DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
STERLIN 40,8477 % -0.41
FRANG 35,8968 % 0.52
ALTIN 2.310,97 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794

Elektriğe MHP ayarı!

Yayınlanma Tarihi :
Elektriğe MHP ayarı!

MHP iktidarında aylık 200 kWh’ın altında elektrik tüketen ailelere yüzde 75 indirim uygulanacağını ifade eden Sevim, “AKP iktidarı türlü isimler altında halkımızdan vergiler alıyor. MHP iktidarıyla bu son bulacak” dedi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim İscehisar ilçesini ziyaret etti. Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim İscehisar ilçesini ziyaret etti. Beraberinde il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı ve kadın koordinasyon kurulu üyeleriyle ziyaretlerini gerçekleştiren Sevim, vatandaşın vergiler nedeniyle bunaldığını söyledi.
VERGİ İNDİRİMİ OLACAK
Özellikle elektrik tüketiminde çeşit çeşit vergiler konduğunu ifade eden Sevim, “Hane halkının tükettiği enerjinin birim fiyatlandırmasında farklılaştırmaya gidilecektir. Konutlarda tüketilen elektriğin belli bir miktarın altında kalması durumunda indirimli tarife uygulanacaktır.  Bu kapsamda enerji tasarrufu sağlanması ve dar gelirli vatandaşların desteklenmesi amacıyla; aylık 200 kWh’in altında elektrik tüketen ve ödeme gücü olmayan hane halklarına, elektrik faturasının yüzde 75’i oranında geri ödeme yapılacaktır. Vatandaştan elektrik kayıp-kaçak bedeli alınmayacak Elektrik şirketlerinin kusurlarından kaynaklanan kayıp kaçak bedeli vatandaşlarımızdan alınmayacaktır. Sayaç okuma ve benzeri tüketime bağlı olmayan giderler vatandaşa yansıtılmayacaktır. Enerji arz güvenliğini sağlamlaştırmaya yönelik somut adımlar atılacak” dedi.
KAPASİTE ARTIRILACAK
Enerji piyasasının yeniden kontrol altına alınacağını kaydeden Sevim, “Enerji plânlamasında ve yapılacak uluslararası anlaşmalarda, kaynak ve ülke çeşitliliğine gidilerek arz güvenliği güçlendirilecektir. Doğal gaz depolama alanlarının sayısı, depolama ve günlük enjeksiyon kapasiteleri artırılacak, olağanüstü durumlara ve mevsimsel dalgalanmalara karşı yüksek yedek imkânı oluşturulacaktır. Ulusal petrol stok kapasitesinin artırılması için Petrol Stok Ajansı kurulacaktır. Doğal gazın elektrik üretimindeki payının makul bir orana düşürülmesi için uygun tedbirler alınacaktır. Bu kapsamda, öncelikle uzun vadeli bir enerji arz-talep projeksiyonu yapılacak, projeksiyon sonuçlarına göre, belli bir süreye kadar doğal gazdan elektrik üretimi için yapılacak yeni lisans başvuruları kabul edilmeyecek, öncelik yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına verilecektir” dedi.
TEŞVİK SAĞLANACAK
Yatırımcıların önünün açılacağını kaydeden Sevim, “Teşvik kararnamesi ile destek kapsamına alınan yeni linyit santrallerinin bu desteklerden hızlı biçimde yararlanması sağlanacaktır. Ayrıca bu tür tesislere projelendirme, soğutma suyu temini, kamulaştırma, elektro-mekanik teçhizat ithalatı gibi konularda know-how transferi, muafiyet, vergi indirimi ve gümrük kolaylıkları sağlanacaktır. Yenilenebilir kaynaklardan enerji temininin artırılması için ayrı ve müstakil bir program yürütülecektir. Ülkemizin hassas nükleer teknolojiye sahip olması sağlanacak. Nükleer enerjinin barışçıl amaçlarla kullanılması hedefi doğrultusunda, uzun vadede belirginleşecek yüksek baz yük talebinin karşılanması için nükleer santraller kurulacaktır. Bu santrallerde en gelişmiş ve güvenli teknolojilerin kullanılmasına, konunun insan sağlığını ve çevreyi merkeze alan bir yaklaşımla ele alınmasına azami dikkat gösterilecektir. Ülkemizin bilim ve teknolojinin her kademesinde kullanılabilecek ileri teknolojileri kapsayan hassas nükleer teknolojiye sahip olması sağlanacaktır. Komşu ülkelerle elektrik ticareti kapasitesi artırılarak pik yük talebine yönelik yatırım ihtiyaçlarının azaltılması yoluna gidilecektir” dedi. 

Atıl kaynaklar MHP ile ayağa kalkacak

atil-kaynaklar-mhp-ile-ayaga-kalkacakCumhuriyet döneminde yapılan binlerce kamu yatırımının AKP döneminde atıl hale geldiğini söyleyen Karaer, “AKP ülkemizin kaynaklarını yalnızca yandaşları için kullanmıştır. MHP iktidarında kamu yatırımları yeniden ayağa kalkacak” dedi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer Sultandağı ilçesini ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Sultandağı ilçesini ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer Sultandağı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde MHP 21. Dönem Milletvekili Mehmet Telek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Koordinasyon Kurulu üyeleriyle ziyaretlerini gerçekleştiren Karaer 1 Kasım’da MHP’nin iktidara geleceğini söyledi.
GÖÇÜN ÖNÜNE GEÇİLECEK
AKP’nin sömürü düzeni nedeniyle Türkiye’de ciddi bir göç dalgasının yaşandığına dikkat çeken Karaer, “Toplumun topyekûn üretime katılması, katıldığı oranda üretimden pay alması ve “ortaklık” anlayışına dayanan “katılımcı kalkınma” ile doğal ve beşeri kaynakların harekete geçirilmesi sağlanacaktır. Esnaf, sanatkâr, çiftçi, ev kadını ve gençlerin atıl kaynakları harekete geçirecek yöntemlerle üretime daha aktif katılımları temin edilecektir. Geliştirilecek “yerinde” projeler ile büyük kentlere göç de önlenecektir.


Birlikte yönetim birlikte üretim yapılacak, çalışanlar fabrikaya ortak olacak
Bu kapsamda tarımda ve küçük sanayide katma değeri yüksek ürünler üretilmesi sağlanacaktır. Ülkenin her yerinde uygulamaya konulacak projelerle çalışanlar aynı zamanda fabrikalara, işyerlerine ortak olacaklar ve yönetime katılacaklardır. Herkesin kalkınma hamlesine katkı verdiği demokratik bir anlayış içinde yürütülecek projelerin hayata geçmesi ile ilave istihdam sağlanacaktır. Pazar imkânlarının geliştirilmesi ile üretim gelire dönüştürülecek ve yoksulluk azalacaktır. Yeterli gelir elde eden vatandaşlarımız karnını doyurmak için bulundukları yerleri terk etmek zorunda kalmayacaktır. Bu şekilde Türkiye, doğal ve beşeri kaynaklarını daha etkin kullanabilecek, kalkınma hareketine ivme kazandıracaktır” dedi.
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DESTEKLENECEK
MHP iktidarında sosyal projelerin her zaman destekleneceğini kaydeden Karaer, “Gerçek ve tüzel kişilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımı, vergi indirimleri yoluyla teşvik edilecektir. Şeffaf ve güvenli bankacılık sistemi oluşturulacak. Tasarruf sahipleri ve kredi kullananlar için şeffaf ve güvenli bir bankacılık sistemi oluşturulacaktır.  Bankaların reel kesimin finansmanında etkin hale gelebilmesi için, kaynak maliyetlerini artıran unsurlar yeniden değerlendirilerek, zaruri olmayanların tasfiyesi sağlanacak, bu suretle ortaya çıkacak avantajın ise doğrudan kredi faizlerine yansıtılması temin edilecektir. Tasarruf artışının sağlanması için bankacılık sisteminde vatandaşımızın gelir fazlasını yatırabileceği finansal araçlar çeşitlendirilecek ve yaygınlaşması sağlanacaktır. Kamu bankalarının; tarım sektörünün modernleşmesi, sanayi üretiminin artırılması, bölgeler arası gelişmişlik farklarının giderilmesi ile tarımsal üretime, küçük ve orta ölçekli işletmelere, Ar-Ge ve teknolojik yatırımlara destek verecek şekilde hizmet vermeleri sağlanacaktır. Ziraat Bankası yeniden yapılandırılarak kamu bankası olarak kalacak ve tarım sektörünün modernleşmesine ve tarımsal üretime destek sağlayan, ancak verimlilik ve performans esasına göre yönetilen bir yapıya kavuşturulacaktır” dedi. 

Evi olmayana 250 TL kira yardımı

evi-olmayana-250-tl-kira-yardimiMHP Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, “Asker ailelerine yapılan ödeme aylık 500 liraya çıkarılacak ve evi olmayan ailelere 250 lira kira yardımı yapılacaktır” dedi. 

MHP Afyon Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Evciler ilçesini ziyaret etti. 1 Kasım günü yapılacak olan Milletvekili Genel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Afyon Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz’a İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karaca, İl Sekreteri Üzeyir Barışkan, İl Genel Meclisi Üyesi Halis Bal, MHP Evciler ilçe Başkanı Hurşit Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra birçok partili eşlik etti. İlk olarak Evciler merkez pazar esnafını, sanayi esnafını ve daha sonrasında da çarşı esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, buradaki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyip seçim beyannamesi ve MHP’nin projeleri hakkında bilgiler verdi.
SOSYAL YARDIM VE DESTEKLER DEVAM ETTİRİLECEK
Evcilerli vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyen MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, ”Vatandaşımızın aldığı sosyal yardım ve destekler devam ettirilecektir. Muhtaç ailelere aylık ihtiyaçlarını karşılayacakları harcama kartı “Hilal Kart” verilecektir. Asker ailelerine yapılan ödeme aylık 500 liraya çıkarılacak ve evi olmayan ailelere 250 lira kira yardımı yapılacaktır. Ayrıca Aylık 200 kilovatsaatin altında elektrik tüketen ailelere ise yüzde 75 indirim uygulanacaktır. Vatandaştan elektrik kayıp-kaçak ve sayaç okuma bedeli alınmayacaktır.” dedi.
MHP OLARAK HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Esnafın içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları yakından bildiklerini ve Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında bütün bunların çözüme kavuşacağını belirten Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, “Net asgari ücretin 1.400 liraya çıkarılacağını ve asgari ücretten vergi alınmayacağını, ücretlilerin ise asgari ücret kadarki gelirleri vergi dışı bırakılacaktır” dedi. Ayrıca staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılacağını belirten Milletvekili Adayı Yılmaz,  Kamuda çalışan taşeron işçiler, 4/C’liler, vekil, sözleşmeli ve geçici statüde çalışanların da kadroya geçirileceğini, Kamu çalışanlarına yapılan tüm ek ödemelerin emekli aylıklarına yansıtılacağını söyledi.
İLGİ VE ALAKADAN MEMNUN KALDI
Evciler ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında gün boyu ziyaretlerini sürdüren MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, Evcilerli vatandaşların göstermiş oldukları ilgi ve samimi yaklaşımdan dolayı duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret etmek üzere Evciler ilçesinden ayrıldı. 

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbismatbetholiganbettrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahis
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort