DOLAR 32,5765 % 0.01
EURO 34,9209 % 0.08
STERLIN 40,6235 % 0.16
FRANG 35,7150 % 0.03
ALTIN 2.424,95 % -0,21
BITCOIN 66.762,00 -0.057

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!” DİYE HAYKIRACAĞIZ

Yayınlanma Tarihi :
“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!” DİYE HAYKIRACAĞIZ

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Tüm vatandaşlarımızı 9 Kasım saat 14.00’te Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapacağımız ” Türkiye ” mitingimize, demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

 ortad79993b325

BÜYÜKATAMAN, partisinin Ankara İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında “MHP’nin Ankara’da yapacağı miting; bölücü, ayrıştırıcı planlara karşı millet iradesinin nasıl tecelli edeceğinin caydırıcı provası mahiyetinde olacaktır. Yoksul milletimizin kanıyla, canıyla, emeğiyle kurduğu Cumhuriyet’i sonsuza kadar korumaya azimli olduğu mesajı, Anadolu kasabasıyken hürriyet ve bağımsızlık ruhu aşılayarak bir dünyabaşkenti h‰line getirdiği Ankara’dan verilecektir” diye konuştu.

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ankara İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, ” Milliyetçi Hareket Partisi olarak 9 ilde yapmayı planladığımız ” Milli Değerleri Koru ve Yaşat ” açık hava toplantılarımızın ilkini Bursa’da ” Kuruluş “, ikincisini İzmir’de ” Bayrak “, üçüncüsünü Adana’da ” Vatan “, dördüncüsünü Erzurum’da ” Birlik “, beşincisini Konya’da ” Türkçe “, altıncısını Elazığ’da ” Kardeşlik “, yedincisini İstanbul’da ” Demokrasi “, sekizincisini Samsun’da ” Kurtuluş ” temalı olarak ve milletimizin coşkulu katılımı ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

” Türkiye ” temalı dokuzuncu mitingimizi ise 9 Kasım Cumartesi günü, İstiklal harbimizin kumanda merkezi olan millet egemenliğinin sembolü Millet Meclisimize ev sahipliği yapan, Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’nın Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştireceğiz” dedi.

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!” DİYE HAYKIRACAĞIZ

Büyükataman, “Dokuzuncu ve son açık hava toplantımızın temasını; bundan önceki toplantıların ” Kuruluş,Bayrak, Birlik, Türkçe, Kardeşlik, Demokrasi ve Kurtuluş ” temalarının hepsini kucaklayacak şekilde Türkiye olarak seçtik.

Yapacağımız açık hava toplantısında Ankara’mızın manevi önderleri T‰ceddin Veli Hazretleri ve Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri’nin huzurunda iç ve dış mihraklara peşkeş çekilmek istenen Türkiye’mizin birliğini, bütünlüğünü korumaya bir kez daha ant içeceğiz. İstiklal Marşımızın şairi büyük vatansever Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşını yazdığı derg‰hın ve İstiklal ruhunun bulunduğu başkentimizde bu ruhu yeniden canlandıracağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsı önünde Türk milletinin sesini bütün dünyaya duyuracak ve bölücü, yıkıcı unsurlarla işbirliği halindeki iktidara karşı yüz binlerce gönül hep beraber Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin en yüksek sesi ile ” Ne mutlu Türk’üm diyene! ” diye haykıracağız” açıklaması yaptı.

Büyükataman, şunları söyledi: “Ankara’da düzenlenecek ” Türkiye ” mitingi, bu zamana kadar yapılmış olan mitinglerde ortaya çıkan kuvvetli mesajların memleketimizin kalbinde yeniden tekrarlanacağı bir açık hava toplantısı olacaktır. Ankara, Türkiye’nin başkenti ve mill” egemenliğin merkezi olması hasebiyle Türk milletinin varlık iradesini ve hükümranlık azmini ruhunda barındıran bir şehirdir. Mill” Mücadele, millet temsilcileri tarafından buradan sevk ve idare edilmiş, işgallere karşı direnişin merkezi Ankara olmuştur. MHP’nin Ankara’da yapacağı miting; bölücü, ayrıştırıcı planlara karşı millet iradesinin nasıl tecelli edeceğinin caydırıcı provası mahiyetinde olacaktır. Yoksul milletimizin kanıyla, canıyla, emeğiyle kurduğu Cumhuriyet’i sonsuza kadar korumaya azimli olduğu mesajı, Anadolu kasabasıyken hürriyet ve bağımsızlık ruhu aşılayarak bir dünyabaşkenti h‰line getirdiği Ankara’dan verilecektir.

Kahraman seğmenlere katılmak; verecekleri karara, duruşa, heyecana ortak olmak için Ankara’mızın çevre illerinden vatandaşlarımız tıpkı Milli Mücadele yıllarındaki gibi, tıpkı ilk Meclisin açıldığı günlerdeki gibi inançla, gururla Başkent’e, Tandoğan’a toplanacaklardır.

İlçe ilçe, cadde cadde, sokak sokak Ankara’mızı başkent yapan ruh 9 Kasım günü Tandoğan’da olacaktır.

Bölücü emel, tahrik ve hayallerin demokratikleşme kıstası olarak maskelenmek istendiği karanlık gelişmelerle, milli hassasiyetlere ve milli kimliğe sahip çıkmayı, milli birliğimizi, kardeşliğimizi savunmayı ilkel bir tepki olarak mahkžm etme gayretleri hız kazanmıştır.

 

“BAŞBAKAN ERDOĞAN KAPANMAYA YÜZ TUTMUŞ YARALARI YENİDEN KANATMIŞTIR

Başbakan Erdoğan’ın terörün demokrasi eksikliğinden ve sözde kimlik baskısından doğduğuna dair 1991 yılından itibaren açıkça gördüğümüz kusurlu algısı, kapanmaya yüz tutmuş yaraları yeniden kanatmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi, milli meselelere yönelik yüksek hassasiyetleri ve stratejik öngörüleri ile önümüzdeki sürecin bütün vahametini görmüş ve özetle;

* “Demokratik açılım” ambalajı içinde, pazarlanmaya çalışılan ayrıştırma ve bölünme projesinin teslimiyet sürecinin yeni bir aşaması olduğunu,

* Girilen yolun, PKK’nın stratejisine uygun olarak etnik bölücülüğe siyasi ve hukuki meşruiyet kazandıracağını,

* Bu gidişatın Türkiye Cumhuriyeti’nin milli devlet niteliğini ve üniter siyasi yapısını tasfiye sürecini başlatacağını,

* Kılavuzu Öcalan, taşeronu Erdoğan olan PKK patentli bu bölünme projesinin asla Türkiye’nin hayrına olmayacağını,

” Farklılıkların körüklenmesinin ülkemizi kutuplaşmalara ve hatta şahit olduğunuz gibi çatışmalara sürükleyeceğini,

* Tahribatın bu hızla ilerlemesi h‰linde kapanması mümkün olmayan derin toplumsal yaraların açılacağını,

” Sürdürülen tahriklerin, devlet ve millet yapımızı yeni bir şekle sokmak için yürütülen “siyasi ve toplumsal yıkım projesi” nin ileri bir aşaması olduğunu,

* Milli hassasiyetlere sahip çıkmanın, milli birliğimizi, kardeşliğimizi, bağımsızlığımızı ve tarihimizi savunmanın çağ dışı ve ilkel bir tavır olarak mahkžm edilmek istendiğini,

* Tahribatın sürmesi h‰linde bin yıllık kardeşliğin oluşturduğu milli birlik ve bütünlüğün onarılamayacak kadar zedeleneceği “yol ayrımına” gelineceğini,

* “Milli birlik açılımı”, “kardeşlik ve huzur açılımı” ve “demokratikleşme paketi” gibi sürekli tazelenen makyajların gerçekleri kamuoyundan saklamaya yetmeyeceğini,

* Şehitlerle canilerin, Mehmetçikle katillerin, güvenlik güçleri ile teröristlerin aynı çerçeveye sokulmak istenmesinin milletimizde öfkeye neden olacağını muhataplarına defalarca ikaz etmiştir.

Geride kalan dönem içindeki belgeli açıklamalarımız bunun sayısız örnekleri ile doludur.

Yine bu kapsamda olmak üzere “yıkım projesinde” ısrarlı olunması halinde;

* Süslü ambalajlar içinde sunulmaya çalışılan zehir şişesinin bir kez açılması h‰linde aziz millet varlığının ve birliğinin devamının mümkün olmayacağını,

* Toplumu ayrışmaya razı etmek için hiçbir vicdani sorumluluk taşımaksızın şahadet ve anaların gözyaşları d‰hil yapılan istismarların er geç ortaya çıkacağını defalarca söylemiştik. Bu ikazlarımıza devam edeceğiz, ülkemizin parçalanmasına ve etnik temelli bir fitneye asla müsaade etmeyeceğiz.

“ORTAK PAYDAMIZ; VATAN, MİLLET VE BAYRAK SEVGİSİDİR”

Bu topraklara vatanım diyen, kökü, mezhebi, yöresi ve anasının dili ne olursa olsun milletimin her ferdiyle kardeşlik türküsü söyleyeceğiz, kenetleneceğiz ve ayrılıklara izin vermeyeceğiz.

Bozguncuları, etnik fitnecileri ve mezhep geriliminden fayda umanları sevindirmeyeceğiz.

Keşkelerle avunmamak için birliğimizi baltalamaya, kardeşliğimizi biçmeye cüret edenlere, barış ve çözüm adıyla aramızı bozmaya kalkışanlara aradıkları imk‰nları vermeyeceğiz.

Herkes Türk milletinin eşit ve saygın bir mensubudur. Milletimizin hiçbir ferdi bu ülkenin yabancısı veya sığıntısı değildir.

Hiç kimseyi ayırmadan, yabancı görmeden, en ufak bir gönül kırgınlığına, burukluğa ve kuşkuya müsaade etmeden herkesi sahipleneceğiz, herkesin temsilcisi ve sözcüsü olacağız.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bizim için “Herkes, eşittir Türkiye” dir.

Ortak paydamız; vatan, millet ve bayrak sevgisidir. Ortak değerimiz; “Ne mutlu Türküm diyene” dir. Ortak noktamız; çağın ruhuna, asırların vicdanına, geleceğin ufkuna Türkçe seslenebilmektir.

 

“BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Soğuktan elleri çatlayan yavrularımızı bağrımıza basacağız. Besmeleyle dükk‰nını açan esnafımızın dertlerine deva olacağız.

İşçimizin, memurumuzun, emeklimizin, çiftçimizin, sanayicimizin ve darda kalmış herkesin yardımına koşacağız.

Şehit evladının kabri başında gözyaşı dökerek Yasin okuyan anaların, kınalı elleriyle evladının sırtını sıvazlayan hanımefendilerin, sabahtan akşama nafakası için ter döken babaların feryatlarına çare olmak zorundayız.

Türk vatanı sevdalılarını bekliyor ve bu bayrak dalgalanmak için Milliyetçi-Ülkücü bir rüzg‰r bekliyor.

Kardeşlikten ayrılmadan her bir vatan evladının elinden tutacağız. Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün h‰linde Büyük Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.

Türk milliyetçiliği ülküsü, Türk milleti kimliğinde birleşerek millet olgusuna birlikte vücut veren tüm vatandaşlarımızı bir bütün olarak kucaklamaktadır.

Türk milliyetçiliği etnik, ırkçı, ayrımcı ve bölücü tahriklere ve tuzaklara karşı Türkiye Cumhuriyeti’nin koruyucu kalkanıdır.

Milli kimliğimizin ve birliğimizin temeli ve birleştirici tutkalı olan bu milliyetçilik anlayışı, Türkiye’nin mayasıdır.

Türk milliyetçiliği, ırkçılık, etnik nefret ve düşmanlık üreten ve bunlardan beslenen değil, tam tersine bu insanlık dışı duyguları mahkžm eden milli şuurun adıdır.

Bu bakımdan, “iç düşman yaratma ihtiyacı” ve “biz ve ötekiler” gibi kurgu ve kavramlar Türk milliyetçiliğine uzak ve yabancıdır.

Türk milliyetçiliği ile demokrasi, birbirini tamamlayan ayrılmaz bir bütündür.

Milli birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzurun vazgeçilmez önemini çok iyi bilen Türk milliyetçileri, bunları yıkmak isteyenlerle amansız mücadeleyi, fikir planında, demokratik ve meşru zeminlerde yapacaktır.

Türk milliyetçiliği, vatanına ve milletine, bunların temsil ve ifade ettiği tüm değerler manzumesine karşılıksız bir aşkla, derin bir sevgi ve imanla bağlanmaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi bu ortak paydada buluşan tüm vatansever ve milliyetçilerle Türkiye’nin geleceğini kurtaracak, kuruluşunun emanetini yüceltecektir.

Kimin kalbi Türkiye için çarpıyorsa, Türk milleti mensubiyetiyle kim iftihar ediyorsa bizim bağrımız da, kollarımız da, kapımız da her daim açıktır.

Şırnak bizdendir, Edirne biziz. Konya canımızdır, Giresun göz bebeğimiz. Samsun tutkumuzdur, Bursa ruhumuz. Diyarbakır sevgimizdir, Erzurum iftiharımız. İstanbul heybetimizdir, Mersin incimiz. Yozgat kaynağımızdır, İzmir direncimiz. Ankara hepimizindir, hepimiz Ankara ve Türkiye’yiz.

Ülkemizin onurlu ve aydınlık geleceği, herkesin ortak milli değerler manzumesi etrafında kenetlenerek milliyetçilik şuuru ile Türkiye’nin yeniden yapılandırılmasına bağlıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi buna taliptir, buna hazırdır. Ayakların baş olduğu bu dönem bitmelidir, muhakkak ki bitecektir. Işık görülmüş, umut güneşi doğmuş, AKP balonu sönmeye yüz tutmuştur.

Bu nedenle kozmopolit, kabileci, yönsüz, yolsuz, uğursuz, nursuz, köksüz, kimliksiz ve yabancılarla düşüp kalkan AKP kesinlikle hak ettiğini bulmalıdır.

Türkiye sevdalısı, tertemiz alınlı ve milli vicdanlı Türk milliyetçileri, fırsatını bulsa şeytanla müzakereye oturmaktan dahi çekinmeyecek gafillerden, Mondrosçu zavallılardan, Sevr hayranlarından hesap soracaktır.

Sözlerime burada son verirken katılımlarınız için hepinize en kalb” duygularımla teşekkür ediyor; tüm vatandaşlarımızı 9 Kasım saat 14.00’de Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapacağımız “Türkiye” mitingimize, demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum.Ne mutlu Türk’üm diyene!

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis siteleri yenigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortBetofficeMebbistrendyol indirim koduPusulabetCasibomistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisimersin günlük kiralık evbetturkeyxslotBelge istemeyen bahis siteleribycasinotipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomsancaktepe çilingircasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetbonusgaziemir çilingirtarafbetparibahisvdcasino girişmarsbahis7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetbetturkeyBeylikdüzü Escortbetpasrestbetklasbahisbetebetbelugabahistarafbetbetkombetistmarkajbetparibahisbetinegobahisbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbaywinrokubetcratosslotgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetparkbetmatikoleybetbetlikekralbetperabetlimanbetsavoybettingintobetdiscount casinobahsegelmostbetbetroadjasminbethilbetvenüsbetasyabahisredwinbetkolikdinamobetmilanobetelitbahisorisbetpusulabetaresbetpolobetdumanbetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetbetvoleonbahisbetexperbetperbahigopokerbetalordbahiscasinovalebetonredbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinefavorisenbetgitbetcupstarzbethiltonbetsetrabetmelbetbetnanokazandrapokerklasmaltcasinoeskişehir halı yıkamaistanbul escort bayanmarsbahiscasibomSahabetBağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis siteleri yenigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortBetofficeMebbistrendyol indirim koduPusulabetCasibomistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisimersin günlük kiralık evbetturkeyxslotBelge istemeyen bahis siteleribycasinotipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomsancaktepe çilingircasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetbonusgaziemir çilingirtarafbetparibahisvdcasino girişmarsbahis7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetbetturkeyBeylikdüzü Escortbetpasrestbetklasbahisbetebetbelugabahistarafbetbetkombetistmarkajbetparibahisbetinegobahisbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbaywinrokubetcratosslotgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetparkbetmatikoleybetbetlikekralbetperabetlimanbetsavoybettingintobetdiscount casinobahsegelmostbetbetroadjasminbethilbetvenüsbetasyabahisredwinbetkolikdinamobetmilanobetelitbahisorisbetpusulabetaresbetpolobetdumanbetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetbetvoleonbahisbetexperbetperbahigopokerbetalordbahiscasinovalebetonredbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinefavorisenbetgitbetcupstarzbethiltonbetsetrabetmelbetbetnanokazandrapokerklasmaltcasinoeskişehir halı yıkamaistanbul escort bayanmarsbahiscasibomSahabet
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort