DOLAR 32,3160 % 0.19
EURO 35,1570 % 0.05
STERLIN 40,8712 % -0.36
FRANG 35,6925 % -0.07
ALTIN 2.282,79 % 0,23
BITCOIN 2.284.747 1.007

Yeniçeri: PKK iradesiz AKP’ye diz çöktürdü

Yayınlanma Tarihi :
Yeniçeri: PKK iradesiz AKP’ye diz çöktürdü
Özcan Yeniçeri: “Durum hem acil hem de vahimdir. Türk Milletini AKP’den hesap sormaya, devletine ve bayrağına sahip çıkmaya çağırıyorum! Halkın tercihi ya AKP’den ya da Türkiye’nin bütünlüğünden yani MHP’den yana olacaktır. Üçüncü bir yol kalmamıştır.”

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, milletvekillikleri ve bakanlıkların konfor değil, onur makamları olduğunu belirterek, “AKP’nin kurduğu mahkemeden takipsizlik, AKP’lilerin çoğunlukta olduğu komisyondan ‘Yüce Divan’a gerek yok’, AKP’nin hakimiyeti altındaki TBMM’den ‘hayır’ kararı aldırmak onca somut iddialardan bakanları kurtaramaz” diye konuştu.

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, TBMM Genel Kurulu’nda, Meclis’teki Yüce Divan oylamasına ilişkin, “50’ye yakın AKP milletvekilinin ‘yolsuzluk var, Yüce Divan’a gitsinler’ yönünde oy kullanmasını ihanet olarak nitelemek vahim bir durumdur” dedi.

Vicdanının sesini dinleyen 50’ye yakın AK Parti milletvekilinin “yolsuzluk var, Yüce Divan’a gitsinler” yönünde oy kullanmasını “ihanet” olarak nitelemenin vahim bir durum olduğunu ifade eden Yeniçeri, şunları söyledi.

AKP ve Suç Ortağı HDP
 
Sınırları kevgire dönmüş, sokakları göçmenle dolmuş, mahallelerinde silahlı PKK’lılar hendek kazmış, şanlı bayrak askeri karargâhlardan indirilmiş, bölücülük, yıkıcılık ve terörde tavan yapmış bir Türkiye ile karşı karşıyayız. 

Çözüm süreci sayesinde Güneydoğu’da güvenlik, düzen ve kontrol PKK milislerinin eline geçmiştir. AKP hükümeti bölgede meydana gelen olayları için yaptığı tek şey Öcalan/BDP ve Kandil’den yardım talep etmektir.

AKP hükümeti 26 gün şehirlerarası bir yolun PKK çeteleri tarafından kapatılmasına ses çıkarmamıştır. Mahallelerin giriş ve çıkışını hendeklerle kapatan ve özerklik ilan eden PKK’lı eşkıya sürüsüne AKP müdahale ettirmemiştir. Çözüm süreci zarar görmesin diye devletin ve milletin bölgeden sürülmesini AKP seyretmektedir.  AKP devletin egemenlik hakkını PKK ile paylaşarak büyük bir suç işlemiştir. 

BDP’nin 6/7 Ekimde “sokakları Kobani’ye çevirin!” talimatlarıyla başlayan ve elli civarında vatandaşın öldürülmesiyle sona eren eylemler dolaysıyla AKP suç ortağı BDP hakkında işlem dahi yapamamıştır.

PKK silahlı mücadele ile iradesiz AKP’ye diz çöktürmüştür. AKP ise çözüm silahla değil müzakere ile olur diyerek bölge halkını, PKK’nın silahlı militanlarına teslim etmiştir. AKP’nin bu politikası bölgede korucuları, devlete bağlı halkı ve devleti sahipsiz bırakmıştır. Sonuçta korumasız bırakılan insanlardan hali vakti yerinde olanların bölgeden batıya göçü hızlanmıştır.

PKK bölgede haraç toplamakta, yargı yapmakta, yol kapamakta, kimlik sormaktadır. Devletin güvenlik güçlerinin ise AKP tarafından eli/kolu bağlı olanı biteni seyretmektedir. Güneydoğu’da bıçak kemiğe dayanmıştır. Halk ‘ya Devlet Başa ya PKK leşe’ sloganı atmaya başlamıştır.

AKP’nin İmralı’yla Türkiye’ye Kurduğu Komplo
  
Öcalan ve HDP için AKP’den daha uygun, verimli ve müsait bir iktidar düşünülemezAKP tek başına iktidar, Öcalan ise serbest kalmak ve özerklik amacındadır. AKP’nin tek başına iktidarı ve anayasayı değiştirecek çoğunluğu için yüzde on barajının devam etmesi ve HDP’nin parti olarak seçime girmesi zorunlu görülüyor.

7 Haziran seçimleri sonrasında AKP’nin anayasayı değiştirerek Öcalan’ın serbest bırakması ve Güneydoğu’ya demokratik özerklik verilmesi karşılığında HDP’nin parti olarak seçime girmesinin kararlaştırıldığı anlaşılıyor. 

AKP’nin yandaş araştırma merkezleri ve araştırma şirketleri de HDP’nin yüzde on barajını aştı aşıyor türünden cesaret verici anketler yayınlıyor. Böylece Türkiye’nin bütünlüğü bir AKP/HDP komplosuyla karşı karşıya bırakılmış oluyor.

Anketler HDP’nin oyunu hala % 7 ve altında gösteriyor… Yani % 10’luk seçim barajını aşmaları imkânsız değilse bile imkânsıza yakın görünüyor.
 
HDP eşbaşkanları ise ısrar ediyor, “seçimlere tek başımıza, parti olarak katılacağız ve en az % 14 alacağız” diyor… Ya alamazlarsa, ya parlamento dışı kalırlarsa? Buna da cevapları, “onu da AKP düşünsün. O zaman bir çözüm bulmak zorunda”.

HDP’nin seçimlere parti olarak katılma kararı Abdullah Öcalan’a aittir. Öcalan’ın bu kararı verirken AKP ile hesap ve pazarlık yaptığı da açıktır.

HDP’nin Parti olarak seçime girmesi ve barajın altında kalmasının sonucunu fırsat olarak görenler de var.  Yaşar Kaya bunlardan birisidir. O şöyle diyor: “HDP’nin barajın altında kalmasını istiyorum. Eğer barajın altında kalırlarsa yeniden bir imkân doğacak. Diyarbakır’a gidilerek bir bölge parlamentosu kurulmasından yanayım.”

Fiili olarak özerklik durumu yaratılmalı. Özerk yönetim için Kürdistan Bölgesi’ni örnek alsınlar…HDP’nin “Türkiyelileşme” politikasını “asimilasyonu benimsemek” olarak değerlendiriyor. 

Çizre’yi Kobani’ye Çevirdiler!

Çizre’de HÜDA-PAR ile PKK on saati aşkın ağır silahlarla çatışıyor. Orta yerde devlet ve güvenlik güçleri görünmüyor. Aynı şey Kobani’de de yaşanıyor. Orada da YPG ile IŞİD çarpışıyor ortaya yerde Suriye güçleri yok. AKP yönetiminde Çizre ile Kobani arasında hiçbir fark kalmamıştır. 

Yalçın Akdoğan, “Cizre’de yaşanan olaylara HDP müdahale etmeli” diyor. Bundan daha utanç verici bir açıklama olabilir mi?

Anayasal hukuku devletleri egemenlik haklarını kendi güçleriyle sağlarlar. Olayları önlemek devletin güvenlik güçlerinin görevidir.

Yaşananlardan çok daha tehlikeli bir gelişme Türkiye’yi bekliyor.

PKK bölgede silah dağıtılmadık ev bırakmamıştır.
 
Hakkâri, Beytüşşebap, Cizre, Siirt, İdil, Bingöl ve Bitlis’te silah dağıtılmadık ev kalmadı.

Her evde eli silah tutan kaç kişi varsa o kadar silah dağıtıldı.

Bir evde 10 genç varsa 10 Kalaşnikof.

Örgüt silah dağıtımını yaparken çok güvendiği YDGH unsurlarına Kalaşnikof yerine Bixi dağıtmıştır.
 
Genellikle Kalaşnikof olarak dağıtılan silah ve mühimmat içerisinde suikast silahı Kanaslar da var.

Son 1 aydır Cizre, Silopi ve Yüksekova’da her akşam silahlar ateşleniyor.

Molotoflar atılıyor. Gece saatlerine kadar çatışmalar sürüyor.

Her evden silah atışları yapılıyor. İzli mermiler yükseliyor. Ve hiç kimse bu kara tablodan bahsetmiyor.

Muhabirlere “Bunları haber yaparsanız çözüm sürecine ihanet sayarız, işten atılırsınız” deniyor.

Bu bağlamda Şırnak’ta bu gelişmeleri haber yapan 10-15 civarında yerel muhabir işten atıldı.

Hendekleri Açanlar Amaçlarına Ulaşınca Kapatıyorlar!
 
PKK-YDG-H’nin şehirlerde açtıkları hendekler güvenlik güçlerinin değil, PKK’nın talimat ve müdahalesiyle kapatıldı.

PKK, kentlerdeki milislerine şu talimatı veriyor:

“Artık hendekleri kapatın. Hendek açtığınızda sadece bir mahalle bizim oluyordu. Artık şehirlerin tamamı bizim. Hendeklere gerek yok, kapatın”

Bu talimat üzerine YDG-H timleri açtıkları hendekleri kapatıyor.
 
Egemen bir devlet için bu utanç verici bir durumdur.
 
Bütün bunların ne anlama geldiği açıktır. 
 
PKK Ayaklanmaya Hazırlanıyor!
 
PKK “tüm şehirlerde son isyan” ve “devrimci halk ayaklanması” için tüm silah ve teçhizatını tamamlamış durumdadır. Her şey hükümetin gözleri önünde hatta onun göz yummasıyla yapılıyor. İktidar, ‘aman çözüm ve seçim süreci zarar görmesin’ diye olanı biteni seyrediyor.

PKK “çözüm sürecini” Türkiye’yi bölmek için AKP ise Türk Milletinin uyuşturmak için kullanmıştır.Çözüm süreci sayesinde devlet terörist unsurlarla asimetrik ilişkiye sokulmuş, demokrasiye silahlı terör örgütü karşısında diz çöktürülmüş, Kürt vatandaşlar PKK ve Öcalan’ın arkasına takılmaya zorlanmıştır.

Çözüm süreci terörü değil devleti çözmüştür. AKP döneminde bölücülük tavan yapmıştır. PKK iç çatışma için bütün hazırlıklarını tamamlamıştır. AKP ise büyüklere “çözüm” masalları anlatmaktadır.

Durum hem acil hem de vahimdir. Türk Milletini AKP’den hesap sormaya, devletine ve bayrağına sahip çıkmaya çağırıyorum! Halkın tercihi ya AKP’den ya da Türkiye’nin bütünlüğünden yani MHP’den yana olacaktır. Üçüncü bir yol kalmamıştır.

PKK Kamplarını Kapatacak Yerde Okulları Kapatıyor!
 
AKP hükümeti kentlerin ortasına çukur açan, haraç toplayan, çadır mahkemeleri kuran, özerklik ilan edenlerle mücadele etmemektedir. Kamplarda eli silahlı iç savaşa hazırlanan teröristlere müdahale etmemektedir.

AKP iktidarı terörist kamplarını kapatacak yerde yurt dışındaki Türk Okullarını kapatmaktadır.

Yabancı bir ülkeye gidip ‘şu bizim Türk Okulları tehlikeli bunları kapatın’ diye ricada bulunmak akla ziyan bir durumdur. Bir ülke bizzat Cumhurbaşkanının ağzından ülkelerinde açılan Türk okullarının zararlı/tehlikeli olduğunu duyuyorsa, o ülkelerde Türkiye’den gelecek her şeye kuşku ile bakılması da doğal olacaktır.

Okulları kapattırmak yerine yanlışları varsa düzeltmek; eksikleri varsa gidermek; kötü yönetiliyorsa yönetimlerini değiştirerek, okulları Türkiye’ye ve Türk kültürüne hizmet eder hale getirmek gerekirken kapattırmak akla ziyan bir durumdur.

Kendi ülkesinin müteşebbislerinin kurduğu bir okulu bir başka ülkeye şikâyet etmek Türkiye’nin kendi ayağına kurşun sıkmak anlamına gelmektedir.
 
AKP, okul kapatan bir iktidar olarak siyasi tarihteki yerini alacaktır. 

Yüce Divan Konusu!
 
Onca itham, iddia ve suçlama ile karşı karşıya kalacaksınız. Hakkınızda söylenmedik söz, yapılmadık iddia kalmayacak ve siz arkadaşlarınızın siyasi yandaşlığıyla yargılanmaktan kurtulacaksınız. Bunu yanlışı, suçu ve hatası olmayan kim içine sindirebilir ki? 

‘Yüce divansa yüce divan’ deyip orada aklanıp gelmek varken yargıdan kaçmak mert bir insanın yapacağı bir iş değildir. Milletvekillikleri ve bakanlıklar onur makamlarıdır, konfor makamları değildir. İnsanlar onurlarını konforlarına tercih ettiklerinde büyük insan olurlar.

AKP’nin kurduğu mahkemeden takipsizlik, AKP’lilerin çoğunlukta olduğu komisyondan yüce divana gerek yok, AKP’nin hakimiyeti altındaki TBMM’den hayır kararı aldırmak onca somut iddialardan bakanları kurtaramaz. 

Vicdanının sesini dinleyen elliye yakın AKP milletvekilinin yolsuzluk var, yüce divana gitsinler yönünde oy kullanmasını ihanet olarak nitelemek vahim bir durumdur. Aksine onca kanıt, görüntü, belirti ve delile karşın bakanların yüce divana gitmesini engellemek onlara yöneltilen yolsuzluklara ortak olmak anlamına gelmektedir.

Oylamada yargılansınlar yönünde “EVET” oyu veren AKP’li vekiller için; “HAİNLER” sıfatını uygun bulanlar çıkmıştır. Vicdanlarının sesine kulak verenlere hain diyenler aslında büyük bir vicdansızlık yapmışlardır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oylamayla ilgili olarak “Bana neden 276 çıkmadı diye sormanızı beklerdim” demiştir. Bu durum AKP’nin içine düştüğü çıkmazın niteliğini göstermektedir.

İşin özeti şudur: AKP üyelerinin çoğunluğunu kendi atadığı yüce divana suçlanan bakanları göndermekten korkmuştur. Bunun seçim sürecinde sıkıntı yaratacağını düşünmüştür. AKP’nin bütün olarak ortalaması ‘yolsuzluk var ama bize de vatandaş sandıkta oy verdi, bize bu yeter’ demektedir.

AKP kantarın topuzunu kaçırmıştır

AKPi Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz‘ın yılbaşı gecesi Facebook hesabından yaptığı “hazret” kelimesini içeren paylaşımıyla ilgili soruya Yeniçeri, “Kutsal kavramlar kullanılırken dikkatli olmak gerekir. AKP kantarın topuzunu kaçırmıştır” yanıtını verdi.

YORUM YAP

Bağdar Caddesi Escorthamile pornobodrum escortbahis sitelerigaziantep escortgaziantep escortmaltepe escortbostancı escortanadolu yakası escortizmir escortdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.tedxpenn.com/escort ankaraankara escorthttps://greenhousecraftfood.com/ataşehir escortbetperBetofficeMebbismatbetholiganbettrendyol indirim kodutipobetPusulabetCasibomstarzbet giriştipobetbetturkey twitterbetturkey girişvevobahisgobahisbetsatligobetistanbul escortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comsekabetstarzbet adamsah.netbahis sitelerimarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusuistanbul escortcasibomstarzbetpiabetstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegelklasbahisankara kombi servisiklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmersin günlük kiralık evmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinebetturkeymariobetfavorisen1xbetBelge istemeyen bahis siteleribahiscomtipobetakcebet
escort Bağcılar escort Bahçelievler escort Bakırköy escort Bayrampaşa escort Beylikdüzü escort Güngören escort İstiklal escort Kadıköy escort Sultanbeyli escort Üsküdar escort Avsallar escort Mahmutlar escort Oba escort Mecidiyeköy escort Ölüdeniz escort Güllük escort Kültür escort Ataşehir escort Avcılar escort Başakşehir escort Esenler escort Esenyurt escort Fatih escort Gaziosmanpaşa escort Kartal escort Küçükçekmece escort Maltepe escort Pendik escort Sultangazi escort Ümraniye escort Adapazarı escort Yalıkavak escort güvenilir casino siteleri Yalova escort Muğla escort Aydın escort Çanakkale escort Balıkesir escort Tekirdağ escort Manisa escort Trabzon escort Kahramanmaraşescort Kütahya escort Osmaniye escort Sivas escort Tokat escort Çorum escort Yozgat escort Isparta escort Elazığ escort Ordu escort Edirne escort Erzincan escort Zonguldak escort Rize escort Uşak escort Kırşehir escort Erzurum escort Giresun escort Amasya escort Sinop escort Niğde escort Bolu escort Karaman escort Kırıkkale escort Bayburt escort Ardahan escort Gümüşhane escort Artvin escort Çankırı escort Bartın escort Sinop escort Bilecik escort Karabük escort Burdur escort Nevşehir escort Kıbrıs escort Kırklareli escort Kastamonu escort Düzce escort Aksaray escort Adıyaman escort Afyon escort Arnavutköy escort Bebek escort Beşiktaş escort Beykoz escort Beyoğlu escort Büyükçekmece escort Çatalca escort Çekmeköy escort Eyüpsultan escort Kağıthane escort Sancaktepe escort Sarıyer escort Şile escort Silivri escort Şişli escort Taksim escort Zeytinburnu escort Aliağa escort Balçova escort Bayındır escort Bayraklı escort Bergama escort Beydağ escort Bornova escort Buca escort Çeşme escort Çiğli escort Karşıyaka escort Fehiye escort Marmaris escort Gaziemir escort Dikili escort Menderes escort Menemen escort Torbalı escort Atakum escort Çerkezköy escort Yenişehir escort Bodrum escort Toroslar escort Tarsus escort Silifke escort Mezitli escort Erdemli escort Anamur escort Akdeniz escort Melikgazi escort Elbistan escort Lüleburgaz escort İzmit escort İlkadım escort Çorlu escort Battalgazi escort Yeşilyurt escort Milas escort Ceyhan escort Çukurova escort Kozan escort Sarıçam escort Seyhan escort Emirdağ escort Sandıklı escort Merzifon escort Suluova escort Taşova escort Altındağ escort Batıkent escort Çankaya escort Çubuk escort Etimesgut escort Haymana escort Kahramankazan escort Keçiören escort Kızılcahamam escort Mamak escort Polatlı escort Pursaklar escort Sincan escort Ulus escort Yenimahalle escort Aksu escort Alanya escort Belek escort Demre escort Döşemealtı escort Elmalı escort Finike escort Gazipaşa escort Kaş escort Kemer escort Kepez escort Konyaaltı escort Korkuteli escort Kumluca escort Lara escort Manavgat escort Muratpaşa escort Serik escort Side escort Didim escort Efeler escort Nazilli escort Söke escort Altıeylül escort Ayvalık escort Bandırma escort Bigadiç escort Burhaniye escort Dursunbey escort Edremit escort Erdek escort Gömeç escort Gönen escort Havran escort İvrindi escort Karesi escort Kepsut escort Susurluk escort Büyükorhan escort Gemlik escort Görükle escort Gürsu escort Harmancık escort İnegöl escort İznik escort Karacabeyescort Kestel escort Mudanya escort Mustafakemalpaşa escort Nilüfer escort Orhangazi escort Osmangazi escort Yıldırım escort Biga escort Çan escort Gelibolu escort Karahayıt escort Merkezefendi escort Pamukkale escort Keşan escort Aziziye escort Palandöken escort Yakutiye escort Odunpazarı escort Tepebaşı escort Araban escort İslahiye escort Karkamış escort Nizip escort Nurdağı escort Oğuzeli escort Şahinbeyescort Şehitkamil escort Yavuzeli escort Bulancak escort Espiye escort Görele escort Altınözü escort Arsuz escort Antakya escort Defne escort Dörtyol escort Erzin escort Hassa escort İskenderun escort Kırıkhan escort Kumlu escort Payas escort Reyhanlı escort Samandağ escort Eğirdir escort Yalvaç escort Foça escort Karabağlar escort Kemalpaşa escort Kiraz escort Kınık escort Konak escort Narlıdere escort Ödemiş escort Tire escort Urla escort Safranbolu escort Akhisar escort Alaşehir escort Kırkağaç escort Salihli escort Sarıgöl escort Şehzadeler escort Soma escort Turgutlu escort Yunusemre escort Akkışla escort Bünyan escort Develi escort Kocasinan escort Talas escort Yahyalı escort Gazimusağa escort Girne escort İskele escort Lefke escort Lefkoşa escort Başiskele escort Çayırova escort Darıca escort Afşin escort Dulkadiroğlu escort Göksun escort Onikişubat escort Türkoğlu escort Kızıltepe escort Mut escort Dalaman escort Gümbet escort Datça escort Kavaklıdere escort Köyceğiz escort Menteşe escort Turgutreis escort Ula escort Yatağan escort Fatsa escort Altınordu escort Ünye escort Düziçi escort Kadirli escort Ardeşen escort Akyazı escort Arifiye escort Erenler escort Geyve escort Hendek escort Karasu escort Kaynarca escort Sapanca escort Derince escort Dilovası escort Gebze escort Gölcük escort Kandıra escort Karamürsel escort Kartepe escort Körfez escort Akşehir escort Beyşehir escort Bosna escort Ereğli escort Karapınar escort Meram escort Selçuklu escort Gediz escort Simav escort Tavşanlı escort Doğanşehir escort Bafra escort Çarşamba escort Boyabat escort Kapaklı escort Süleymanpaşa escort Erbaa escort Niksar escort Turhal escort Akçaabat escort Of escort Ortahisar escort Yomra escort Armutlu escort Çiftlikköy escort Çınarcık escort Akdağmadeni escort Boğazlıyan escort Sarıyaka escort Sorgun escort Alaplı escort Çaycuma escort Devrek escort Ereğli escort Kilimli escort Kozlu escort