DOLAR 32,4470 % -0.13
EURO 34,7840 % -0.56
STERLIN 40,6129 % -0.46
FRANG 35,5325 % -0.25
ALTIN 2.446,55 % 0,42
BITCOIN 64.436,02 1.683

TÜRKİYE KAMU-SEN YİĞİT VE DİK DURUŞUN SESİDİR

Yayınlanma Tarihi :
TÜRKİYE KAMU-SEN YİĞİT VE DİK DURUŞUN SESİDİR

Koncuk: Yüzde Yüz Yerli Ve Milli İnsanların Adresi ‘Türkiye Kamu-Sen’dir

Genel Başkan İsmail Koncuk, Türkiye genelinde sürdürdüğü ziyaretlerine 16 Nisan 2016 Cumartesi günü Selçuklu’nun başkenti, Mevlana’nın şehri, medeniyetler kenti Konya ile devam etti.

koncuk-yuzde-yuz-yerli-ve-milli-insanlarin-adresi-turkiye-kamu-sendir

Konya girişinde yüzlerce araçlık bir konvoyla Genel Başkanımız İsmail Koncuk, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir,  Türk Eğitim-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Cengiz Kocakaplan ve Türkiye Kamu-Sen heyetini karşılayan Konyalılar kamu çalışanlarının ve Türk milletinin değerlerinin yılmaz savunucularını bağırlarına bastılar.

Konya İl Temsilciliğimizin organize ettiği, “Türkiye Kamu-Sen Konya Teşkilat Buluşması”nın yapıldığı salona alkışlar ve sloganlarla giren Genel Başkan İsmail Koncuk konuşmasında çalışma hayatı ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KONCUK: ‘DİN GÜZEL AHLAKTIR; GÜZEL AHLAK İSE SADECE LAFTA KALMAMALIDIR

Konuşmasına Türkiye Kamu-Sen’in vefakar, cefakar ve yürekli mensuplarını selamlayarak başlayan Genel Başkan İsmail Koncuk, içinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası’nın ülkemize ve İslam alemine kutlu olmasını diledi. Koncuk, “Türk-İslam aleminin kutlu doğum haftasını kutluyorum.Peygamber efendimizin güzel ahlakının gerçek anlamda Türk-İslam aleminde hakim  olduğu günleri en kısa zamanda görmeyi arzu ediyorum.

Peygamberimiz İslam dinini tanımlarken, “Din güzel ahlaktır”diye tanımlıyor. Güzel ahlak deyince aklımıza her türlü güzellikler gelmeli.Mesele hatayı affetmek gelmeli, dostları kucaklamak, vefalı olmak, haram  yememek, işi ehline vermeyenlere karşı tedbir alınması gerektiğini idrak etmek akla gelmelidir. İslam dünyasında ne yazık ki peygamber ahlakıyla yaşama anlamında ciddi eksikler var. Bugün müslüman kanı sudan ucuz hale gelmişse bu aynı zamanda Müslümanın Müslümana değer vermemesinden de kaynaklanan bir durumdur. Biz birbirimizi sevmezsek başkalarından da bizi sevmesini bekleyemeyiz. İslam dünyası olarak gerçek anlamda İslam’ı idrak etmemiz ve anlamamız gereken günler yaşıyoruz.

Bugün Türkiye’nin de nasıl yönetildiğini görüyoruz. Kamuda,Türkiye Kamu-Sen  mensuplarının adeta dışlandığı bir dönemi yaşıyoruz. Türkiye Kamu-Sen mensupları Allah’a şükürler olsun vatansever, milliyetperver insanlardan oluşuyor. Bizim en tebarüz etmiş özelliğimiz budur, Türkiye Kamu-Sen mensupları ahlaklı insanlardır. Siz bir yandan İslam’ın güzel ahlak olduğunu söyleyip, diğer yandan Türkiye Kamu-Sen mensupları gibi güzel ahlakla bezenmiş bu topluluğa üçüncü sınıf insan muamelesi yaparsanız siz, İslam’ın güzel ahlakından hiç nasip almamışsınız demektir.

Güzel ahlak sadece lafta kalmamalıdır. Etrafınıza bakın,kimler okul müdürü oluyor, kimler hastane müdürü oluyor, kimler adliyede göreve geliyor. Eğer sizler bu sorulara, gerçekten bütün yüreğinizle “İşin ehilleri makam sahibi oluyor” cevabını verebiliyorsanız o zaman mesele yok ama ‘Sayın Başkan, ne yazık ki işin ehli olan dışlanıyor, kabiliyetsiz ve liyakatsizler işbaşına geliyor’ diyorsanız o zaman Türkiye’de herkes kendini sorgulamak zorundadır ve tabii en başta yönetenlerin de kendilerini sorgulaması gerekir.

Bu yanlışları yapanlar yetkili makamlarda oturanlardır ama buna sessiz kalanlar kimlerdir? İnsan hakları gaspını sineye çekenler kimlerdir? Sadece yönetenleri suçlamakla bir yere varamayız. Birine haksızlık yapılırken, bunu gören ve sessiz kalanlarda en az haksızlığı yapanlar kadar suçludurlar. Böylesine güzel bir haftayı kutlarken tüm Türk milletine tavsiyem bir de nefis muhasebesi yapmalarıdır.Gerçekten nefis muhasebesi yapmamız gereken günlerden geçiyoruz. Bir siyasetçi hata yapabilir ama o siyasetçi bu milletten tepki görmüyorsa, o hatalar zincirine endişe duymadan devam eder.

Muhatap olduğu kitleden gerekli tepkiyi göremeyenler, “Nasıl olsa her yaptığım bu ülkede kabul görüyor ben bildiğimi yapmaya devam ederim”der. Biz bu hatalara sessiz kalırsak, milletimizin geleceğini olumsuz yönde şekillendiren olaylara sessiz kalırsak millet olarak bir geleceğimizin kalmayacağını üzülerek ifade etmek isterim. Bugün bulunduğumuz konum adına,menfaatlerimiz adına çok iyi konumda olabiliriz ve bir takım yanlışları söylemek kendi adımıza risk olabilir; ama bu kusurları sineye çekersek tepemizdeki çatı hepimizin başına çöker. Milletin geleceğini şekillendiren şey,milleti oluşturanların güzel ahlak ile bezenmiş olmasıdır.  Güzel ahlak deyince hukuka, insan haklarına ,yargı bağımsızlığına, adalete saygıyı anlayacağız, insanlar arasında  ayrım yapmamanın Allah’ın emri olduğunu bileceğiz” dedi.

 

KONCUK: TÜRKİYE KAMU-SEN, AYDINLAR VE BİLENLER HAREKETİDİR

Güzel ahlak anlayışının hayatın her alanında yerleşmesi gerektiğine vurgu yapan Genel Başkan İsmail Koncuk, doğru bildiklerini toplumun geleceği için paylaşmayanların, allame-i cihan olsalar dahi biliyor olmasının bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi. Koncuk, “İstiklal Marşımız, ‘Korkma!’diyerek başlıyor. Neden ‘Korkma’ diyor. Çünkü, bu millet, hep doğruyu yapan,ülke geleceği, namusu, ırzı adına ölümü göz alan millettir. Peygamber efendimizin tanımlamasıyla güzel ahlakı hayatının her safhasında uygulayan bir millettir. O nedenle “Korkma” diyor ve İstiklal Marşımız, “Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk’a tapan, milletimin istiklal!diyerek sona eriyor. Yani, Akif diyor ki, Bu bayrağın hür dalgalanması ve milletin bağımsız yaşayabilmesi için gereken her bedeli ödedi. Allah’a iman etmiş olan Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlığı için nesillerini feda etti,ve her şeye rağmen hakkı tutup kaldırdı. Namusu, ırzı, şerefi için riski söze aldı ve tüm bunların neticesi olarak da hürriyeti ve bağımsızlığı hak etti.

Türkiye Kamu-Sen hareketi bir aydınlar hareketidir. Sadece sendikal bir hareket değildir. Yüce Allah, Ayet-i Kerimesinde buyuruyor ki,“Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” Bu ne demek? Bilenler bilmeyenlerden daha kıymetlidir ama kıymet nasıl ölçülür, eğer bilen dediğimiz o insanlar o bilgisini toplum adına, doğruyu  yapmak adına kullanıyorsa onların kıymeti vardır. Bilen insan, bilgisini toplumun problemlerini çözmek adına kullanmıyor, doğruya yöneltmek adına kullanmıyor,başıma bir şeyler gelir diyorsanız bu bilginin kimseye faydası yoktur.Bilginizin değeri allame-i cihan olsa bile, bildiğinizi milletin geleceği için paylaşmıyorsanız bunun hiçbir anlamı yoktur. Dolayısıyla,  toplumun aydınlık,okumuş insanları dediğimiz akademisyenlerimiz, öğretmenlerimiz, din adamlarımız, tüm memurlarımızın yani bilen insanlar bilen olma sorumluluğunu ortaya koyması lazım. İşte bilen olma sorumluluğunu yerine getiren insanların oluşturduğu Türkiye Kamu-Sen hareketi bir aydınlar ve bilenler hareketidir.Bildiklerini toplum ve milletin geleceği için korkmadan kullananlar hareketidir. Korkaklar hareketi asla değildir. Sizlere çok iş düşüyor, emek sarf etmemiz gerekiyor.

Bizi biz yapan değerleri ortaya koyma yürekliliğimizle biz farklıyız. Türkiye Kamu-Sen asla bir yandaşlar ve yağcılar hareketi olmadı,olmayacaktır da. Bundan dolayı Türkiye Kamu-Sen mensuplarını dışlayarak, bu ülkeyi iyi yönettiğini zanneden insanlar iyi düşünmelidir ve yaptıklarının ne anlama geldiğini görmelidirler.  Sayın Cumhurbaşkanı bir mitingde, ‘Ben yüzde yüz yerli yüzde yüz milli 550 tane Milletvekili istiyorum’ demişti. Elbette böyle olmalı. Ben Konya’dan, sayın Başbakan’ın memleketinden, sayın Cumhurbaşkanı ve sayın Başbakan’a sesleniyorum ve diyorum ki, ‘Türkiye Kamu-Sen 450 bin üyesiyle yüzde yüz yerli ve millidir.Eğer milli ve yerli olmak sizin için gerçekten kıymetli bir değerse o zaman soruyorum; bu insanları neden yönetici yapmıyorsunuz? Size vatansever insanlarmı lazım, milliyetperver, fedakar, cefakar insanlar mı lazım,  işte adresi Türkiye Kamu-Sen’dir.’

Yerli ve milli olma talebinizde samimi iseniz o zaman, neden yağcıları, yalakaları görevlere getirilmesine göz yumduğunuzu açıklayın. Neyle karşılaşırsak karşılaşalım biz duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Bu anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz” Türkiye Kamu-Sen mensuplarını koltuk için, unvan için ömür boyu savundukları değerleri satarlar diye kimse beklemesin. Satanlar gittiler,  işte, geride kalanlar buradadır. Kimse korkacağımızı da sanmasın. Yüce Allah buyuruyor ki, ‘Her nefis ölümü tadacaktır’ Biz’de diyoruz ki, ‘ Ölümden öte yol yoktur, o nedenle korkmuyoruz’ dedi.

 

KONCUK: “BAŞBAKAN’IN MEMLEKETİ KONYA’DAN SAYIN BAŞBAKAN’A SESLENİYORUM, ‘TAŞERONA KADRO SÖZÜNÜZÜ YERİNE GETİRİN.”

Türkiye’de çalışma hayatının adeta bir köstebek tarlasına dönüştürüldüğünü belirten Genel Başkan İsmail Koncuk, çalışma hayatına dahil edilmek istenen  bütün yeni ucube sistemlere karşı duracaklarını söyledi. Koncuk, “Çalışma hayatı çok kötü bir süreç içerisinde. Sayın Başbakan grup toplantısında bir söz verdi ve,‘Taşeronları kadroya alacağız’ dedi. Başbakan çıkıp ‘Kadro’ diyor, ‘Hem de asıl iş yardımcı iş tanımı yapmadan alacağız’ diyor. Bir gün sonra bu ülkenin Maliye Bakanı çıkıyor ve ‘Özel statü, Sınav, performans, kesintisiz çalışma’ diyor.Sayın Başbakan kadro derken, Maliye Bakanı’nın o sözleri hiçe sayması gibi birşey olabilir mi? Bu nasıl iştir? Ayrıca siyasi iktidar 1 Kasım seçimleri öncesinde “Taşerona kadro” diye vaatlerde bulunmuştu. Başbakan’ın memleketi Konya’dan sesleniyorum; sayın Başbakan’a, ‘Şayet Maliye Bakanının dediği gibi uygulama yapılırsa, siz sözünüzü yerine getirmiş olmayacaksınız’ sayın  Başbakan’ın sözünü tutmamış insan durumuna düşmesini istemiyorum.

Biz yıllardır 4-B-4-C, 5393 sayılı çalışanların, 4924 sayılı kanuna tabi çalışanların,İdari Hizmet Sözleşmeli olarak çalışanların, vekil ebe , hemşire ve vekil  imam olarak çalışanların kadroya alınması mücadelesini veriyoruz. Şimdide özel statü diye yeni bir istihdam modeli çıkardılar. Biz bunların mücadelesini verirken, ucube bir anlayışın çalışma hayatında yer bulmasını, 720 bin insanın bu şekilde çalışma hayatına dahil edilmesini anlamayacağız, kabul etmeyeceğiz. Özel statü demek,  4-A- 4-B, 4-C,4-D  yanına 4-E getiriliyor demektir. Bu özel istihdamın bir tanımı yok çalışma hayatına yeni bir marazlı anlayış daha geliyor. Halen taşeron olarak çalışan insanlar, bu ülkenin evlatlarıdır ve siz bu evlatları özel statü gibi bir şeye tabi tutamazsınız. Geleceği belirsiz, iş güvencesiz bir şeyin içine atamazsınız. Bunu kabul etmiyoruz.

Tabii, bu da yetmedi, çalışma hayatına esnek istihdam yani kiralık işçi modelini getiriyorlar. TBMM’de görüşülen taslağa göre, bu milletin evlatları adeta kiralık adam olacak. Özel istihdam büroları kurulacakmış ve buralardan kiralık işçiler temin edilebilecekmiş. Eskiden amele pazarları vardı, giderdiniz oradan işçi seçerdiniz. Şimdi bu düzenlemeyle o amele pazarlarının modern şekli. İşte bu özel istihdam büroları olacak. Artık Türkiye’de kiralık işçi dönemi başlayacak.İnsanın yüzünün kızarması lazım. Kıdem tazminatı olmayacak, emeklilik hayali olmayacak. Böyle bir çalışma modeli olur mu? Birileri mallarına mal katacak,ama bu memleketin çocukları kiralık işçi olarak çalışmaya mahkum edilecek.TBMM’de bu kanuna onay verecek milletvekillerine sesleniyorum; aklınızı başınıza alın, vicdanınızın sesini dinleyin. Eğer bu kiralık sistemi getirirseniz, bu millet ebediyen size beddua eder” dedi.

 

KONCUK:  KİRALIK KALEMLER 657’Yİ BİLMEDEN KONUŞUYOR

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda  yapılması planlanan değişikliklerin takipçisi olduklarını belirten Genel Başkan İsmail Koncuk; “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile de uğraşıyorlar. 1 Kasım seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı paralelile mücadele için bu yasanın değişmesi gerektiğini söyleyince bir tane köşe yazarı hemen bir yazı kaleme almış. Yazısında, “bu millet maraba, 657 ise kral”demiş. Kendisine sormak lazım, ortalama 2500 lira maaş ile geçinen biri nasıl kral oluyor? Mesele yağ çekmek olunca, böyle gerçek ile alakası olmayan yazılarda çıkmaya başladı.

Yine geçtiğimiz günlerde aralarında benim de bulunduğum 25 sivil toplum örgütünün başkanı ile bir araya gelen Başbakan’a  657 sayılı kanun ile uğraşılmasından duyduğum rahatsızlığı dile getirdim. O sırada bir sivil toplum örgütünün başkanı “657 sayılı devlet memurları kanunu değişmelidir” dedi. Kendisine hiç yasayı okuyup okumadığını sordum. Olumlu cevap veremeyen o kişiye kendisini ilgilendirmeyen ve hiçbir bilgisi olmadığı yasa hakkında konuşmamasını ve ahkâm kesmemesini söyledim. Düşünebiliyor musunuz,  kral danfazla kralcılık yapmak adına koskoca bir STK’nın başkanı olan bu adam kalkıyor,2 milyon 600 bin memurun geleceğiyle ilgili yersiz hükümler ortaya atabiliyor.Buradan tekraren herkese ifade ediyorum; Bir insanın cumhurbaşkanı ya da Başbakan olması her söylediğinin doğru olabileceği anlamına gelmez. Bunu kabul etmiyoruz. Her fırsatta ta bunu kendilerine söylüyorum.

Burada bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Çoğu kişi, 657 sayılı kanunda göre “bu devlet memurları ne yaparsa yapsın, asla işten atılamaz” şeklinde bir hüküm olduğunu düşünüyor. Herkes şunu iyi bilsin ki;devlet memurlarının bu manaya gelebilecek iş güvencesi yoktur. Çünkü kanunda devlet memuru ne yaparsa yapsın işten atılamaz diye bir madde yok. İş güvencesi, kanun maddesinden değil, hukuka olan, yargıya olan güvenden kaynaklanıyor. Eğer idare benim üzerimde hukuksuz bir karar uygularsa, ben yargıya gider ve hakkımı geri alırım. İşte bundan kaynaklı bir iş güvencesivar. Anayasanın 125. Maddesi idarenin her türlü tasarrufuna karşı yargı yolunun açık olduğunu söylüyor. Ama bu durum bütün vatandaşlarımız için geçerlidir.Sadece memurlarımız için değil. Bu anayasal hak esnaf için de var, çiftçi içinde var, elbette memur için de olacak. Tek farkımız bizimle ilgili soruşturma açılacaksa, amirimizin izin vermesi gerekiyor. Bu da, bizim yaptığımız işin özelliğinden kaynaklanıyor.Devlet memurlarının hangi şartlarda işten atılabileceği yasada belirtilmiş.Türk Ceza Kanunu’na da tabi olan devlet memurları orada geçerli olan maddelerinde hükmü altındadır.

Yaptığımız için özelliğinden dolayı, işçi gibi tazminatımızı verip kapının önüne tabi ki koyamazlar. Devleti temsilen imza atma yetkimiz olduğu için bunu yapamazlar. Ama suç işlendiği anda kimse yerinde tutulmaz,işine de yargı onay verdikten sonra son verilir. Maalesef ağzı olan konuşuyor.Memur hakkında hüküm veriyor. Ama kanundan haberleri yok. Sayın Cumhurbaşkanı 657 değişmeli demiş ya, bütün yağcı ve yalaka bir takım kiralık kalemler ahkam kesiyor. Devlet memurlarının sınırsız, koşulsuz iş güvencesi vardır diyenler koskoca bir yalancıdır, sahtekardır. Bir diğer yalan ise, devlet memurları ayısının çok olduğudur. Ülkemizde bir memura ortalama 29 vatandaş düşüyor.Aslında  bu sayının 15 olması gerekmektedir. OECD ülkelerindeki hizmet kalitesini yakalamamız için 5 milyonun üzerinde devlet memuru olması lazım. Belçika’yı örnek alırsak, bir devlet memuruna 12 vatandaş düşüyor. Bu durumda şu anki mevcudiyetin 3 katını sağlamamız gerekiyor. Ülkemizde bu tablo iç açıcı değil. İstanbul’da 43 vatandaşımıza bir devlet memuru düşüyor. Türkiye Kamu-Sen olarak bu yalanların karşısında hep devlet memurlarının yanında olacağız. Bu yalanları belgesiyle, bilgisiyle bertaraf edeceğiz.

 

KONCUK:  TÜRKİYE KAMU-SEN YİĞİT VE DİK DURUŞUN SESİDİR

Memurların kendi gelecekleri için yanlarında olanlarla yürümesi gerektiğinin altını çizen Genel Başkan, sendikacılığın karadeliklerinden kurtulmak gerektiğini belirtti. Koncuk, “Çalışma hayatında kamu çalışanlarına karşı kurulan tuzaklar konusunda tedbirini alması gerekenler öncelikle yine devlet memurlarıdır. Devlet memurları bu çalışmalara karşı bir tepki oluşturmazsa, mücadele eksik kalır. Sendikal mücadeleyi hakkıyla yerine getiren sendikaların daha da güçlendirilmesi gerekiyor. Yiğit bir duruş ve ses vermek lazım. Bunu da Türkiye Kamu-Sen yapacak ama her zaman kamu çalışanlarına sahipçıkan Türkiye Kamu-Sen’in de desteklenmesi gerekir.

Mesela, okul müdürünün ya da hastane müdürünün teşvikiyle sendikal tercihlerimizi yaparsak doğru tarafta olmayız. Bütün memurlarımızın bu mücadelenin mutlaka bir yerinde olması gerekiyor. Çalışanlarla birlikte yürümeyenleri iyi bilmeliyiz. Dönemin Başbakan’ı “İşçi memur ayrımı ortadan kaldıracağız” diyor ama malum sendikanın başkanları bunu ayakta alkışlıyor. Söylenene tepki göstermesi gerekirken,ayakta alkışlıyor. Maalesef benim devlet memurum da gidiyor bunlara üye oluyor.Peki biz bu şekilde mücadeleyi nasıl vereceğiz?   Devlet memuru, benim işim görülsün, rahat edeyim, istediğim yerde ve mevkide çalışayım diye sendikal tercih ortaya koyuyorsa, biz bu mücadeleyi kimle vereceğiz?

O yüzden bütün kamu çalışanlarını uyarmamız, anlatmamız ve kendilerine getirmemiz lazım. Bunları yapabilmemiz için ise bilgi sahibi olmamız gerekiyor.  İş bilmeyenlere meydanları  bırakmamamız gerekiyor.

En korkak dediğimiz bir insanın bile yiğit bir tarafı vardır ama birilerinin ona neden yiğit olması gerektiğini anlatması lazım. Bunu yapabilirsek başarılı oluruz. Türkiye Kamu-Sen bir aydınlar hareketidir. Buna uygun hareket etmemiz gerekir. Sendikacılığın kara deliklerine prim vermemeliyiz. O kara deliğe girenler maalesef birçok şeyi kaybediyor.Kazandığını düşünenler bile aslında kaybediyor. Kamu çalışanlarının şahsiyetini ezen, insan haklarının, kul hakkının hiçe sayıldığı o pislik çukuruna düşen arkadaşların sayısını ne kadar düşürürsek, o kadar hizmet etmiş oluruz.  Çünkü bizim derdimiz önce insan. İnsan şahsiyetini yüceltmek davası en büyük onurdur. Bu mücadeleyi ne kadar insanımızı katarsak, milletimiz adına insan kazanmış oluruz” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda şehitlerimizi rahmetle anan Koncuk,“Şehitlerimiz asla unutmayalım. Eğer unutursak, millete ihanet etmiş oluruz.Ailelerini hatırlayalım, ziyaret edelim. Allah makamlarını cennet etsin” dedi.

Türk Eğitimsen

İsmail Koncuk’tan Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü’ne

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-SenGenel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Eğitim Bir Sen’in toplantısına katılan ve burada yaptığı konuşmada hakkında açılan davaları onuru saydığını söyleyen Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi eleştirdi.
İsmail Koncuk'tan Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü'ne
Koncuk şunları kaydetti: “Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Eğitim Bir Sen tarafından düzenlenen toplantıda ‘Türkiye’de görevden alınan okul müdürlerinden geriye dönmeyen tek il biziz. Şu anda mahkemelerde görevimi kötüye kullandığımdan dolayı suç duyurusu yapıyorlar. Gerek paralel yapının açtığı davalar, gerekse bu arkadaşların açtığı davalar bizim onurumuzdur. Bu tür davalar bazı kişilerin onuru olur. Benim de onurumdan biri bu açılan davalardır’ demiş ve Türkiye’de Eğitim Bir Sen’de görev alan ilk bayan yönetici olduğunu, Eğitim Bir Sen’li olmanın büyük mutluluk olduğunu, Aydın’da Eğitim Bir Sen çatısı altında toplanan ve bu davaya emeği geçen, bu davanın aşığı olan tüm çalışma arkadaşlarına emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyivermiş.

Eğitim Bir Sen’li olmandan duyduğun mutluluk seni ilgilendirir diyeceğim ama şu anda il milli eğitim müdürü olduğunu unutmuşsun. Bir sendika toplantısında bunları söylemeni de yadırgamıyorum, çünkü sizin gibiler gerçekte o makamın insanı değilsiniz, o makama verecek hiçbir değere de sahip değilsiniz. Sizin gibi küçük düşünenler, herkesin müdürü olmaktansa, makamını korumak için her türlü ayıplı yolu yol olarak görürler. Şayet, sen o makama alın terin, bilgin ve tecrübenle gelmiş olsaydın, bir grubun değil, devletin bürokratı olmayı tercih eder ve kimseye yağ çekme gereği duymazdın.

Tabi bu duygular sana çok uzak. Sen yağcılık yapmaya devam et, sen yöneticileri göreve döndürmemek için yaptığın hukuksuzlukla övünmeye, hakkında açılan davalarla gurur duymaya devam et. Ey Pervin Töre denilen müptezel; sen bu açıklamanla ne kadar küçük olduğunu sadece Aydın iline değil, tüm ülkeye ilan etmişsin. Sana yazıklar olsun, hiçbir özelliğin olmadığı halde seni oraya milli eğitim müdürü olarak atayanlara da yazıklar olsun.

Senin onur diye övündüğün şey, başka insanların hakkını gasp etmek, alın terini çalmaktır, yani kul hakkıdır. Kul hakkı yemek hiçbir insanı onur sahibi yapmaz, yapsa yapsa onursuz yapar. Yazık sana.”

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis siteleri yenigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortBetofficeMebbistrendyol indirim koduPusulabetCasibomslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusucasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisimersin günlük kiralık evbetturkeyBelge istemeyen bahis siteleritipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomsancaktepe çilingircasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetbonusgaziemir çilingirtarafbetparibahisvdcasino girişmarsbahis7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetbetturkeyBeylikdüzü Escorteskişehir halı yıkamaistanbul escort bayancasibomSahabetportobetSekabet
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort