Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası
Ankara’ya Bir Takım Ziyaretler İçin Gelen Karacabey Mevcut İlçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Hüseyin EROL ile Biraraya Geldik .
Yaptığı açıklamada sözlerine “ilkokul çağlarımda ‘ Varlığımız varlığına armağan olsun’ diyerek tanıştığım davamın bugün belediye başkan aday adayı olmaktan şeref duyduğumu belirtmek isterim diyerek başladı. KARACABEY Belediye Başkan aday adayı Hüseyin EROL, halka hizmet etmenin, hakka hizmet olduğunu bilerek yola çıktıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
” Merhum MHP Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’ten aldığımız düsturla, 9 ışık rehberliğinde halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu bilerek bu yola çıkmış bulunmaktayım. Bugüne kadar Karacabeye hizmet etmiş herkese teşekkür ederim. Belediye Başkanlığı için yola çıkan tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Biz, ilçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Karar partimiz, teşkilatlarımızın ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nindir. Vizyonumuz geniş, misyonumuz büyüktür. Karacabey’de herkesi kucaklayan bir anlayış içinde olacağız. Hedefimiz sosyal, kültürel ekonomik ve turizm alanlarında örnek ve öncü bir kent inşa ederek güzel Karacabey’i hak ettiği konuma getirmektir. Üretken belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Rant odaklı değil, hak odakları belediyecilik nasıl olur onu Karacabey’e göstereceğiz. Şimdiye kadar potansiyelin ortaya yeterli şekilde çıkarılmadığını düşündüğüm Karacabey’de her seçimde bir kazanan olduysa bir de kaybedeni olmuştur. Allah’ın izni ile biz seçimi kazandığımız zaman kaybeden olmayacaktır diyerek sözlerine son verdi .