DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
STERLIN 40,9761 % 0.21
FRANG 35,9171 % 0.13
ALTIN 2.325,61 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161

ÇETİNKAYA:RANTIN DEĞİL HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM

Yayınlanma Tarihi :
ÇETİNKAYA:RANTIN DEĞİL HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM

cetinkaya_adaletli_bir_belediyecilik_olacak_h16090-300x155

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya, “Belediyeye ait bazı alanlarda yatırım yapmak isteyen Afyonkarahisarlı hemşerilerimize yap işlet devret modeli seralar inşa edilerek vatandaşlara verilecek, böylelikle hem Afyonkarahisar’ın ekonomisine katkıda bulunup hem de burada üretilen meyve ve sebzeler Afyonkarahisar esnafı tarafından halka sunulacaktır.” ifadelerini kullandı.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Günü yoğun bir tempoyla geçiren Çetinkaya, gündüz esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken, akşam saatlerinde de köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
PROJELERİ GÖZ DOLDURUYOR
Gittiği her kesim tarafından büyük ilgiyle karşılanan genç aday, hazırladığı projelerle de göz dolduruyor. Afyonkarahisar’ın eksiklerini bir bir inceleyen Çetinkaya, hazırladığı projelerle nokta atışları yaparak eksikleri giderecek.
SU VE EKMEK FİYATLARI
VATANDAŞLARI SIKINTIYA DÜŞÜRÜYOR
Afyonkarahisar’da her kesimin şikayetçi olduğu Su faturaları yüksekliğinin önüne geçilmesini belirten Çetinkaya, kendi dönemlerinde su faturalarına yüzde 50’lik bir indirim uygulanacağını kaydetti.
Vatandaşlarla bir araya geldiğinde en çok ekmek ve su fiyatlarından şikâyet edildiğini söyleyen Çetinkaya, bunların fiyatlarının vatandaşımızın belini büktüğünü aktardı. Ekmek fiyatlarında yapılacak indirimin eleştirilmesine de değinen genç aday, kendilerin gereken hesaplamaları yaptıklarını vatandaşın cebini düşünerek böyle bir projeye imza attığını kaydetti.
Çetinkaya, ekmeği 50 kuruşa düşürecek projesi hakkında şu ifadeleri kullandı:
“Biz ekmeği 50 kuruş yapacağız dediğimizde tepki aldık lakin biz hesaplamalarımızı yaptık. Ekmek fiyatları 50 kuruş olduğunda da kazanç sağlanıyor. Bizim hesaplama yaptığımız insanlarında ekmek fırınları var bu insanlarda eleman çalıştırıp, sigortalarını yapıyorlar. Ama 50 kuruşa satılan ekmekten de kar sağlıyorlar. O nedenle Allah’ın izni ile biz bu projemizi hayata geçirip 300 gram hijyenik ekmeği 50 kuruş yapacağız”
BELEDİYE KREŞLERİ AİLENİN
YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK
Okul öncesi eğitimin gelecek nesillerin yetiştirilmesinde çok önemli bir konuma sahip olduğunu aktaran Çetinkaya, Çocuk güvenlik alanlarının (kreş), çocuk gelişim merkezleri misyonunu üstleneceğini kaydetti.
BELEDİYE HASTANESİ RAHATLATACAK
Son günlerde büyük ilgi uyandıran ‘Belediye Hastanesi’ projesi hakkında da kısa bilgi veren MHP Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya, 1 saniyenin bile insan hayatında ne denli öneme sahip olduğunu aktardı. Bir insanın atar damarının kesilmesi halinde yaklaşık 7 dakika da hayatını kaybedebileceğini söyleyen Çetinkaya, Devlet hastanesine uzak olan bölgelerin daha rahat sağlık hizmeti alabilmeleri için bulundukları bölgenin ortak noktasına Belediye Hastanesi yapacaklarını kaydetti. Yer olarak da Eski devlet hastanesinin olduğu alanın değerlendirileceğini söyleyen Çetinkaya, “Eski devlet hastanesinin olduğu yer, büyükşehirlerde olduğu gibi belediye hastanesi olarak hizmet verecektir. Bu, Sağlık Bakanlığı, Valilik, İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonuyla ancak hayata geçecek bir projedir” ifadelerini kullandı.
KİMSE EVSİZ KALMAYACAK
Belediye başkanı olması halinde Arazi yağmalayan, belli kesime rant sağlayan bir imar çalışması değil, dünyada mekan, ahirette iman düsturuyla imarsız evi ve arazisi olan vatandaşların huzursuz olmalarını engelleyen, ileride kendilerini sıkıntıdan kurtaran bir çalışma gerçekleştirip imarlı-ifrazlı kanun ile hiçbir sorun yaşamayacakları, yerleşim alanlarına sahip olmaları konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını aktaran genç aday Çetinkaya, Bunun yanında konut sahibi olamayanlara ise belediye tarafından üretilecek araziler üzerine yapılacak depreme dayanıklı sitelerde, çok uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla oturma imkânı sağlayacaklarını söyledi.
TEKNOLOJİK SERAYLA
AFYON KALKINACAK
Afyonkarahisar’da ekonomiyi canlandırmak içinde projeler hazırlayan Çetinkaya, teknolojik sera projesiyle hem organik ürünlerin üretiminin yapılacağını hem de ekonomiye katıda bulunulacağını söyledi.
Çetinkaya konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
 “Belediyeye ait bazı alanlarda yatırım yapmak isteyen Afyonkarahisarlı hemşerilerimize yap işlet devret modeli seralar inşa edilerek vatandaşlara verilecek, böylelikle hem Afyonkarahisar’ın ekonomisine katkıda bulunup hem de burada üretilen meyve ve sebzeler Afyonkarahisar esnafı tarafından halka sunulacaktır. Afyonkarahisarkendi ihtiyacını kendisi karşılayan bir il konumuna gelecektir. Aynı zamanda halkın işsizlik problemine bir nevi de olsa katkıda bulunulacaktır.”
HERYERDE OLDUĞU GİBİ İMARDA DA ADALET
Afyonkarahisar’da imar sıkıntılarının olduğunu söyleyen Çetinkaya “Afyonkarahisar’ımızın imarı delik deşik olmuş durumda” diyerek imarda ki adaletsizliğin de altını çizdi.
Afyonkarahisar’ın altyapısı itibariyle en sağlam zemine sahip olan alanların başında hıdırlık çevresinin geldiğini belirten Çetinkaya, burada bulunan binaların kat sayılarının artırılması gerektiğini söyledi. İlimiz de jeolojik etütlerin müsaade etmesine rağmen özellikle az gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı bölgelerde kat sayısı düşük olduğunu bunun yanında daha yumuşak zeminli bölgelerde kat sayısı yüksek olduğunu kaydeden Çetinkaya, “Bu bir adaletsizliktir, adaletsizlik ise en büyük zulümdür. Aynı zamanda bu adaletsizlik birim metre karede alandan elde edilecek iktisadi kazancı minimize etmektedir. Özellikle kentsel dönüşüm ve müsait imar alanlarında en az 20 yıl sonrasının şehir planı da planlanmış olacaktır” ifadelerini kullandı.
TRAFİK SIKINTISI ORTADAN KALKACAK
Sera projesiyle işsizliğinde önüne geçilmesi beklenilirken, Çetinkaya’nın hazırladığı Acil Trafik Çözüm Eylem Planı da Kent Bilimci mesleğinin farkını yansıttı.
Mevcut düzende yol potansiyelinin, sadece yüzde 50’sinin kullanımından kaynaklı trafik sıkıntısı yaşandığını aktaran Çetinkaya, bu sıkıntının ise otopark olarak kullanılan yol kenarlarının açılmasıyla çözüleceğini söyledi.
KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARLA TRAFİK RAHATLAYACAK
En büyük projeleri arasında yer alan köprülü kavşak projesini de açıklayan Çetinkaya, projenin hayata geçmesiyle, Özdilek, Maliye ve Karayolları kavşağında, özellikle bayramlarda trafik sıkışıklığının önüne geçilmesini hedeflediklerini söyledi.
MEYDAN PROJESİ GENİŞLETİLECEK
Uygulanması planlanan Cumhuriyet Meydan projesinin de eksikleri olduğunu aktan Çetinkaya “Şu anda uygulanması planlanan proje birçok teknik ve yapısal değişikliğe muhtaçtır. Bu revizyondan sonra trafik ve park sorununu da katkı sağlamak üzere şehir merkezi, umumi ihtiyaç alanlarının da içinde bulunacağı yer altı çok katlı otopark yapılacaktır. Katsayısı jeoloji etütlerinin neticesinde ancak belirlenebilir” ifadelerini kullandı.
KÜLTÜR MİRASIMIZ DEĞERLENECEK
Afyonkarahisar’da tarihi mirasımızı kullanamadığımızı kaydeden Çetinkaya Otantik Kültür Merkezi projesiyle de Afyon kalesi, Afyon konakları, Mevlevi Camii, Bedesten Çarşısı, kadınlar pazarı, ulu camii ve birçok tarihi kültürel ve öznel değerimizin ilimize gelen misafirlere sunulduğu, tamamen kan kaybetmiş bölgelerde esnafın iktisadi faydasına yönelik yeni bir cazibe merkezi hayata geçirileceğini kaydetti.
Projenin hayata geçirilmesiyle Afyonkarahisar’a has gıda ve el sanatlarının varlığını devam etmesinin de sağlanacağını kaydeden Çetinkaya, öncelikle kalenin çevre düzenlemesi yapılacağını, ışıklandırmanın da sadece seçim zamanları değil her zaman var olacağını söyledi.
PANAROMA AFYON’UN
OLMASSA OLMAZI
Tarihimizde gerçekleşen son muzafferiyetin başlangıcı büyük taarruzun başladığı anı yaşatabilmek, hissettirebilmek milli bilincimizi canlandırabilmek ve bölgenin geçmiş de hangi olaylara ev sahipliği yaptığına ışık tutabilmek adına Panaroma inşa edileceğini de kaydeden Çetinkaya, yer belirlenmesinde de Afyonkarahisar’ın diğer tarihi varlıklarını da misafirlerin görebileceği bir alana yapılacağını söyledi.
Etkisi itibariyle başlı başına bir cazibe anıtı olabilecek proje hem sosyal hayatı hem iktisadi hayatı şaha kaldıracağa benziyor.
TARİHİMİZ KENDİ
ARŞİVLERİMİZDE YER ALACAK
Afyonkarahisar’da sorunlara nokta atışı yapan Çetinkaya büyük bir eksik olan Kent Arşivi’ne çözümü hazırladığı projeyle getirecek. İlimizin tarihi konusunda insanlara bilgi sunabilecek delillerinin ayan beyan gösterilebileceği bir arşive ihtiyaç olduğunu söyleyen Çetinkaya, “şehrimizle ilgili el sanatları ev yemekleri tarihi vesikalar fotoğraflar el aletleri gibi materyalleri mümkün ise asılları olmadığı hallerde balmumundan yapılmış heykelleriyle görsel ziyafet sunulacaktır. Böylelikle Afyonkarahisar denildiğinde akıllarda güzel görüntüler oluşmuş olacak. Aynı merkezde ilimizle ilgili hediyelik eşya formatında ilimizi temsil edebilecek biblolar hediye edilecek” dedi.
BALONLA FRİG
KEYFİ YAŞANACAK
Frig medeniyetinin yeryüzündeki en belirgin kanıtı olan Ayazini Peri Bacaları ve Kral sarayı, Göğnüş Vadisi, Emre gölü, Kral Mezarları ve Han’ın ilimiz misafirlerine ve turistlere sunabilmek amacıyla, Frig vadisi projesini açıklayan Çetinkaya, Yaylabağı, Gazlıgöl, Termal merkezinde mevcut olan konaklama imkanlarının yanında misafirlerin balon ve maket uçak yöntemleriyle Frig vadisini ve tarihi değerleri müşahede edebilme imkanını sağlanacağını söyledi.
KOCATEPE HAK ETTİĞİ
DEĞERİ KAZANACAK
Büyük taarruzun başladığı Kocatepe’nin layık olduğu değeri erişmesi adına da proje hazırlayan Çetinkaya, “ Misafirlerin kolay ulaşımını sağlayacak yol yapım, bal mumu vs. materyaller ile gezenlerin ruhunda anı yaşamasına vesile olacak duyguları kabartacak ihtişamın tesis edilmesi böylelikle tek geçim kaynağı olan arıcılık ve hayvancılıkla iştigal eden bölge kırsal halkının hem turizme katkısının sağlanması hem istihdamın oluşması hem de ilimizin değerlerinin iktisadi faydaya çevrilmesi sağlanmış olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbistrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomvenüsbethilbetjasminbetpiabetartemisbetmaltcasinoasyabahisbetorspinbettiltmarkajbetbetkombelugabahisrestbetbetpercasibom
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort