DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
STERLIN 40,9789 % -0.12
FRANG 35,6891 % -0.07
ALTIN 2.279,66 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845

İhanet zirve yaptı

Yayınlanma Tarihi :
İhanet zirve yaptı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, ”AKP hükümetinin 12 yıllık iktidarı boyunca terör örgütünün talepleri doğrultusunda verdiği tavizlere rağmen Türkiye’de bölücülüğün azalmak yerine tarihinin en güçlü dönemini yaşadığı ortadadır” dedi.

Çetin, ”AKP hükümeti Mondros’ta teslim olmuş Osmanlı hükümetigi biterör örgütü PKK karşısında her istenileni kabul etmektedir. İmralı adasını örgütünü yönettiği bir karargâha dönüştüren bebek katilinin önlerine koyduğu yol haritası, AKP hükümeti için anayasadan daha kıymetli hale gelmiştir. Yaklaşan seçimler öncesinde HDP’lilerin baş döndüren trafiği Kandil’e kadar genişlemiş, ihanet zirve yapmıştır” açıklaması yaptı.

”Haziran’daki seçimi atlatmak için muhtaç olduğu PKK’nın elinde bir oyuncağa dönüşen AKP hükümeti oynadığı büyük kumardaher geçen gün kontrolü daha da kaybetmektedir” diyen Çetin, ”Kamu düzenini sağlamaktan bile aciz AKP’nin kendisine muhtaç olduğunu bilen PKKseçimlere kadar koparabildiği her imtiyazı koparmaya devam ettiği müddetçe, AKP hükümetine bütün bu rezilliğin bedelini sandıkta ödemek kalacaktır” değerlendirmesi yaptı.

HaberRes_39257

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, ”HDP’li Selahattin Demirtaş’ın haddini bilmez sözleri sayesinde çözüm ortakları PKK’nın şehirleri kan gölüne çevireceği tehdidiyle yüzleşmek zorunda kalan Başbakan Davutoğlu’nun, ihanet sürecini yürütmekle Türkiye’yi nasıl büyük bir riske ve çıkmaza soktuklarının farkına varmasını beklerdik.

Terör örgütünün gerçek yüzünü gösteren bu kanlıtehditler dahi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu PKK masasından kaldıramadığına göre tam olarak teslim alındıkları ve geri dönüşüimkânsız bir yola mahkûmoldukları anlaşılmaktadır.PKK ile aynı masaya oturmakta ısrar edenAKP hükümeti, aynı kaderi paylaşmaktan kaçamayacaktır. Davutoğlu bugüne kadar tehdit ve şantajlarına boyun eğdiği terör örgütünün sözcülüğünü yapan Demirtaş’ı dökülecek kandan sorumlu tutmakla haksızlık etmektedir. Dökülecek her kandan Demirtaş’tan daha büyük sorumluluk çözüm safsatasınınortağı olarak bizzat Davutoğlu ve hükümetiyle birlikte Tayyip Erdoğan’ındır” dedi.

 

”BUNUN ADI TESLİMİYETTİR”

Çetin, ”6-7 Ekim’deki isyan provasına ve tekrarlanacağı tehditlerine rağmençözümde ısrar eden AKP hükümeti dökülecek kandan en az terör örgütü kadar sorumludur. Kamu güvenliğinin yanı sıra Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü tehdit eden terör örgütü devlete şart koşar hale geldiğine ve hatta devleti teslim aldığına göre, cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık makamlarında oturanların ödemesi gereken siyasi bedeller muhakkak ki olacaktır.

Bir başbakanın ülkeyi kan gölüne çevireceğini söyleyen terör örgütü ile işbirliği yapması ve silahların gölgesindeki bir anlaşmaya rıza göstermesinin adı teslimiyettir. Masaya oturduğu terör örgütü niyetinin anayasal düzene uymak ve normalleşmek olmadığını açıkça beyan ettiği halde,o masadan kalkamayanbaşbakanDavutoğlu terörün esiridir ve gitmesinin vakti gelmiş demektir.

 

Silahların bırakılması ve Türkiye’nin terk edilmesine ilişkin vaatlerlekamuoyunu oyalayan ancak hiç birisini tutmayan PKK’nın,AKP hükümeti uyurken daha büyük bir kalkışma için hazırlık içinde olduğu hususunda defalarca yaptığımız uyarılar ne yazık ki gerçekleşmektedir. AKP hükümetinin bugüne kadar terör örgütü PKK’ya yönelik tavizkar tutumu yüzünden şiddet dağlardan şehirlerimize ve sokaklarımıza kadar inmiştir. Amaçlarına ulaşmak için terörü kullananların bundan sonra vazgeçmek gibi bir niyete sahip olmadıkları her fırsatta savurdukları tehditlerden gayet net anlaşılmaktadır.

AKP hükümeti ise PKK’nın İmralı’daki elebaşı başta olmak üzere Kandil’deki silahlı ve Ankara ile Brüksel’deki siyasi kanatlarının ortasında pinpon topu gibi oynanmakta, adına çözüm süreci dedikleri ihanet projesinin uygulayıcılığını yapmaktadır. Kandil’den gelen tehditler ve HDP eş genel başkanı Demirtaş’ın “güvenlik paketini sokakta engelleriz” şantajı karşısında Başbakan Davutoğlu ve hükümeti zavallı bir teslimiyet içerisindedir.Huzur ve güvenliği AKP ve PKK’ya kalmış bir Türkiye’nin durumu gerçekten zor görünmektedir. Örgütçülerle kucak kucağa ülkenin bölünme sürecini yürüten AKP’nin bir taraftan da kamu güvenliğinden söz ediyor olmasının milletle alay etmekve aldatmaktan başka bir anlamı yoktur” açıklaması yaptı.

 

”AKP’NİN TÜRKİYE’NİN BİR BÖLGESİNİ PKK’YA TESLİM ETTİĞİ GERÇEĞİ GİZLENECEK GİBİ DEĞİLDİR”

 

Çetin, şunları söyledi: ”Davutoğlu PKK’nın bütün organları ile görüşen kendisi değilmiş gibi, son dönemde her suçu üzerlerine atmayı alışkanlık haline getirdiği paralel yapıyla terör örgütünün ortak çalıştığı iddiasını ispatlamalıdır.Paralel ya da hangi isim altında olursa olsun terör örgütü ile işbirliği yapanların Türk milletine karşı işlediği suçların bir gün mutlaka hesabının sorulacağını AKP hükümeti gayet iyi bilmelidir. Çıkarılan koruma yasalarının hiç birisi bu ihanet sürecinin hesabının sorulmasını engellemeye yetmeyecektir.

 

Davutoğlu iddia ettiği gibi paralel yapının terör örgütü ile ilişkisine ait belgeleri varsa derhal açıklamalı, bir taraftan da AKP hükümetinin ve bürokratlarının ilişkileri için hesaba çekileceği günlerinhazırlığına şimdiden başlamalıdır. Paralel yapı terör örgütü ile birlikte çalışıyor mu bilinmez ama AKP’nin işbirliği ve pazarlık içerisinde olduğu sabittir.Davutoğlu paralel yapının işbirliğini diline dolayacağına, AKP hükümetinin ülkeyi gayrı resmi ortağı PKK ile birlikte yönetmesini izah etmelidir.

 

Sokaklarda dökülecek her kandan Demirtaş’ı sorumlu tutarak milliyetçi oy avcılığı yapmaya çalışan Başbakan Davutoğlu ve partisinin terör örgütü ve uzantılarıyla kurdukları ters ilişkiTürkiye’deki bölücülüğe hayat öpücüğü vermiştir.Arada bir yaptıkları danışıklı dövüşle Türk milletinin gazını almaya çalışsalar da, AKP’nin Türkiye’nin bir bölgesini PKK’ya teslim ettiği gerçeği gizlenecek gibi değildir.

 

2002 Kasımında AKP iktidara gelene kadar ağırlaştırılmış müebbet cezasını çeken bir mahkûmolan bebek katili ve bitme noktasına gelmiş örgütü, 12 sene içerisinde hükümetin aymazlığı ve teslimiyetçi politikaları sayesinde Türkiye’de paralel bir devlet gücüne kavuşmuştur.Türk devletinin tepesine yerleşmiş teslimiyetçi zihniyet, İmralı’daki bebek katili ile Kandil’deki çetesine boyun eğmiş vaziyettedir.

 

Başbakan Davutoğlu bilmiyorsa biz hatırlatalım, yeni güvenlik yasaları çıkarmakla terör faaliyetleri önlenemez. Önemli olan siyasi iradenin terörle mücadeledeki kararlılığıdır.Elindeki silahını teslim etmemiş teröriste meşruiyet tanıyan, devlete muhatap yapan bir hükümetin hiçbir güvenlik yasasını uygulayabilme şansı yoktur.AKP hükümetiyasaları uygulayarakgüvenliği sağlamak yerine,çareyi Kandil ve İmralı önünde diz çökerek yetkileri terör örgütüne devretmekte aramaktadır.Tek derdi yaklaşan seçimlerde koltuğu korumak olan AKP, terör faaliyetlerini Haziran’a kadar ertelemesi için PKK’ya el açmakta ve yalvarmaktadır. AKP kuzuyu kurda teslim ederek güvenliği sağlamak gibi akıllara zarar bir yolda Türkiye’yi kanlı bir felakete doğru sürüklemektedir.

 

Başbakan Davutoğlu Demirtaş’ın tehditleri karşısında”1 Ekim’de yaptığımız görüşmede kendisi böyle konuşmuyordu” diye yakınarakaralarındaki gizli görüşmelerin varlığını itiraf etmektedir. Bugüne kadar PKK ile yaptıkları görüşmeler ve verilen sözler hep kapalı kapılar ardında yapıldığı için kamuoyundan saklanan ihanet anlaşmaları Davutoğlu’nun Demirtaş’a yaptığı sitemlerle ortaya çıkmaktadır.

 

Başbakan Davutoğlu PKK ile hangi konuları görüştüklerini ve yaptıkları gizli anlaşmaları açıklamak zorundadır.2008 yılında Oslo’da uluslararası bir yabancı gücün gözetiminde aynı masaya oturdukları PKK’nın talepleri doğrultusundaTürkiye’de sayısız operasyon yapan AKP hükümeti, o günden bu yana defalarca yeniledikleriihanet anlaşmalarının hiç birinin gizli kalmayacağından emin olmalıdır.Başka herhangi bir şekilde olmasa dahi, tavizlerle büyüttükleri PKK tarafından kullanılma ihtiyacısona erdiğinde bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökeceklerineşüphe yoktur.

 

AKP kadroları, Davutoğlu ve Tayyip Erdoğan kendilerine ortak seçtikleri PKK’lı katillere güvenmekle, Türk milletine karşı işlenen ihanet suçuna ortak olmaktadır. AKP’nin PKK ile birlikte yürüttüğü çözüm süreci sayesinde, bu topraklarda hiçbir şekilde şiddet ve silah temelli hak arayışının olmayacağı ve hak arayışı iddiasının arkasına saklanarak kamu düzenini tahrip etmek gibi gizli amaçlar güden hiçbir faaliyetin kalmayacağı propagandası koca bir yalandır. Tüccar kafasıyla devlet yöneten bu zihniyetinbasit alış verişlerle çözmeye çalıştığı bu meselenin bir hak arayışı değil, Türkiye’yi parçalamayı ve ayrı bir sözde Kürt devleti kurmayı amaçlayanyüzyıllık emperyalist bir proje olduğunu bazı kafalar idrak edememektedir.

 

AKP hükümeti terörist faaliyetlerin istediği bütün tavizlereonay verse dahi, Türkiye’deki bölücü zihniyetin ve onların küresel efendilerinin iştahını kapatamaz. Türkiye’nin bir bölgesiyle Irak-Suriye-İran’daki üç parçayı birleştirerek sözde büyük Kürdistan’ı kurmaya çalışanların, yarın Türkiye’nin tamamında hak iddia edecekleri ve hatta Türksüz bir Türkiye için her yolu deneyecekleri iyi bilinmelidir.

 

 ”İHANET ZİRVE YAPMIŞTIR”

AKP hükümetinin 12 yıllık iktidarı boyunca terör örgütünün talepleri doğrultusunda verdiği tavizlere rağmen Türkiye’de bölücülüğün azalmak yerine tarihinin en güçlü dönemini yaşadığı ortadadır. AKP hükümeti Mondros’ta teslim olmuş Osmanlı hükümetigibiterör örgütü PKK karşısında her istenileni kabul etmektedir. İmralı adasını örgütünü yönettiği bir karargâha dönüştüren bebek katilinin önlerine koyduğuyol haritası, AKP hükümeti için anayasadan daha kıymetli hale gelmiştir.

Yaklaşan seçimler öncesinde HDP’lilerin baş döndüren trafiğiKandil’e kadar genişlemiş, ihanet zirve yapmıştır. Haziran’daki seçimi atlatmak için muhtaç olduğu PKK’nın elinde bir oyuncağa dönüşen AKP hükümetioynadığı büyük kumardaher geçen gün kontrolü daha da kaybetmektedir. Kamu düzenini sağlamaktan bile aciz AKP’nin kendisine muhtaç olduğunu bilen PKKseçimlere kadar koparabildiği her imtiyazı koparmaya devam ettiği müddetçe, AKP hükümetine bütün bu rezilliğin bedelini sandıkta ödemek kalacaktır.

 

Diğer taraftan Cumhuriyet tarihinde ilk defa devasa bir milli servet harcanarak yapılan Ak Saray üzerindeki tartışmalardan bunalan Tayyip Erdoğan’ın gündem değiştirmek amacıyla ortaya attığı Osmanlıca tartışmaları, belli çevrelerdeki Türklük alerjisini ortaya çıkarmıştır.

Osmanlıca ve dolayısıyla Osmanlı tartışmaları tarihi gerçekler yerine ideolojik kalıplarla tartışıldığı için büyük Türk milletinin birbirinin devamı olan iki devleti etrafında kamplaşanfarklı taraftar grupları ve çirkin sloganlar rahatsız edici boyuta ulaşmıştır. Yeşilinden kızılına her renkten gayrı milliler istedi diye, Milliyetçi Ülkücü Hareket ne ceddimize sövülmesine ne de bugünkü devlet nizamımıza düşmanlık besleyenleremüsaade etmeyecektir.Osmanlı bir Türk devletidir ve 600 yıl şerefle taşıdığı sancağın ve kültürel mirasın temsilcisi Türkiye Cumhuriyeti’dir.

 

OSMANLICA TARTIŞMASI

Osmanlıca ve Osmanlı tartışmaları suni bir gündem olmakla birlikte, AKP iktidarının Türk milletinin geçmişiyle geleceğini koparmaya, kutuplaştırmaya ve kavga ettirmeye dönük bir hamlesi olduğu ortadadır. Türk milliyetçileri aslında birbirinin devamı niteliğindekiOsmanlıcılık ve Türkçülük fikirlerindekiesas gayenin Türk devletini yaşatmak olarak özetlenebilecek bir kurtuluş reçetesi arayışı olduğunun idrakindedir.

AKP hükümetinin bir taraftan Türkiye Cumhuriyetine ve Türk milletine alerji gösterirken diğer taraftan Osmanlıcı görüntü vermesi bir aldatmacadır. Hâlbuki Türklüğü sevmeyen bir Osmanlı ve Osmanlı’ya düşman bir Türk düşünülemez. Osmanlı ile Türkiye Cumhuriyeti Türk milletinin mütemmim cüzleridir. Okullarda öğretilmesi düşünülen Osmanlıca ise ecdadın kullandığı edebi dilidir.

Osmanlıcanın okullarda seçmeli bir ders olarak sunulması ve isteyen her gencimizin bu ecdat dilini öğrenmesinde hiç bir sakınca yoktur. Ancak meselenin Osmanlıcayı Arapça ve Farsça tarafından işgal edilmiş bütün imla ve grameriyle yeniden diriltmeye çalışmak, yani bir geriye dönüş olarak sunulması doğru değildir. Tıpkı Türkiye Cumhuriyetini yıkarak yeniden Osmanlı’yı kurmak fikrinin yanlışlığı gibi…

Yaşayan Türkçemizi, kültürümüzüve devletimizi korumak, zenginleştirmek ve daima ileri götürmek fikri Milliyetçi Ülkücü Hareket’in temel düsturudur ve öyle kalmaya devam edecektir.”

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbismatbetholiganbettrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetakcebet
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort