DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
STERLIN 40,9611 % 0.18
FRANG 35,9012 % 0.12
ALTIN 2.325,53 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014

“AKP’de tehdit ve panik dönemi başladı”

Yayınlanma Tarihi :
“AKP’de tehdit ve panik dönemi başladı”

HaberRes_33940

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt seçim çalışmalarını sürdürdüğü Aybastı’da AKP’li Enver Yılmaz, eski Milletvekili Ayhan Yılmaz ve CHP’li Seyit Torun’a çok sert yüklendi.

MHP Aybastı seçim büroları açılışları ve Meclis üyelerinin tanıtımı için Aybastı’ya İl Başkanı Köksal Yılmaz ve Başkan Yardımcısı 2. Sıra Meclis Üyesi Serdar Akpınar ile çıkarma yapan Enginyurt’u ilçe teşkilatı, MHP Aybastı belediye başkan adayı Hakan Yakışan ve çok kalabalık bir topluluk karşıladı.

Aybastı meydanında yaklaşık 6 Bin kişiye hitap eden Enginyurt sert eleştirileri öncesinde kadınlara günün anlamına yönelik önemli bir müjde ile konuşmasına başladı.

 

“KADIN SIĞINMA EVLERİ KURACAĞIZ”

Enginyurt; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Türk analarına, bacılarımıza, kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. MHP Aybastı Belediye Başkan Adayı kadınları sözde hatırlayanlara kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Aybastı meydanından güzel bir cevap vermiş oldu. Hani AKP’liler hep kadın kadın diyordu ya, hani CHP’liler kadına sözde çok önem veriyordu ya, listelerine baktığınızda ilk 8’de kadın adayları olmayanlara karşı MHP ilk 5’te iki tane bayan arkadaşımızı birini de birinci sırada olmak üzere listesine alarak bütün Türkiye’ye örnek olmuştur hayırlı uğurlu olsun.

Kadını savunmak sözde ve dilde olmaz. MHP olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir müjdeyi bu meydandan vermek istiyorum. 19 ilçede kadınlarımıza verdiğimiz önemi gösterme adına Kadın Sığınma Evleri kuracağız. Evinden, eşinden ayrılan, her türlü hakarete maruz kalan kadınlarımızı insanca yaşayacakları bir ortamdakimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri bir sığınma evinde 19 ilçede bu sığınma evlerini kurarak onlara destek vereceğiz” dedi.

 

“YAŞLILARA, ENGELLİLERE VE GENÇLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Önemli bazı projelerinden bir kaçını da anımsatan Enginyurt; “Yaşlılara Yaşlı Yaşam Merkezleri kuracağız. Sabah 8’de yaşlıları evlerinden alacak Toygar’dan, Fatih’li den, Çakırlı’dan, Pelitözü’nden, Alacalar’dan sabah evlerinden alacak kahvaltısını yaptıracak, yemeğini yedirecek, ilacını, iğnesini, her türlü sağlık hizmetini gördükten sonra kitabını, gazetesini okuyup televizyonunu seyredip, akşama kadar vakit geçirebilecekleri Yaşlı Yaşam Merkezinde akşam 6’da da evlerine bırakacağız.

Bütün ilçelerimize Engelli Yaşam Merkezleri kuracağız. Buradaki faaliyetler ise Engelli kardeşlerimizin sosyal projelerle kendilerini topluma adapte etmeleri yönünde olacak. Yine engelli kardeşlerimiz kendi hüner ve becerilerini de burada ki merkez sayesinde ortaya koymuş olacaklar. Engellilerin bütün yaşama bağlanma adına engellerini kaldıracağız. Ayrıca

yine bütün ilçelerimize Gençlik Merkezleri kuracağız. Alkol ve uyuşturucu yaşı 14-15’e düştü. Bu merkezlerimiz de ise sokağa düşmüş, madde bağımlısı, uyuşturucu ve alkol batağına saplanmış gençlerimizi alarak rehabilite edilmelerini sağlayacak ve bu gençlerimizi de burada alacakları teknik eğitimlerle birlikte topluma kazandıracağız” diye konuştu.

 

“İŞSİZLİĞİ ÖNLEYECEK TEK PARTİ MHP”

Aybastı’da işsizlik ve göçü önleyecek tek partinin Milliyetçi Hareket olduğuna da dikkat çeken Enginyurt; “Yine Aybastı’nın Perşembe Yaylasını birileri Suriyeli yerleştirmeye de çalışsa bizler turizme açacak, Perşembe yaylasında evi olup da pancar ekip de hapis cezası alanlara Perşembe Yaylasında yine biz sahip çıkacağız inşallah. Biz 30 Mart’ta bu memlekette işsizliği önlemek için yola çıktık. Aybastılıların çocukları Almanya’da, Moskova’da, Irak’ta, Kazakistan’da, Suudi Arabistan’da çalışıyor. Niye iş yok, aş yok, ekmek yok. Sizin bir çocuk var Ayhan Yılmaz, bana diyorlar ki onu fazla eleştirme tamam da sizin bu çocuk 12 yılda Aybastı’da ne iş yaptı? Aybastı’da göç vermekten başka ne iş yaptı? Kaç Aybastılı çocuk devlette işe girdi? Yalandan bağırıyor meydanda yol yaptık, havaalanı yaptık, Marmaray yaptık diyor. Aybastılıların Fatsa’ya gidecek ceplerinde paraları yok, bunlar Marmaray anlatıyor. Milletin Fatsa’ya gidecek minibüs parası yok, köylerine gidecek minibüs parası yok, Marmaray yaptık diyor. Çocuklarınız şu an nerede? Gurbette, biz çocuklarınızı gurbetten getirmek için bu yola çıktık.

 

“BİR TANE SURİYELİ SOKMAYACAĞIZ”

Bakın hükümet 40 Bin Suriyeliyi Karadeniz’e yerleştirme kararı aldı. Bu dedikodu değil, bu İç İşleri Bakanlığının yayınladığı bir genelgesi, 40 Bin Suriyelinin 3 Bin tanesi de Ordu’ya yerleştirilecek. Bunlara iş, aş ve ev verilecek, üniversitelere sınavsız girecekler, sağlık hizmetlerinden de ücretsiz faydalanacaklar. Biz Suriyeliler niye geliyor demiyoruz. Geliyorsa Adıyaman’a, Urfa’ya, Hatay’a, Diyarbakır’a misafir etsinler. Ta oradan buraya kadar niye getirirler? Niye bu bölgeyi karıştırmak için. Şimdi bu Suriyeliler geldiğinde 30 Mart seçimlerinden sonra eğer Seyit Torun seçilirse bunun tek bir özelliği var, bir gülücük, bir öpücük buyursun gelsinler diyecek. Zaten başka bir numarası da yok.3 aydan beri izliyorum, çıkıp daha bir tane proje bile anlatmadı. Her yerde sevgi kazanacak diyor. Çok güzel gülüyor diyorlar. Tamamda gülücükle, öpücükle de bu iş olmuyor. Adamlar 30 Mart’tan sonra 3 Bin Suriyeliyi getirecekler. Enver Yılmaz seçilirse o zaten beni başbakan yolladı diyor. O da hayli hayli alır. Ama beni seçerseniz Aybastı’nın çocukları işe girmeden tek bir Suriye’li bu memlekete sokarsam namussuz, şerefsiz olayım. Bu iş yürek işi yürek, bu iş delikanlı işi” şeklinde konuştu.

 

“AKP’DE TEHDİT VE PANİK DÖNEMİ BAŞLADI”

AKP’de tehdit ve panik dönemi başladığını da sözlerine ekleyen Enginyurt; “Bakın arkadaşımız söylüyor. Kiminle fotoğraf çektirirsek tehdit ediyorlar diye. Yeşil kartlıyı tehdit ediyorlar. Sakat maaşı alanları tehdit ediyorlar. Özürlüleri, emeklileri tehdit ediyorlar. Esnafı , işçiyi tehdit ediyorlar. Hani yüzde 80 oy aldınız ya bu Aybastı’da, bu panik, bu telaş niye. Niye tehdit ediyorsunuz bu insanları? Hani başbakan demiyor mu sandıkta hesabı görün diye.

30 Mart’ı bekleyin diye. Bizde sandığa gidiyoruz tehdit etmeseniz, millet kararını sandıkta verse ya. Tehdit etseniz ne yazar. Onu da söyleyeyim, 30 Mart’tan sonra o tehdit edenler emin olun, tehdit ettikleri karşısında 3 düğmeyi birden ilikleyip hazır ola geçmezlerse namerdim. O sebeple 30 Mart seçimlerine giderken kimseden korkmayın, ürkmeyin, kimseden yılmayın, rızkı veren Allah’tır. Malı da, canı da veren Allah’tır. Dolayısıyla kimse rızkımızı kesemez.

Bunlar önce kendi hesaplarını versin. Ayhan Yılmaz önceki gün Gürgentepe’de diyor ki; ne var canım diyor. Hırsızlık yaptıysak Marmaray yaptık, duble yol yaptık diyor. Bakar mısınız Allah aşkına, hırsızlık yaptığınız parayı ayakkabı kutusuna koydunuz ya, evde çelik kasada koydunuz, İzzet Gündoğar’ın odasında Ayhan Yılmaz paraları alıyor. Paralardan 3 tanesini içinden çekip cebine koyuyor, sonra diyor ki fakire, fukaraya dağıttım diyor. Soruyorum cebine niye koydun o zaman? Efendim ben berat ettim diyor. Edersin tabi, hırsızı yakalayan polisi sürüyorlar. Hırsızı yakalayan hakim ve savcıyı sürüyorlar. Bu memlekette berat edersiniz tabi” ifadelerini kullandı.

 

“YÜZLERİNİZE BAKACAK HALLERİ YOK”

AKP’lilerin Ordu’da seçmenin yüzüne bakacak halleri olmadığı için başbakana oy istediklerini de belirten Enginyurt; “Bakınız bunlar işi o kadar saptırdı ki Aybastılıların çoğu bu AKP milletvekillerini tanımıyor bile. Buradan soruyorum? Harun Çakır kim bilenler el kaldırsın. Bilmiyor musunuz, tanımıyorsunuz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, iyi bir adamdı. Harun Çakır AKP 2011 seçimlerinde beşinci sıradan milletvekili seçilen AKP milletvekili. Kimse tanımıyor. Neden çünkü sizi oyu ona değil Tayyip Erdoğan’a verdiniz. Şimdi Enver Yılmaz’da biliyor, yalvarıyor oyu Tayyip Erdoğan’a verin. Neden Adam değil ki kendine oy istesin. Başbakanı önüne katıyor. Adam olsa kendine oy ister nasıl isteyecek Aybastı’nın beldeleri kapansın demiş, kapatmış, birde çıkmış demiş ki belediyeler iş yapmıyordu onun için kapattık demiş. Şimdi gelip de yüzlerinize bakacak halleri yok. Onun için başbakanı öne katıyorlar. Eğer başbakan adaysa Hakan’da, bende adaylıktan çekildik. Ordu’yu Recep Bey yönetecekse biz adaylıktan çekildik. Başbakanla yarışmayız. Adam herkese kafa tutuyor onunla mı uğraşacağız. Yok aday başbakan değilse o zaman diyoruz ki; bu seçim adam seçme seçimi, bu seçim Aybastı’da Hakan Yakışan, Ordu’da Cemal Enginyurt seçimi. O zaman Enver Yılmaz adam gibi kendinize oy isteyin. Çıkın ne yapacağınızı söyleyin, anlatın oy isteyin.

 

“PERŞEMBE YAYLASINI AYHAN YILMAZ TAKSİTLE SATACAK”

Dolayısıyla bu Enver Yılmaz yarın belediye başkanı olsun, Aybastı’yı tarihten silecek. Perşembe Yaylasını Ayhan Yılmaz taksitle satacak. Vallaha, billaha satacak. Bazıları diyor ki bu Ayhan’a çatmasan iyiydi diyor. Ayhan’ın da Enver’den aşağı neyi var. Dün İdris Naim Şahin’e takla atıp amuda kalkıyordu, bugün ona hakaret edip arkasından konuşuyor. Bunun neresi adamlık? Bunun neresi delikanlılık? Biz birini sevdik mi adam gibi severiz. Biz birine dost dedik mi adam gibi deriz. Biz sevmeyi küçük yaşlarda öğrendik. Biz üç kuruşluk menfaat için dostlarımızı satmadık. Biz 12 Eylül’de tankların altında ezildik, sabahın 5’de dayak yedik, akşam dayak yedik ama inadına Ne Mutlu Türküm Diyene dedik demekten de gurur

duyuyoruz ve demeye de devam edeceğiz. Ama bunlar 3 kuruşluk koltuğu görünce hemen yoldaşlarını, arkadaşlarını sattılar” diye de konuştu.

 

“ATATÜRK’ÜN RESMİNİ İNDİRDİ, ABDULLAH GÜL’ÜN RESMİNİ ASTI”

30 Mart Yerel Seçimlerinin önemine de parmak basan Enginyurt sözlerini şu şekilde tamamladı; “Aybastılılar siz Cumhuriyet’in ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetini bilen en iyi bir ilçesiniz. Bakın bunlar 10 Kasım’da gazetelere ilan verdiler. Atatürk olmasaydı da olurduk diye. Bu öpücük gülücük dağıtan Seyit Torun’dan ses bile çıkmıyor. Enver’in karşısında korkudan zangır zangır titriyor. Cumhurbaşkanı Ordu’ya geldiğinde Atatürk’ün resmini indirdi, Abdullah Gül’ün resmini astı. Ama biz diyoruz ki; Atatürk olmasaydı da olurduk diyenlere, olurdunuz ama adınız Hiristos olurdu, Dimitri olurdu, Terziyan olurdu. Atatürk, Cumhuriyet’i kurarken kaç promil alkolüydü diyenlere biz karşı çıkıyoruz. Biz sahip çıkıyoruz.

 

“ALTI OKU GÖĞSÜNE BİLE TAKAMIYOR”

Ataürk’ün partisinin altı okunu göğsüne takamayan adam yarın bu şehrin belediye başkanı olsa kime ne faydası olur? Onun için 30 Mart seçimleri Aybastı için çok önemli. Bizim için çok önemli, sizin için çok önemli, biz Hakan Yakışan Aybastı belediyesini aldığı gün, Ordu Büyükşehir Belediyesini aldığımız gün Canik dağlarına inadına Ne Mutlu Türküm Diyene yazacağız. Onun için bunlara 30 Mart’ta sandık başında öyle bir tokat vurun ki bir daha yerlerinden kalkamasınlar. Onun için 30 Mart’ta hep beraber olalım diyor, hepinizi Allah’a emanet ediyor, Ne Mutlu Türküm Diyene diyorum.” (ŞAFAK DELİÇAKAR/OYH)

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbistrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomvenüsbethilbetjasminbetpiabetartemisbetmaltcasinoasyabahisbetorspinbettiltmarkajbetbetkombelugabahisrestbetbetpercasibom
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort