştur. Hukuka ket vuran bunlardır. Yargının karşısına dikilen bunlardır.

Gözleri bağlı, bir elinde terazi, diğer elinde kılıç olan adalet mabudesini kırmaya ve dağlamaya kalkanlar da bunlardır. Soruşturma yapan savcıların elinden dosyalar alınıyor, görev yerleri değiştiriliyorsa, bunların suçlusu komplo yalanlarıyla milleti kandıran rüşvetçilerdir. Hırsızın hakimi ve savcıyı görevden aldığı yere ananas değil, karpuz devleti denir. Sakarya’da açlıktan dolayı bayılan hanım kardeşimizin hakkı devleti karpuz gibi soyup dilimleyenlerin cebindedir. Kastamonu’da akşam evine ekmek götüremeyen kardeşimin nafakası bunların banka hesaplarındadır.

 

BİZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Soruyorum sizlere; Makam sahibi rüşvetçileri koltuğundan indirmek için “Artık Yeter” diyecek misiniz? (Evet) Başbakan’ın algı operasyonlarıyla hırsızlığı ve yolsuzluğu kapatma teşebbüsüne “Artık Yeter” diyecek misiniz? (Evet) Komplo, örgüt, paralel devlet, küresel suikast deli saçmalıklarına “Artık Yeter” diyecek misiniz? (Evet) AKP’ye yeter, MHP’ye geçer not verecek misiniz? (Evet)

Öyleyse şimdi söz senin Kastamonu. Şimdi söz senin Kastamonulu kardeşim. Biz herkesi kucaklayacağız. Türkiye’de yaşayan her bir vatandaşımın ayırt etmeksizin temsilcisi olacağız. Kimseyi dışlamayacağız, kimseyi yabancı görmeyeceğiz.

Herkesi bir ve eşit kabul edecek, herkesin hakkını, hukukunu savunacağız. Büyük, lider, kuvvetli, iddialı, belirleyen, yön çizen, süper güç Türkiye’yi Allah’ın izniyle hep birlikte kuracağız. Bu düşüncelerle sizleri bir kez daha sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyor, Kastamonu’nun tüm ilçelerini ve il belediyesini sizlerden istiyorum. Seçimlere katılacak adaylarımıza başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun.

Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağ olun, var olun. Ne Mutlu Türküm Diyene.

 

30 Mart, çıkış yolu olacak 

Partİsİnİn Ilgaz İlçe Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış töreni için Çankırı’ya giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ballıca mevkiinde partililerce karşılandı.

Daha sonra Ilgaz’a geçen Bahçeli, partisinin seçim irtibat bürosunu açtı. Burada vatandaşlara hitap eden Bahçeli, MHP’nin diğer partilerden çok daha önce adaylarını açıkladığını söyledi. “Ankara, Kayseri ve İstanbul’da yapılmış olan toplu aday tanıtımıyla değerli adaylarımızı kamuoyuyla paylaşmıştık” diyen Bahçeli, il ziyaretlerine başladıklarını anlattı.

 

ARİF ÇAYIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Ziyaretler kapsamında Ilgaz’a geldiklerini ifade eden Bahçeli, “Ilgaz’da çok değerli bir şahsiyet, memleketimize uzun yıllar hizmetlerde bulunmuş, kapısını çalan, telefonuyla müracaat eden kim varsa Ankara’da herkese kucak açmış, değerli dava arkadaşımız Arif Çayır Beyefendi’yi belediye başkan adayı olarak sizlere takdim ediyorum” diye konuştu.

 

30 MART’IN ÖNEMİ

Ilgaz’ın uzun yıllar hizmet alamadığını belirten Bahçeli, şöyle devam etti: “Arif Bey’i kucaklamanızı istiyorum. 30 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri çok daha farklı anlamlar taşıyor. Milletimizin karşı karşıya kaldığı birçok sıkıntıyı aşabilmek açısından 30 Mart, çıkış yolu olacaktır. Arkasından cumhurbaşkanlığı seçimleri gelmektedir.

30 Mart’tan sonra 28 Ağustos’ta cumhurbaşkanlığı seçimleri olacaktır. Ondan bir yıl sonra yani 2015’te normal giderse 12 Haziran 2015’e kadar 25. dönem milletvekilli genel seçimleri olacaktır. Bu nedenle mart ayında yapılacak seçimler önemlidir.” Bahçeli, son bir yıldaki gelişmelerin dikkate alınması gerektiğini dile getirerek, milletin iradesiyle geldiğini söyleyen siyasi iktidara desteğin devam edip etmeyeceğini göreceklerini vurguladı.

“2015 yılına kadar geçecek sürede bu iktidardan kurtulmanın fırsatı olarak 30 Mart karşınızda duruyor” diyen Bahçeli, “30 Mart’ta alacağınız kararla, yapacağınız tercihle Adalet ve Kalkınma Partisi’ni oy kaybına uğratabilirsiniz.

Bu seçimlerde yeni geleceği, yeni çizgiyi Türkiye’ye kendi iradenizle gösterme şansı bulacaksınız. Bunun başlangıcı 30 Mart’tır. O zaman Arif ile, arif insanların iradesiyle bugünkü iktidarı gönderin, gitsin” ifadesini kullandı.

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbismatbetholiganbettrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkom
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort