Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası
Tuzla azeri escort Alanya azeri escort Kayseri azeri escort Antalya azeri escort Diyarbakır azeri escort Anadolu yakası azeri escort Adana azeri escort Ataşehir azeri escort Şirinevler azeri escort Beylikdüzü azeri escort Halkalı azeri escort Maltepe azeri escort Ümraniye azeri escort Samsun azeri escort Avcılar azeri escort Pendik azeri escort Beylikdüzü azeri escort Maltepe azeri escort Ümraniye azeri escort Mersin azeri escort Avrupa yakası azeri escort Kocaeli azeri escort Bodrum azeri escort Bakırköy azeri escort Kadıköy azeri escort İzmir azeri escort bayan Beşiktaş azeri escort Eskişehir azeri escort Bursa azeri escort Şişli azeri escort Şişli escort bayan azeri escort İzmir Gaziantep azeri escort Ankara azeri escort Denizli azeri escort Samsun escort kızlar Malatya azeri escort İzmir azeri escorts Samsun azeri escort İzmir eskort bayanlar
Başbakan Erdoğan’ın demokrasi paketini açıklamasıyla Andımızın ilkokullardan kaldırılmasına Karşıyakalıların tepkisi sürüyor. İzmir ili MHP Karşıyaka ilçe teşkilatı önünde toplanan partililer ve Karşıyakalılar hep birlikte Andımızı ve Gençliğe Hitabeyi okudu.
Hükümeti protesto etmek için bir araya gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalığa konuşan MHP İlçe Başkanı Lütfi Kılıç CHP’ni sahte Atatürkçülük yaparak AKP politikalarına destek vermekle suçladı. Kılıç şunları söyledi; “Ne yazık ki başbakanın demokrasi paketinden Türk Milletine karşı saldırı çıkmış, ilk etapta da çocuklarımızın ‘Türklüğünü, doğruluğunu ve milli şuurunu’ haykırdığı Andımız ilkokullarımızdan kaldırılmıştır. Türk Milletine sorulmadan yapılan bu değişikliğin neresi demokratiktir. Bu düpedüz tepeden inmeci jakopen bir anlayıştır.”
CHP’nin Sessizliği Sürece Desteğidir
Sözlerini CHP’nin sessiz kalmasını eleştirerek sürdüren İlçe Başkanı Lütfü Kılıç; Atatürkçülüğü bir maske yapıp insanımızı kandıran CHP’nin gizlediği yüzü ortaya çıkmıştır. Tepki vermemelerinin sebebi bu gayrı milli ve anti demokratik uygulamaları desteklemelerinden kaynaklanmaktadır. Tıpkı Habur’da yaşanan davul-zurna rezaleti gibi bir rezalet yaşıyor, CHP’nin de yine buna destek verdiğini görüyoruz. İzmir ve Karşıyaka bu gaflet ve dalaleti unutmayacak, Türklüğe sahip çıkacaktır. MHP olarak Türk Milletinin haklarını korumak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu. Andımızı ve Gençliğe Hitabeyi büyük bir coşkuyla okuyan Karşıyakalılar alkışlarla dağıldılar.