DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
STERLIN 41,6173 % 0.74
FRANG 35,9991 % 0.28
ALTIN 2.324,83 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528

MHP seçim çalışmalarına hız verdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
MHP seçim çalışmalarına hız verdi
MHP seçim çalışmalarına hız verdi. Aday tanıtım toplantısında Sefa Çetin tanıtılırken MHP olarak birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesi dikkatlerden kaçmadı. . Ahmet Biçer’in A.Adaylığını açıkladığı toplantıda MHP kardeşlik içersinde bir bütün olarak hareket ediyoruz mesajını verdi.

.

SEFA ÇETİN MHP MİLLETVEKİLİ A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI
SEFA ÇETİN MHP MİLLETVEKİLİ A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI
MHP seçim çalışmalarına hız verdi .Aday tanıtım toplantısında Sefa Çetin tanıtılırken MHP olarak birlikl ve beraberlik mesajlarının verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıya MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı,MHP İl yönetimi,MHP İlçe yönetimi,MHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar,Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil İbrahim Atan,Ülkü Ocakları Afyonkarahisar Başkanı İbrahim Yiğit,Kamu-Sen Şube Başkanı Nizamettin Şenol,MHP’li Belde ve Belediye Başkanları,MHP İlçe Başkanları,MHP Ülkü Ocak Başkanları ve MHP Milletvekili adayları,İsmail Elibol, Ahmet Biçer,Hüseyin Özharputlu, Aziz Aslan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı .
dsc_0291_a1a66185137d1469dafe
Konuşmasında Çetin ”Mensubu olmaktan her zaman onur duyduduğum Milliyetçi Hareket Partisi ailesinin Değerli il Başkanı, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, Afyon basınımızın saygıdeğer temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarımız ve kıymetli misafirlerimiz, Bu mutlu anımızı bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz şeref verdiniz.

Bu arada, toplantıya ev sahipliği yapan Afyon MHP il teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Allah nasib eder, partim ve Afyonlu hemşerilerim teveccüh gösterirse, İlimizi TBMM’de, MHP çatısı altında temsil etmenin gururunu yaşamak için bir kutlu yola çıkıyorum. Bugüne kadar, 27 yıl boyunca, bu güzel ülkemizin hemen her bölgesinde çalıştım.

Güneydoğu Anadolu’dan Marmara Bölgesi’ne; Karadeniz’den Akdeniz’e; İç Anadolu’dan Ege Bölgesi’ne birçok il ve ilçede kaymakam ve vali yardımcısı olarak milletimize hizmet verdim.Bir taraftan bölge ve ülke sorunlarının çözümüne kafa yorarken, öbür taraftan da dünyada olup bitenleri yakından izlemek için Avrupa’dan Amerika’ya; Rusya’dan Çin’e birçok ülkede mesleki incelemelerde bulundum, sempozyum, kongre v.b. toplantılara katıldım, ülkemi temsil ettim.Yaşayarak öğrendim, okuyarak ve yazarak kendimi geliştirmeye çalıştım.
dsc_0342_79753d91dd827ae5a4b3
Severek yaptığım mesleki hayatım boyunca köylüsünden kentlisine, işçisinden işverenine, gönüllüsünden görevlisine, muhtarlıklarımızdan belediye başkanlarımıza, kısaca toplumun tüm kesimleriyle son derece nitelikli ve sorunlara çözüm odaklı yoğun ve sürekli işbirlikleri kurmaya çalıştım.

Doğru insanlarla doğru zamanlarda doğru hizmetler üretmeye gayret ettim. Çalışmalarımda en çok önem verdiğim konular işsizlikle mücadele, toplumsal barış ve dayanışma, güvenlik ve eğitimde kaliteyi artırmak oldu. Geldiğimiz noktada, edindiğim bu engin tecrübemi artık memleketim Afyon için, Afyon’un dürüst , nitelikli ve üretken bir siyasetçisi olarak kullanmak istiyorum.

MHP’nin temel ilke ve değerlerine bağlı, vizyon ve misyonunu gönülden benimsemiş bir kardeşiniz olarak, zorlu fakat bir o kadar da şerefli, kutsal ve sorumluluk isteyen bir göreve talip oluyorum. Bütün hemşerilerime ve parti mensuplarımıza verecekleri destek için şimdiden teşekkür ediyorum.

Değerli hemşerilerim, Siyaset, millet hizmet etme aracıdır. Toplumun bütün kesimlerine, hak ve adalet duygusu içinde, ortak idealler etrafında birleşerek huzur ve refahımızı artırmaya çaba göstermektir. Bir fiozofun deyimiyle “ bilimlerin üstadır”. Amacına hizmet etmeyen siyaset ise güç sarhoşluğu ve zavallı bir koltuk sevdası halini alır.

Meslek hayatımın neredeyse yarısı AKP’nin 12,5 yıllık iktidarında geçti. Dönüp baktığımda gördüğüm manzara şudur:

• Birleştirmek için yola çıktılar, ayrıştırdılar, parçalara böldüler.Kendilerinden olmayanı dışladılar. Türkiye’yi eskittiler, güya şimdi yeni Türkiye peşindeler. Söyledikleri ile yaptıkları farklı oldu. Millete karşı dürüst olmadılar. Zekamızla hep dalga geçtiler.

• 92 yıllık Cumhuriyetimizin, milletimizin ekonomik birikimlerini çoğunlukla kendi yandaşlarına peşkeş çektiler. Türk Hukuk Sistemini bunun için dizayn ettiler. Devletin, milletin elindeki sermayeyi kendi taraftarlarına aktarmak için kullandıkları temel yasa olan Kamu İhale Yasası’nı 12 yılda 164 kez değiştirdiler. Milyarlarca dolarlık varlıklarımızı ya yandaşlarına ya da bunların iktidarda kalmalarını sağlayan güçlere aktardılar. Bunu yaparken, yıllar boyu faize şiddetle karşı çıkıyor görüntüsü veren bu iktidar toplumun neredeyse tümünü ağır borç ve faiz yükü altına soktu. Yıllar önce yaşadığımız 2001 ekonomik krizinde bankalar borçluydu, şimdi ise vatandaşlar borçlu.

• Genç nüfusta işsizlik oranı %20’nin üstüne çıktı, her beş gencimiden birisi işsiz; işi var gözükenlerin çoğu da hem sefalet ücretleri ile geçinmeye çalışıyor hem de işlerinde mutsuz ve umutsuzlar.

• Her seçimde de “bizi seçmezseniz ekonomik kriz çıkar, istikrar bozulur” safsatasıyla vatandaşı tehdit ederek oy toplamaya devam ediyorlar.

• Toplumda güven kayboldu. Şehirlerde suç oranlarında patlamalar yaşanıyor. Aileler parçalanmaya devam ediyor, toplum çözülüyor. Ülkemiz yönetilemez hale geliyor. 12 Eylül’den 24 yıl sonra ilk defa Ekim 2014’de Mardin, Siirt ve Van illeri ve ilçelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Türkiye’de 4 kişiden biri depresyonda. Cinayetler bu parti iktidarında %600 oranında artmış durumda. Her gün ortalama 5 kişi cinayete kurban gidiyor. Son 12 yılda 5500 kadın cinayete kurban gitti. Son 10 yılda 250 bin çocuk istismara uğradı.Hergün 4 kişi iş kazasında ölürken 6 kişi de işgöremez hale geliyor. Bu alanda Avrupa birincisi ve dünya üçüncüsüyüz. Son beş yılda iş kazalarından ölen işçi sayımız 6500.

• 3Y’yi (yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları) bitirmek için yola çıktılar. Lütfen, birileri bize, dünyanın en büyük ve en lüks saraylarından birini yapıp oturarak yosullukla mücadele yaptıkları teranesini okumasın. Lütfen, birileri bize, TBMM kürsüsüne çıkıp kolunda bir işadamının hediye ettiği 700 bin TL’lik saatiyle yolsuzlukla mücadele ettikleri safsatasını uydurmasın. Lütfen, birileri bize, basın özgürlüğü sıralamasında dünyada 136. sıraya yerleşen Türkiyemizde demokrasi ve özgürlüklerden bahsetmesin. Demokrasi askıya alınmak üzere; demokratik diktatörlük kapıda.

Eğer yeniden iktidara gelirlerse, Türk insanının ne yiyeceğine ne içeceğine, ne giyeceğine, ne okuyacağına tek bir kişi karar verecek. Şimdi bir de bu 3Y’de dördüncüsü eklenebilir. Türkiye bir yönetim krizine gebe. Eğer tekrar iktidar olurlarsa bu ülkeyi Anayasamızdaki haliyle “sorumlu ve yetkili bir Başbakan” mı yoksa “Sorumsuz Cumhurbaşkanı” mı yönetecek, sorusunu cevaplamakla enerji harcayacıp bedel ödeyeceğiz.

Özetle, Türkiyemizin bugünkü fotoğrafından küçük bir kare bile uçurumun kenarında olduğumuzun resmidir.Bu kötü yönetimden kurtulmak için 7 Haziran Seçimleri tek fırsattır. Yapılacak seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle, beraber yola çıkacağımız diğer aday adaylarımıza da şimdiden başarı ve kolaylıklar diliyorum. Teşekkür ederim” dedi ..
AHMET BİÇER;MHP MİLLETVEKİLİ A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI
AHMET BİÇER;MHP MİLLETVEKİLİ A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP seçim çalışmalarına hız verdi. Ahmet Biçer’in A.Adaylığını açıkladığı toplantıda MHP kardeşlik içersinde bir bütün olarak hareket ediyoruz mesajını verdi. Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıya MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı,MHP İl yönetimi,MHP İlçe yönetimi,MHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar,Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil İbrahim Atan,Ülkü Ocakları Afyonkarahisar Başkanı İbrahim Yiğit,Kamu-Sen Şube Başkanı Nizamettin Şenol,MHP’li Belde ve Belediye Başkanları,MHP İlçe Başkanları,MHP Ülkü Ocak Başkanları ve MHP Milletvekili adayları,İsmail Elibol, Sefa Çetin,Hüseyin Özharputlu, Aziz Aslan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı .

Ahmet Biçer konuşmasında ‘’ 1959 yılı Emirdağ doğumluyum. İlk, Orta ve Lise Öğrenimimi Emirdağ’da tamamladım.1977 yılında Afyon mali bilimler fakültesini kazanarak 1981 yılında mezun oldum. Aynı zamanda 1978 yılında Göğüs hastanesinde sayman olarak memuriyet hayatıma başladım. 1984 yılına kadar memuriyet görevimi devam ettirdim ve askerlik dönüşünde memuriyetten istifa ederek ticarete atıldım. Halen ticaretle uğraşmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

dsc_0201_e4bb7c486436a2e11465
Kıymetli dostlarım, vatanımızın içinde bulunduğu, kargaşa ortamında vatanıma hizmet etmek için Milletvekilliği için aday olmaya karar verdim. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için negerekirse yapmaya hazır olarak bu kutlu yola çıktım. Ben ve arkadaşlarım Afyonkarahisar ’ ımızı çekim merkezi haline getirmek için ciddi mesailer harcayarak projeler ürettik ve üretmeye devam edeceğiz. Nasip olursa ilerleyen günlerde tek tek bu projelerimizi açıklayacağız.
DSCF8253
Tek derdimiz memleketimize hizmet olduğu bu yarışta kimseyi kırmadan, birlik ve beraberlik içinde bütün dostlarımızla hep birlikte yürüyeceğimizden,1999 yılındaki kardeşlik ruhunu geri getireceğimizden, hiçbir şüphem yoktur. Vatandaşlarımıza Milliyetçi Hareket’in bu ülkenin şah damarı, kalbi, en önemli yapı taşı olduğunu, Cumhuriyet’in devamı için anlatacağız.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak ülkemizi şahlandırmak, milletimizin, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Çünkü mevzubahis vatansa gerisi teferruattır, bu düstur ile bu kutlu yola çıkıyoruz. Milliyetçi Hareket gözlerini ufkun ötesinde, sonsuzluğa dikmiştir.
dsc_0265_505cd583f8b0cd8bd8b4
Milliyetçi Hareket bütün vatandaşlarımızla bir olmak, bütün vatandaşlarımızı kucaklamak için bütün çiftçinin, memurun, esnafın, emeklinin, sanayicinin, öğrencinin ve Türkiye Cumhuriyet’inde yaşayan her ferdin umutsuzlandığı şu günlerde sis perdesini kaldırmak için MHP olarak bu göreve hazırız. Kıymetli vakitlerinizi ayırıp,beni dinlediğiniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,Allah yar ve yardımcımız olsun .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, diyerek vekil adaylığını resmi olarak açıkladı ‘’ dedi.

DR. ALİ OKUMUŞ MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ALİ OKUMUŞ, MHP’DEN ADAY ADAYI OLDU (VİDEO HABER)

 

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbistrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomvenüsbethilbetjasminbetpiabetartemisbetmaltcasinoasyabahisbetorspinbettiltmarkajbetbetkombelugabahisrestbetbetper
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort