Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası
Tuzla azeri escort Alanya azeri escort Kayseri azeri escort Antalya azeri escort Diyarbakır azeri escort Anadolu yakası azeri escort Adana azeri escort Ataşehir azeri escort Şirinevler azeri escort Beylikdüzü azeri escort Halkalı azeri escort Maltepe azeri escort Ümraniye azeri escort Samsun azeri escort Avcılar azeri escort Pendik azeri escort Beylikdüzü azeri escort Maltepe azeri escort Ümraniye azeri escort Mersin azeri escort Avrupa yakası azeri escort Kocaeli azeri escort Bodrum azeri escort Bakırköy azeri escort Kadıköy azeri escort İzmir azeri escort bayan Beşiktaş azeri escort Eskişehir azeri escort Bursa azeri escort Şişli azeri escort Şişli escort bayan azeri escort İzmir Gaziantep azeri escort Ankara azeri escort Denizli azeri escort Samsun escort kızlar Malatya azeri escort İzmir azeri escorts Samsun azeri escort İzmir eskort bayanlar
Asena Kınacı MORAL
İnsan ne ister? Mavi gökyüzü altında güneşli günler görmek ister. İnsan ne ile yaşar? İnançları ile yoğurduğu insanlık onuru ile yaşar.
Tanrının yarattığı günden beri benim güzel milletim insanın insanca yaşaması gerektiğine inanarak İlay-ı Kelimetullah demiştir. Mazlum ve masum haklının hakkını aldığı bir dünya kurmak için Kızılelma Ülküsüne gönül vermiştir.
Her toplulukta olduğu gibi mavi gökyüzü altında güneşli günler görmek istemeyenler, o günleri görmek isteyenlere engel olmak isteyenler var. Kara yürekleri ile fitne ve fesatla dolu inançlarıyla insanlık onurunu çiğneyenler var.
Yazdıkları, söyledikleri, yaptıkları gizli olmayan ve Türk devletine kin ve nefret kusan PKK, terör örgütüdür. Bu hain ve kalleş örgütü öven de seven de teröristtir. Türkiye Cumhuriyeti devleti yıllardır bu yıkıcı ve bölücü terör örgütü ile mücadele etmektedir. Bu mücadelede Türk milleti büyük maddi ve manevi kayıplar vermiştir. Terör örgütünün saldırılarına kurban verdiğimiz çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek insanımız saymakla bitmez. Askerlerimiz, öğretmenlerimiz, doktorlarımız, işçilerimiz hepsi vazgeçilmez değerlerimizken hain terör örgütünün kurbanı oldular. Okullarımız, hastanelerimiz, iş makinelerimiz yakıldı. Köyler, kasabalar, ilçeler ve hatta şehirler yakılıp yıkıldı.
Bu terör örgütünün bombalı, silahlı hain saldırıları ile kalleşçe giriştikleri eylemlerde pek çok kıymetli canımızı kaybettik. İnsanlarımızın pek çoğu gözünü, kolunu, bacağını, elini, ayağını kaybetti. Milletimin asil evlatları gazilik şerefine iman ederken genç yaşta engelli bireyler olarak hayatın zorluklarına göğüs germek zorunda kaldı. Analar evlatsız kaldı. Evlatlar öksüz, yetim kaldı. Gelinlerimiz eli kınalı dul kaldı. Kızlarımız yüreklerindeki gizli sevdalarla gözü yaşlı kaldı. Ata babalar oğul derdiyle boynu bükük kaldı.
Türk milletinin varlığına kastedenler için, huzurunu bozanlar için, Türk töresinin adaletinin işleyeceği gün muhakkak gelecektir. Ağızları, gözleri kurşunlanan kundaktaki masum bebeklerin, bombalarla uzuvları parçalanan vatandaşlarımızın, şehit edilen öğretmenlerimizin, kurşunlanan yiğit askerlerimizin, yakılan yıkılan köylerimizin, kasabalarımızın, şehirlerimizin hesabı sorulacaktır. Milletimizin gelecek güzel günlerinden çaldıklarının bedeli bu terörist örgüte ve terör sevicilere ödetilecektir.
Vatan sevgisi ve savunması üzerine Türk milleti destanlar yazan bir millet olarak tarihe altın harflerle geçmiştir. Binlerce yıllık köklü Türk tarihinde özgürlüğün önemini uzun uzun anlatmaya gerek yoktur. Tarihin her sayfası Türk milletinin özgürlüğünün bedelini nasıl ödediğini gururla yazar. Ve düşmanlar da bilirler ki vatan aşkı ile ölmek de öldürmek de Türk’e düğündür.
Türk için vatan toprağının her zerresi, her karışı kutsaldır. Vatan toprağı verilemez, devredilemez, vazgeçilemez. Türk milletinin ve devletinin beka değerlerini hiçe sayarak başka planlar yapan bir başka devlet, örgüt, çete büyük Türk devletinin ve milletinin daimi düşmanıdır.
Türk milletinin düşmanları hep vardı, var, hep var olacak. Çocukluğumuzdan beri memleketimizi talan eden bu kalleş örgüte artık bugün “Dur!” denmelidir. Dedelerimiz, babalarımız ve biz bu terör örgütünün varlığında mavi gökyüzünün altında huzurlu yaşayamadık. Ancak bizim görevimiz çocuklarımızın ve torunlarımızın mavi gökyüzü altında güneşli günler görmelerini sağlamaktır. Ezanların susmadığı, ay-yıldızlı bayrağın dalgalandığı mavinin yeşilin en güzel olduğu vatanımızda çocuklarımızı ve torunlarımızı huzur içerisinde İslam ahlâkı ve Türk töresinin gösterdiği yolda insanlık onurunu taşıyarak ilelebet yaşatmak bizim vazifemizdir.
İslam’ın nuruyla, Türk’ün kucaklayıcı duruşuyla ve “Ezan dinmesin!” “Bayrak inmesin!” halis niyetiyle sevgi dolu bir dünya kurmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti devleti, varlığına kasteden düşmanlara, hainlere, teröriste, teröristi övene, sevene Yüce Meclisi ile, hukuk kuralları ile, kamu kurum kuruluşları ile, asker ve kolluk kuvvetleri ile gereken mücadeleyi –cevabı- verecektir. Ve her şeyden önce düşmanların bölücü ve yıkıcı her türlü faaliyetleri Türk milletinin imanlı göğsüne çarparak bugüne kadar olduğu gibi başarısız olacaktır.