DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
STERLIN 40,6496 % 0.12
FRANG 35,8988 % 0.82
ALTIN 2.499,38 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381

Ülkücü Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız Türkiye Genelinde Gıyabî Cenaze Namazı Kılındı

Yayınlanma Tarihi :

Ülkücü Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız Türkiye Genelinde Gıyabî Cenaze Namazı Kılındı
“ MHP’nin Istanbul Esenyurt’ta açılan seçim irtibat bürosuna teröristler tarafından şehit edilen Cengiz Akyıldız için Türkiye’nin her yerinde gıyabi cenaze namazı kılındı.
gumushanegy
Ülkücü Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız Türkiye Genelinde Gıyabî Cenaze Namazı Kılındı

MHP’nin Istanbul Esenyurt’ta açılan seçim irtibat bürosunda teröristler tarafından şehit edilen Cengiz Akyıldız için Türkiye’nin her yerinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

ANKARA

MHP Esenyurt Seçim Irtibat Bürosu’na düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Ankara Kocatepe Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kızılay’da bir araya gelen Ülkücüler buradan Kocatepe Camii’ne yürüdü. Partililer ikindi namazının ardından İsmailKandemir’in imamlığında Cengiz Akyıldız’ın gıyabi cenaze namazını kıldı. Namazın ardından yapılan konuşmada mevcut iktidarın cürat kazandırdığı ve şehre indirdiği eşkıya tarafından Akyıldız’ın öldürüldüğü belirtildi. Akyıldız için dua okunup, helallik istendikten sonra partililer olaysız bir şeklide dağıldı.

ADANA

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nın çağrıları üzerine yaklaşık 500 kişi tarihi Ulu Camii’ye geldi. Adana Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arslan, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Türk Eğitim Sen 2 No’lu Şube Başkanı Kamil Köse ve partililer, cami avlusunda Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı. Ülkücü grup, çevrede görüntü çeken sivil polislere tepki göstererek, dışarı çıkmalarını istedi.

Namazın ardından cami önünde konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet

Ali Arslan, medyanın olayları ülkücüler ve karşıt görüşlüler olarak yayınladığını savunup, tepki gösterdi. Arslan, “Türkiye’de yaşanan bu ve benzeri olaylar, mahallede çocukların gülle oynaması ve o esnada çıkan kavga değildir. Bu mesele Türk milletinin varlık, yokluk meselesidir. Buradan Başbakan Erdoğan ve hükümetini uyarıyoruz. Bu gördüğünüz kalabalık Türk milliyetçiliğine ve ülkücülüğe inanan Türk gençliğidir. Eğer bu olayların önü alınmazsa, sizi oradan indirecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne kasteden kim varsa onları cehennem çukurlarının en dibine göndermek için yemin etmiştir” dedi.

Konuşmaların ardından grup, ‘Vur de vuralım, öl de ölelim’ sloganları ile Adana Ülkü Ocağı İl Başkanlığı’na yürüdü.

KONYA

MHP Konya İl Başkanlığı öncülüğünde, Hacıveyiszade Camii önünde toplanan partililer, ikindi namazının ardından, Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Cenaze namazına katılan MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, “Bu tür saldırılar, bizi yolumuzdan döndüremeyecek” dedi.

Namazın ardından slogan atan partililer olaysız dağıldı.

KAYSERİ

MHP’nin İstanbul Esenyurt’taki seçim irtibat ofisine yapılan silahlı saldırıda yaşamını yitiren MHP İstanbul İl Başkanlığı basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Kayseri’de gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardından slogan atarak Ülkü Ocakları’na yürüyen gençlere, 4 kişilik bir başka grup elleriyle zafer işareti yapınca gerginlik yaşandı.

Esenyurt’ta MHP’nin seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıda yaşamını yitiren basın danışmanı Cengiz Akyıldız için kent merkezindeki tarihi Hunat Camisi’nde gıyabı cenaze namazı kılındı. İkindi namazının ardından kılınan gıyabı cenaze namazına, MHP İl Başkanvekili Resul Şahin, Bünyan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özmen, MHP Belediye Başkan adayları ve partililer katıldı. Emekli imam Kemal Yavuz’un kıldırdığı gıyabi cenaze namazının ardından bir Grup Genç, ‘Dişe diş kana kan intikam intikam’, ‘Kayseri’de PKK istemiyoruz’ sloganları atarak Ülkü Ocakları binasına doğru yürümeye başladı. Polis kontrolünde yürüyen gençlere, Talas Caddesi’ne gelindiğinde yolun karşı tarafındaki 4 kişi, elleriyle zafer işareti yaptı. İki grup arasında atışmalar oldu. Bunun üzerine yoldaki demir bariyerleri aşan gençler, zafer işareti yapan 4 genci kovalamaya başladı. Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Evi’nin önüne geldiğinde polis, kovalayan gençleri durdurdu. MHP’li yöneticilerin de devreye girmesiyle dönüp diğer gruba katılan gençler, bir süre daha slogan atarak Ülkü Ocakları binasına doğru yürüdü ve sonrasında olaysız dağıldı. – Kayseri

GAZİANTEP

Gaziantep’te MHP’liler, partilerinin İstanbul Esenyurt’taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Ulu Cami’de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, MHP İl Başkanı MEHMET DOĞAN, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Ülkü Ocakları İl Başkanı MEHMET DOĞAN ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazının kılınmasının ardından konuşan İl Başkanı MEHMET DOĞAN, MHP’lileri sağ duyulu olmaya davet ederek, “Ülkücü şehidimiz Cengiz Akyıldız’a Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yapılan saldırıyı elbette kınıyoruz. Ülkücüler bir oyunun içine çekilmek isteniyor, fakat biz sağ duyulu davranacağız. Hiçbir ülkücü sokağa inmeyecek, bu oyunun içine düşmeyecektir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ı yapılan silahlı saldırının sorumlusu olarak göstererek, “MHP son dönemde bir yükselişe geçti. Bu yükselişi engellemek isteyen hainler, saldırılarla MHP’yi sokağa çekmeye çalışıyor. Biz bunların oyunlarına gelmeyeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından slogan atmamaları konusunda uyarılan grup, cami avlusundan dağıldı. – Gaziantep

GÜMÜŞHANE

İstanbul Esenyurt’ta MHP’nin seçim bürosuna yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Gümüşhane’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

İkindi namazının ardından kent merkezindeki Kemaliye Camisi’nde kılınan cenaze namazına Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, MHP İl Başkanı ORHAN MAZMAN, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Namazın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Başkanı ORHAN MAZMAN, 11 yıl ülkü davasından hapis yatan ve 19 kez idama mahkum edilen Akyıldız’a karşı yapılan menfur saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Ülkücü harekete başsağlığı dileyen Mazman, bu olayın müsebbibinin Barzani’nin arkadaşları olduğunu öne sürerek, “Bu saldırıyı kınıyoruz. İçişleri Bakanı, Başbakan ve Hükümeti göreve davet ediyoruz. MHP olarak soğukkanlılığımızı, toplumsal kardeşliği ve barışı korumaya özellikle de bu seçimde demokratik tüm teamüllerin gönül rahatlığıyla uygulanmasına katkı koymaya devam ediyoruz. Ülkücü hareketi kimse olayların içine çekemeyecektir” dedi. – Gümüşhane

MANİSA

İstanbul Esenyurt’ta, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar’ın seçim ofisine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Manisa’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Manisa Ülkü Ocakları, İstanbul Esenyurt’ta MHP’nin seçim bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden MHP Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız için gıyabı cenaze namazı kıldı. Cenaze namazı öncesi Manisa Ülkü Ocakları Başkanlığı önünde toplanan grup adına Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuçcuoğlu basın açıklaması yaptı. Papuçcuoğlu yaptığı basın açıklamasında saldırıyı kınadıklarını belirterek, “Bu sefer inatçıyız. İtidalli davranacağız. Demokratik platformlardan, hukuk çerçevesinde hakkımızı arayacağız. Bizi düşürmek istedikleri oyunlara düşmeyeceğiz” dedi. Basın açıklamasının ardından tekbir getiren ülkücü grup, Sultan Camii’ne doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüşe; MHP Manisa İl Başkanı Tanju Baltalı, MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, MHP eski milletvekilleri Ahmet Orhan ve Mustafa Enöz ile yaklaşık 500 kişi katıldı. İzmir Caddesi üzerinden Sultan Camii’ne geçen grup burada ikindi namazının ardından Cengiz Akyıldız gıyabında cenaze namazı kıldı. Cenaze namazının ardından Ülkü Ocakları’na kadar yürüyen grup, olaysız şekilde dağıldı.

HATAY

Istanbul’un Esenyurt ilçesinde MHP seçim bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Hatay’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

MHP seçim bürosuna yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Hatay’da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan DSI Parkı’nda bir araya gelen grup MHP bayrağı açıp slogan attı. Grup adına kısa bir açıklama yapan Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya, gerçekleşen saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a rahmet dileyen Akkaya, saldırı olasılığına karşı güvenlik güçlerinin herhangi bir önlem almadığını iddia etti. Yapılan açıklamanın ardından grup gıyabi cenaze namazı kılarak olaysız şekilde dağıldı.

DENİZLİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu’na düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için, Denizli’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu’na dün düzenlenen saldırıda, Cengiz Akyıldız hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından MHP’liler olaya büyük tepki gösterirken, Denizli’de de gıyabi cenaze namazı kılındı. Çınar Yeni Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Ülkü Ocakları Denizli Şubesi Başkanı Hüseyin Ülgen, MHP’nin eski il başkanları, diğer siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüzlerce kişinin katıldığı gıyabi cenaze namazının ardından, öldürülen Cengiz Akyıldız için dualar edildi. – DENİZLİ

MERSİN

Mersin’de ise Cengiz Akyıldız için Muğdat Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına cami cemaatinin yanı sıra MHP il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Bazı partililer namaza yakalarında Cengiz Akyıldız’ın fotoğrafını takarak katıldı. Namazın ardından Akyıldız için dualar okundu. Namaza katılanlar daha sonra MHP yöneticilerine taziyede bulundu.

ŞANLIURFA

Silahlı saldırıda ölen Cengiz Akyıldız için Şanlıurfa Ülkü Ocakları tarafından Hasan Paşa Camisi’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Mustafa Nargülü ile MHP üyeleri katıldı. Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından ellerinde Türk bayrağı olan ülkücü gençler, bir süre sloganlar atarak yürüdü.

ESKİŞEHİR

İstanbul Esenyurt’ta MHP’nin seçim bürosu açılışında kalbine isabet eden kurşunla yaşamını yitiren basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Eskişehir’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

MHP teşkilatı tarafından ikindi namazı sonrasında Eskişehir Reşadiye Camii’nde gıyabi cenaze namazı düzenlendi. Cenaze namazı öncesi MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı eski vali Kadir Çalışıcı basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Cengiz Akyıldız’ın öldürülmesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Akyıldız’ın katillerinin bir an önce bulunmasını isteyen Çalışıcı şöyle konuştu:

“Bu tür provokasyonları ülkemizde geçmişte çok gördük. Ancak bu provokasyonlara asla fırsat vermemek lazım. Provokasyonlara gelmeyeceğiz. Muhakkak ki bizi provokasyonlara çekmek isteyenler var. Bir an öce katillerin bulunmasını temenni ediyoruz. Güvenlik güçleri başka şeylerle meşgul olacaklarına bu konularla meşgul olması lazım. Seçim güvenliğinin de sağlanması lazım. Ciddi bir şekilde seçimleri güvenlik konusunda endişelerimiz var. Sağlıklı bir seçime gitmek lazım. Bu tür provokasyonların özellikle güvenlik güçleri tarafından engellenmesi lazım. Karanlık güçler tarafından ülkemizde kargaşalıklar çıkarılmak istiyor. Bu filmleri biz çok gördük, bu filmler ülkemizde çok yaşandı. Bunlara asla fırsat vermemek lazım. Güvenlik güçlerinin bunların mutlaka hükümet tarafından, güvenlik güçleri tarafından ensellerinden tutulup yargının önüne çıkarılması lazım.”

İkindi namazının ardından Sütlüce Orta Camii imamı Şinasi Çapa tarafından Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldırıldı. Namazın ardından kalabalık dağıldı.

AYDIN

MHP Aydın İl teşkilatı tarafından İstanbul Esenyurt’taki seçim bürosu açılışında meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılınıp basın açıklaması yapıldı.

İkindi namazında Aydın merkez Bey Cami’de bir araya gelen MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Efeler Belediye başkan Adayı Recep Taner, MHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Uysal, partililer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ülkü Ocakları eski başkanlarından Bilge Ozan ve Özen Gündüz’ün de katıldığı gıyabi cenaze namazında merhum Cengiz Akyıldız’ın ruhuna Kur’an okunup dualar edildi.

İkindi namazına müteakip Beycami’de Cengiz Akyıldız için kılınan gıyabi cenaze namazında sevenleri ve aynı düşünceyi paylaşan çok sayıda kişi dua etti. Kalabalık gıyabi cenaze namazının ardından İstasyıon Meydanı’ndaki Yörük Ali Efe önünde yapılan basın açıklamasına katılıp, saldırıyı yapanları kınayıp lanetledi. – AYDIN

ERZURUM

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Erzurum’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

İkindi namazından sonra Lalapaşa Camii önünde kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, İlçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gıyabi cenaze namazı kılınmasının ardından Basın danışmanı Cengiz Akyıldız için dua edildi.

Kılınan cenaze namazının ardından açıklama yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, hain saldırıyı kınadıklarını dile getirdi.

Aydın, “Dün silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Yusufelili kardeşimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şahadet mertebesi mertebelerin en yücesidir Allah hepimize öyle bir mertebe yaşatsın. Bu hain saldırıyı bu vesileyle kınıyoruz. Yüce Türk milletinin sabrıyla kimse oynamasın.” dedi.

Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı ise hain saldırıyı kınadıklarını ifade ederek üzgün olduklarını söyledi. – Erzurum

KIRIKKALE

Kırıkkale’de, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkü Ocakları Kırıkkale Il Başkanlığı öncülüğünde, Kırıkkale Nur Camii önünde toplanan partililer, ikindi namazının ardından MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı. Cenaze namazına, MHP Il Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

KARS

Kars’ta, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için yoğun kar yağışı altında gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı’nın öncülüğünde tarihi Fethiye Camisi önünde toplanan MHP Kars İl Başkanı YAVER ÖZCAN, MHP Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ile üyeler, yoğun kar yağışı altında MHP’nin Esunyurt’taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

MHP İl Başkanı Özcan, namazın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, dün gece Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen menfur saldırı sonucunda bir dava arkadaşlarını kaybettiklerini söyledi.

Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldıklarını ifade eden Özcan, “Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Provokasyonlara gelmeyeceğiz, genel başkanımızın dediği gibi… Ama kimse bunu unuttuk sanmasın. Ülkücü harekete yapılan her şeyi herkes karşılığını misliyle bulacağına emin olsun. Bunu Kars’ta, Türkiye’nin her tarafında ülkücüler tek bir yürekle tek bir sesle haykırıyor. Bunu unutmadık, unutmayacağız” dedi.

Gruptakiler, daha sonda çeşitli sloganlar atarak MHP’nin seçim irtibat bürosuna kadar yürüdü.

OSMANİYE

Osmaniye Envar-ul Hamit Camiinde, Ülkü Ocakları tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazına, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Il Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez Ilçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu ve yaklaşık 300 kişilik partili ile halk katıldı.

Cenaze namazı sonrası MHP ve Ülkü Ocağı bayraklarıyla yürüyüş yapan grup sık sık slogan atarak saldırıyı kınadı. Yürüyüş, Cevdet Sunay Caddesi üzerindeki Osmaniye Ülkü Ocakları binası önünde sona erdi. Burada bir konuşma yapan Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, Akyıldız’a karşı düzenlenen saldırıya karşı demokratik tepkilerini yerine getirdiklerini belirterek, sağduyu çağrısında bulundu.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise saldırıyı kınayarak, “Cengiz Akyıldız, Ülkücü Şehitler arasında yerini almıştır, bizlere düşen onun anısına sahip çıkmaktır. Burası MHP Lideri Devlet Bahçeli Bey’in memleketidir. Bize yakışan bir şekilde demokratik tepkimizi ülkücü irade olarak ortaya koymuş bulunmaktayız, bu irademiz herkes tarafından iyi anlaşılmalı ve saygın duruşumuzun her zaman koruyacağımızın bilinmesini istiyorum.” dedi.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı eylem, konuşmaların ardından olaysız şekilde dağıldı.

TOKAT

Ali Paşa Camisi’nde ikindi namazını müteakiben kılınan gıyabi cenaze namazına başta ülkücüler olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden MHP İstanbul İl Başkanlığı basın danışmanlarından Cengiz Yücel Akyıldız için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından dua edildi. Cami çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHP Tokat İl Başkanı MURAT POLAT, silahlı saldırıyı düzenleyenler ile perde arkasında komplo yapanların biran önce deşifre edilerek cezalandırılması gerektiğini düşündüklerini söyledi. Bu konuda en büyük sorumluluğun hükümette olduğunu ifade eden Başkan Polat, “Biran önce olayın failleri bulunması gerekiyor. Yoksa hükümet zan altında kalacaktır. Biz MHP olarak bu seçimlerde böyle saldırılar beklemekteyiz. Bundan sonra da olması bizim açımızdan sürpriz olmaz. Çünkü ülkemizin yaşadığı durumlardan dolayı AKP hükümetinin seçimleri askıya almak için bazı girişimlere gireceği bilgilerini alıyoruz” dedi.

Dağdan inen terör örgütü mensuplarının mafya haline geldiğini ileri süren Başkan Polat, “PKK’nın arta kalan cezaevinden çıkanlar, affedilenler ile dağdan inenler olmak üzere 47 ayrı çeteden bahsediliyor. Bu bataklıkların kurutulması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan ise tepkisini dile getirerek, “Ülkücülerin aynı şeyi PKK ya da BDP’liler gerçekleştirmiş olsaydı bu gün Türkiye çalkalanıyor olacaktı. Ama maalesef ölen ülkücü olunca insanların ülkücülere vermiş olduğu insanlık değeri hepsi yerle bir oluyor. Hrant Dink öldüğü zaman milyonlar sokağa dökülebiliyor. Ama hunharca İslam Ülkücüsünü şehit edenler maalesef bugün pekte halk nazarında suçlu olarak görülmüyor” şeklinde konuştu.

Çalışkan ayrıca, gıyabi cenaze namazı kıldırmak için müftülükten imam istediklerini ama müftlüğün kendilerine ancak önemli şahsiyetlerin cenaze namazını kıldırdıklarını ifade ederek imam talebini geri çevirdiğini ileri sürdü. – Tokat

BALIKESİR

stanbul Esenyurt’ta MHP Seçim Bürosu’na yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Balıkesir’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Dün akşam Esenyurt MHP Seçim Bürosu’nun açılışı sırasında yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılındı. Tarihi Zağnos Paşa Cami’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına yaklaşık 100 kişi katıldı.

ERZİNCAN

İstanbul Esenyurt’ta MHP Seçim Bürosu’na yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Erzincan’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Dün akşam Esenyurt MHP Seçim Bürosu’nun açılışı sırasında yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılındı. Camii Kebir’de ikindi namazına müteakiben kılınan gıyabi cenaze namazına MHP Erzincan İl Başkanı Erkan Karaman, Merkez İlçe Başkanı Yaşettin Yılmaz, MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Karakaya, Ülkü Ocakları Erzincan Şube Başkanı Çağatay Mutlu, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazının ardından konuşan Ülkü Ocakları Erzincan Şube Başkanı Çağatay Mutlu, yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. – ERZİNCAN

ELAZIĞ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Esenyurt’taki binasına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Elazığ’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

MHP’nin Esenyurt’taki seçim bürosuna dün yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Elazığ’da gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına MHP Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Bilal Çoban, MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir, Kamu-Sen’e bağlı bazı sendikaların temsilcileri, Türk Ocakları ve Ülkücü Ocakları’na bağlı üyeler katıldı. Bölge Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için dua edilirken, yaralılara da şifa dilendi. Cenaze namazının ardından bir grup sloganlar atarak Bölge Camii’nden Gazi Caddesi’ne kadar yürüdü. Emniyet güçlerinin de teyakkuzda olduğu yürüyüşün ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı. – ELAZIĞ

KARABÜK

İstanbul Esenyurt’ta MHP Seçim Bürosu’na yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için, Karabük’te gıyabi cenaze namazı kılındı.

Dün akşam Esenyurt MHP Seçim Bürosu’nun açılışı sırasında yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için, gıyabi cenaze namazı kılındı. Ulu Cami’de ikindi namazına müteakiben kılınan gıyabi cenaze namazına, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut, MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, Ülkü Ocakları Karabük Şube Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ZONDULDAK

Zonguldak’ta Acılık Camii’nde ikindi namazından sonra kılınan gıyabi cenaze namazına yaklaşık 150 kişi katıldı. Namazın ardından açıklama yapan Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Kurt, “Şehitler kervanında bir ağabeyimizi daha yolcu ettik. Milliyetçi, ülkücü hareket oyuna çekilerek sokaklara çekilmek istenmektedir. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Yasımız büyük. Bunun için gıyabi cenaze namazı kıldık, dualar ettik, son görevimizi yaptık” dedi.

KASTAMONU

Kastamonu’da Nasrullah Camii’ndeki gıyabi cenaze namazına da katılım yoğun oldu. Kastamonu Belediye Başkan Vekili MHP’li Muzaffer Berber de namazda saf tuttu. Gıyabi cenaze namazını kıldıran imam Mehmet Besli, dua ederken yaptığı konuşmada, “Cenaze namazını kıldığımız kardeşimiz vatanını canından çok seven kardeşimizin mevlamızın huzuruna şehitlik mertebesiyle gittiği günde biz de dualarımızı eksik etmemek adına toplandık. Dün PKK’lıların provokatör saldırısıyla kalbinden kurşun yemiş basın mensubu kardeşimiz Yusufelili lakaplı Cengiz Akyıldız’dır” dedi. Kalabalık, daha sonra dağıldı.

ADIYAMAN

MHP Adıyaman il teşkilatı üyeleri, Esenyurt’ta seçim irtibat bürosu açılışı sırasında yaşamını yitiren Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Adıyaman’da MHP üyeleri ikindi namazının ardından Kap Cami’sinde gıyabi cenaze namazı kılındı. MHP İl Başkanı Mithat Solgun ile partililerin katıldığı cenaze namazının ardından kalabalık, Türk bayrağı eşliğinde slogan atarak parti binasına yürüdü. Parti binasına ulaşan kalabalığa konuşan MHP İl Başkanı Mithat Solgun, “Cengiz Akyıldız adlı ülküdaşımız şehit edilmiştir. Maalesef İstanbul’un göbeğinde bürolarımız basılıyor ve arkadaşımız şehit ediliyor. Bu dönemde bu tür provokasyonlara bu tür kışkırtmaları yapacaklardır. Biz ülkücüler, MHP’liler olarak bu tür oyunlara gelmeyeceğiz” dedi. – Adıyaman

RİZE

Rize’de Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı, İstanbul Esenyurt’ta önceki gün Seçim İrtibat Bürosu’na düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Rize Orta Camisi bahçesinde ikindi namazının ardından bir araya gelen partililer, saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için dua edip, gıyabi cenaze namazı kıldı. Namaz ardından bir açıklama yapan MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, PKK’lı katiller tarafından kahpece şehit edilen partimizin basın danışmanı merhum Cengiz Akyıldız’ı diğer ülkücü şehitlerin yanına uçurduklarını ifade ederek “Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Cenneti mekan olsun. Kendisi için Rize’de bir gıyabi namaz kıldık. Kendisi şehit olmuştur. Ak Parti ve PKK’nın işbirlikçisi basını da lanetliyorum. Bu basının kendine gelmesi gerekiyor. Ak Parti işbirlikçiliği ayrı bir şey PKK işbirlikçiliği ayrı bir şeydir. Kahpece yapılan saldırı sonucu kavga çıkmış gibi yansıtan basının niyeti bellidir. Savcılar gerekeni yapmalıdır. 30 Mart akşamı Allah’ın izni ile bu hareket onları sandığa gömecektir” diye konuştu.

Kendilerinin kılacağı gıyabi namazına hoca vermeyen Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ı da sert bir dille eleştiren Kazmaz, “Şehitlere kılınan namaz islamiyetin gereğidir. Buna müftü hoca vermedi. Hocalar içeride kaldı. Sağ olsun bizim hocamız arkadaşımız Abdullah hoca namazı kıldırdı. Eğer müftü bu şehit cenazesine bir hoca vermiyorsa bunun hesabı bir gün sorulur. Hesap dönecektir, balta dönecektir, gün gelecek hesap sorulacaktır” şeklinde konuştu. – RİZE

AKSARAY

Aksaray’da, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Aksaray Ulu Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ferit Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP Aksaray İl Başkanı Altınsoy, seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldıklarını söyledi. Bir yıldızın daha kaybolduğunu dile getiren Altınsoy, “Nasıl ki gökyüzünde bir yıldızın kaymasıyla yıldızlar eksilmezse bu camianın da bütün neferleri birer yıldızdır ve eksilmeyecektir” dedi. – Aksaray

KARAMAN

Tahsin Ünal Mahallesi’ndeki Musalla Meydanı’nda toplanan partililer, ikindi namazının ardından, hayatını kaybeden Akyıldız için Karaman’da gıyabi cenaze namazı kıldı.

Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Osman Güngör, saldırıya basının itibar etmediğini iddia etti.

Türk halkının, İstanbul Esenyurt MHP seçim bürosuna yapılan saldırıya ve Akyıldız’ın yaşamını yitirmesine şahitlik ettiğini belirten Güngör, “Haberlere, pek çok kanalda itibar edilip, yer verilmemiş. Memleketimizin içinde bulunduğu durum, maneviyat eksikliği ve mukaddesat yoksunluğunun ne seviyeye geldiğini göstermektedir” diye konuştu.

Partililer, daha sonra tekbir getirerek olaysız şekilde dağıldı.

ÇORUM

MHP’nin Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Çorum’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ulu Cami’de ikindi namazına müteakip bir araya gelen MHP Çorum İl Başkanı Ali Lek, Belediye Başkan adayı Ercan Daşdan ve bazı parti üyeleri, MHP’nin Esunyurt’taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

MHP İl Başkanı Lek, namazın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen menfur saldırı sonucunda bir dava arkadaşlarını kaybettiklerini belirterek, “Bu olayı kınıyoruz. Acımız büyük. Akyıldız’ın ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

Namaz sonrası grup olaysız dağıldı.

MARMARİS

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu’na düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Eski cami önünde ilkindi namazından sonra kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP İlçe Başkanı Fatih,Kaplan, Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli,MHP’li parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Gıyabi cenaze namazında Akyıldız için dua okunup, helallik istendikten sonra partililer olaysız bir şeklide dağıldı.

Cenaze nazmının ardından Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli basına açıklaması yaptı, saldırıya tepkisini dile getirdi. İspirli, “İçinde bulunduğumuz ortamda sözün bittiği noktadayız.Aslında konuşsak çok şey söyleyeceğiz ama konuşsak olmuyor sussak olmuyor. Sadece şunu söylemek istiyorum; hayaldi gerçek oldu. İstanbul’un ortasında bunları da yaşadık” ifadesini kullandı.

KULA

İstanbul Esenyurt’ta MHP seçim bürosuna yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Kula MHP İlçe Başkanlığı ve Kula Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi cenaze namazı ikindi namazına müteakiben Kurşunlu Cami’de kılındı. Gıyabi cenaze namazına Kula Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Hekimoğlu, MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, MHP Kula Belediye Meclis üyeleri Faik Şentürk, Mehmet Karaayak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı. Namazın ardından konuya ilişkin basın açıklaması yapan Kula Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Hekimoğlu; “Esenyurt seçim bürosuna düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan MHP Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldık. Yapılan bu saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Bu tür saldırılar ülkü ocaklarını ve MHP teşkilatını yıkamayacaktır” dedi.

PINARBAŞI

İstanbul Esenyurt’ta öldürülen Cengiz Akyıldız için Pınarbaşı ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

İstanbul Esenyurt Milliyetçi Hareket Partisi seçim irtibat bürosunda çıkan karşıt grupla tartışma sonucu yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Pınarbaşı merkez Karslı Camiinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

İkindi namazını mütakiben kılınan gıyabi cenaze namazına Pınarbaşı Ülkü Ocakları üyeleri ve partililer katıldı. – KAYSERİ

BANDIRMA

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Esenyurt Seçim Bürosu’na düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Yücel için Balıkesir’in Bandırma ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Silahlı saldırıda ölen Cengiz Yücel için Haydarçavuş Camii’nde ikindi namazın müteakip kılınan gıyabi cenaze namazına MHP Bandırma ilçe teşkilatının yanı ıra, ülkücü gençler ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı öncesinde ülkücü gençler tarafından musalla taşı silinerek üzerine Türk bayrağı serildi.

Gıyabi cenaze namazı sonrasında açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Kerim Karani Erkul, “Bu vatan için her birimiz bir ölür, bin diriliriz. Bu davadan bizi kimse yıldıramaz, döndüremez. Bu böyle biline” diye konuştu. – BALIKESİR

KAMAN

MHP’nin Esenyurt’taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Karaman’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

İkindi namazına müteakip Musalla Meydanı’nda kılınan gıyabi cenaze namazına MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Karaman Belediye Başkan Adayı Ali Pınarbaşı, Ülkü Ocakları Başkanı Osman Güngör ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazı öncesi musalla taşına Türk bayrağına sarılı boş tabut konuldu. Daha sonra toplanan kalabalık, gıyabi cenaze namazı kılarak dua etti. Ülkü Ocakları Başkanı Osman Güngör’ün basın açıklamasını okumasının ardından ülkücü gençler hep bir ağızdan tekbir getirerek, “Şehitler ölmez” sloganı attı. Polisin geniş güvenlik tedbiri aldığı namazdan sonra kalabalık dağıldı. – Karaman

ALANYA

İstanbul’da, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Esenyurt İlçe Teşkilatı’nın seçim irtibat bürosunun açılışı sırasında düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Antalya’nın Alanya İlçesi’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı’nın dün Talatpaşa Mahallesi Pazaryolu Caddesi’nde seçim irtibat bürosunun açılışı sırasında, kalabalığın üzerine ateş açıldı. Olayda, kalbine isabet alan MHP Basın Danışmanı Cengiz Akyıldız yaşamını yitirdi.

Ayyıldız için bugün Alanya’da gıyabi cenaze namazı kılındı. Yeni Camii’deki namaza, MHP Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, MHP Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ve çok sayıda partili katıldı. Kılınan namazın ardından düzenlenen basın açıklamasında konuşan İlçe Başkanı Cafer Uyar, “Üzüntümüz ve acımız büyük, öfkemizin tarifi imkansız. MHP ve Ülkücü camiaya yapılan her türlü saldırı, Türk milletine yapılmıştır” dedi.

haberiniz.com

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis siteleri yenigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortBetofficeMebbistrendyol indirim koduPusulabetCasibomistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisimersin günlük kiralık evbetturkeyxslotBelge istemeyen bahis siteleribycasinotipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomsancaktepe çilingircasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetbonusgaziemir çilingirtarafbetparibahisjojobet girişmarsbahis7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetbetturkeyBeylikdüzü Escortbetpasrestbetklasbahisbetebetbelugabahistarafbetbetkombetistmarkajbetparibahisbetinegobahisbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbaywinrokubetcratosslotgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetparkbetmatikoleybetbetlikekralbetperabetlimanbetsavoybettingintobetdiscount casinobahsegelmostbetbetroadjasminbethilbetvenüsbetasyabahisredwinbetkolikdinamobetmilanobetelitbahisorisbetpusulabetaresbetpolobetdumanbetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetbetvoleonbahisbetexperbetperbahigopokerbetalordbahiscasinovalebetonredbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinefavorisenbetgitbetcupstarzbethiltonbetsetrabetmelbetbetnanokazandrapokerklasmaltcasinoeskişehir halı yıkamaistanbul escort bayanmarsbahisBağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis siteleri yenigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortBetofficeMebbistrendyol indirim koduPusulabetCasibomistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisimersin günlük kiralık evbetturkeyxslotBelge istemeyen bahis siteleribycasinotipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomsancaktepe çilingircasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetbonusgaziemir çilingirtarafbetparibahisjojobet girişmarsbahis7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetbetturkeyBeylikdüzü Escortbetpasrestbetklasbahisbetebetbelugabahistarafbetbetkombetistmarkajbetparibahisbetinegobahisbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbaywinrokubetcratosslotgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetparkbetmatikoleybetbetlikekralbetperabetlimanbetsavoybettingintobetdiscount casinobahsegelmostbetbetroadjasminbethilbetvenüsbetasyabahisredwinbetkolikdinamobetmilanobetelitbahisorisbetpusulabetaresbetpolobetdumanbetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetbetvoleonbahisbetexperbetperbahigopokerbetalordbahiscasinovalebetonredbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinefavorisenbetgitbetcupstarzbethiltonbetsetrabetmelbetbetnanokazandrapokerklasmaltcasinoeskişehir halı yıkamaistanbul escort bayanmarsbahis
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort