MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, ölüm yolu olarak bilinen Nizip Yolu’nda yine ölümlü kaza meydana geldiğini belirtip, hükümete bu soruna acilen çözüm bulması çağrısını yaptı.
Gün geçmiyor ki Nizip yolunda bir kaza daha yaşanmasın. Geçtiğimiz günlerde MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan’ın meclise taşıdığı Gaziantep-Nizip karayolunda bir kaza daha meydana geldi.
MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan’ın geçtiğimiz günlerde meclise taşıdığı ve ‘Ölüm Yolu’ olarak bilinen Gaziantep-Nizip karayolunda bir kaza daha meydana geldi. Gaziantep’in merkezini ilçelere bağlayan yolların tamamının problemli olduğunu ifade eden Taşdoğan, Gaziantep-Nizip yolunun ‘Ölüm Yolu’na döndüğünü savundu. Taşdoğan, yaptığı açıklamada “Daha gündeme getirmemizin üzerinden bir hafta dahi geçmemesine rağmen aynı yolda vatandaşlarımız yine hayatlarını kaybetti. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu yolların yapımı için elimizden geleni yapacağız. Sadece Gaziantep-Nizip karayolu değil, Gaziantep-Oğuzeli ve Gaziantep-Nurdağı karayolunda da her geçen gün vatandaşlarımız canlarını kaybediyor. Gaziantep’in merkezini ilçelere bağlayan yolların tamamının problemli. Bazı bölgelerde yol yapımları durmuş durumda. Yol yapımlarının neden durdurulduğu ve ne zaman başlayacağına ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdik. Hükümet yetkilileri bir an önce bu soruna çözüm üretmek, gerekli önlemleri almak zorundadır ” dedi.
MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, son olarak kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
Kaynak: Gaziantep Pusula Gazetesi